Logga in
feb 2019
15

Toppmatch i Italien är helgens oddsbosst från Betsson!Förra veckans helgboost var ju aldrig nära att gå in när Chelsea var totalt chanslösa i bortamatchen mot Manchester City.

Betsson motiverar hela konceptet som att "Betssons Helgboost!" är veckans nya höjdpunkt då dom inför varje helg kommer höja oddset på en toppmatch från någon av dom mest intressanta ligorna för oss Svenskar. Lagets som får sitt odds boostat är fetmarkerat varje vecka och observera att oddsboosten är endast tillgänglig i mobilen.

Matchen som Betsson har boostade odds på denna helgen är lördagskvällens heta möte i Italien mellan Atalanta - Milan där oddset på bortalaget Milan är boostat.

Kryss har varit melodin mellan lagen senaste säsongerna då 4 av senaste 5 mötena har slutat oavgjort. Denna matchen innehåller två av ligans hetaste målskyttar i form av Zapata som har gjort mål i 11 av senaste 12 matcherna, hela 18 mål på dessa 12 matcherna för Atalanta. Nyförvärvet i Milan, Piatek, som ska ersätta Higuain, är också han i het målform och en av Serie A's vassaste målskyttar. Det har blivit mål i 3 raka matcher sedan han fick starta för Milan och mot ett high scoring Atalanta bör det finnas lägen att förlänga målsviten. Kan Milan och Piatek knipa en seger på bortaplan så kan man spela på det till ett grymt odds hos Betsson!Klicka på någon av bilderna ovan för att komma till kampanjsidan!

Villkor:

Spoiler:


Det som gör detta extra intressant i mitt tycke är att man får spela hela 1000 kr till det boostade oddset vilket får ses som väldigt generöst av Betsson eftersom det i många andra fall brukar kunna vara 50-100kr maxinsats på boostade odds. Att vinsten från boostade oddset också blir helt utan omsättningskrav är också en grej som är extra bra mot hur det normalt kan vara på såna här kampanjer.

Återstår såklart att se hur bra odds Betsson kommer erbjuda i denna kampanjen men om det inte är för snålt så finns det ju bra chans att göra sig en hacka på denna kampanjen på ett eller annat sätt, både för oss spelare och Betsson själva kanske.

Kom ihåg att Betsson erbjuder en riktig fin bonus till Sharps medlemmar:

Betsson dubblar din insättning upp till 2 500 kr och 150 kr i gratisspel

Få 100 % bonus upp till 2 500 kr på din första insättning. Gör du en insättning för 500 kr eller mer får du dessutom ett omsättningsfritt gratisspel värt 150 kr och 150 cashspinns att använda i casinot.

Stort lycka till!

Kommentera

promo
td