Logga in
feb 2019
19

Veckans spelbolag och bonus: 888sport!

När februari börjar gå mot sitt slut och våren känns på ingång så känns ju livet alltid lite lättare. Ännu bättre blir det såklart om man kan plocka en fin bonus hos veckans spelbolag som är 888sport. Deras bonus är den som ger mest sett till procent då man får hela 500% på sin första insättning upp till maximalt 500kr.

888sport brukar regelbundet erbjuda boostade odds som vi lägger upp här på Sharps och man kan passa på att bli medlem vid något av dessa erbjudanden eftersom då får man två olika typer av erbjudanden som ny medlem, dels denna välkomstbonusen men även boostade odds på någon toppmatch som 888sport väljer att promota.

Så här ser deras välkomstbonus ut:


NYTT ERBJUDANDE
SÄTT IN 100 KR - FÅ 600 KR ATT SPELA FÖR!

Öppna ett konto och gör en insättning så får du en bonus på 500% av din insättning, upp till maximalt 500 kr.


Kolla in vår recension om 888sport för att få mer information om bolaget!

Omsättningskrav för SÄTT IN 100 KR - FÅ 600 KR ATT SPELA FÖR!:

Spoiler:
Regler & Villkor
Gäller enbart nya kunder • Minsta insättning är 100 kr • Bonusen sätts in på dina bonustillgångar omedelbart •

Omsättning av bonusen måste ske inom 60 dagar till ett ackumulerat odds på 1,8 eller högre • Det här erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden •

Regler&Villkor gäller

Nedan följer villkoren för kampanjen "500 % välkomstbonuserbjudande" ("kampanjen") för www.888sport.se ("webbplatsen"). Kampanjen organiseras av Sweden Limited. Ditt deltagande i denna kampanj ska anses utgöra ditt fullständiga godkännande av bestämmelserna nedan.

Allmänna villkor
Erbjudandet gäller fram till den 31 december 2019 kl 23:59 GMT ("kampanjperioden"). I undantagsfall kan företaget avsluta kampanjen före slutet av kampanjperioden, inklusive utan begränsning om det krävs av säkerhetsskäl, för att uppfylla gällande lag eller förordning, på grund av missbruk eller om kampanjen av någon annan anledning inte kan genomföras på det sätt som anges på grund av exceptionella omständigheter.
Ingen person under 18 års ålder får delta i denna kampanj.
Av säkerhets- och verifieringsskäl förbehåller vi oss rätten att begränsa deltagandet i denna kampanj till (i) ett per hushåll, (ii) ett per datorterminal, (iii) ett per mobilenhet, (iv) ett per e-postadress och (v) ett per betalningsuppgifter.
Om du har ett väntande meddelande i webbplatsens kassa angående din senaste spelaktivitet förbehåller vi oss rätten att återkalla din rätt att delta och/eller fortsätta att delta i denna kampanj. I sådana fall ska alla bonusar och/eller andra förmåner som du har fått och/eller har rätt att få enligt denna kampanj ha förverkats av dig.
Denna kampanj är endast avsedd för hobbyspelare och företaget kan begränsa möjligheten för medlemmar att delta i kampanjen.
Medlemmar som gör insättningar med Neteller eller Skrill kommer inte att vara berättigade till denna kampanj.
Vi förbehåller oss rätten att undanhålla eller återkalla bonus och andra förmåner som beviljats enligt dessa villkor och vinster genererade från dessa om de är felaktigt krediterade eller missbruksmönster upptäcks. Det innefattar olika utfall på samma marknad.
Ingen av våra tjänstemän, chefer, anställda, konsulter eller agenter eller något annat företag inom vår företagskoncern eller våra leverantörer, säljare eller white label-partner har rätt att delta i kampanjen. Denna begränsning gäller även anhöriga till sådana personer och med "anhörig" avses här en make/maka, sambo, förälder, barn eller syskon.
Vi kan ändra dessa villkor, inklusive utan begränsning om det krävs av säkerhetsskäl, som ett resultat av exceptionella omständigheter som ligger utanför vår kontroll eller som en följd av ändringar i gällande lagar eller förordningar.
Alla priser, bonusar, kampanjerbjudanden och andra förmåner enligt dessa villkor samt eventuella vinster som har genererats genom satsning av något av det ovanstående, kommer att annulleras vid uttag om något av de gällande villkoren inte har uppfyllts fullt ut.
Du samtycker härmed till dessa villkor som reglerar kampanjen, tillsammans med "användaravtalet", som inkluderar men inte är begränsat till "bonuspolicyn".
Det belopp som du kan ta ut från ditt konto är föremål för lägsta och högsta nivåer. Om din uttagsbegäran avser ett lägre belopp än det tillåtna kommer pengarna att återbetalas till ditt bankkonto. Du kan hitta information om lägsta och högsta uttagsgränser i "uttagspolicyn".
Berättigande till deltagande
Denna kampanj är endast tillgänglig för nya medlemmar som är bosatta i Sverige och som (i) har avslutat registreringsprocessen på webbplatsen, lämnat fullständig, sanningsenlig och korrekt information i samband med detta, inklusive utan begränsning i fråga om e-postadress och betalningsuppgifter, (ii) ännu inte har gjort sin första insättning och (iii) har valt att delta i denna kampanj genom den målsida som dessa villkor är länkade till.
Medlemmar som utnyttjar denna kampanj kommer inte att ha rätt att utnyttja några andra bonuserbjudanden för webbplatsen. Dessutom ska medlemmar som har utnyttjat ett annat första insättningserbjudande för webbplatsen inte ha rätt att utnyttja denna kampanj, om inte annat anges. Du får inte kombinera detta välkomsterbjudande med någon annan typ av välkomsterbjudande eller första insättningserbjudande som tillhandahålls av webbplatsen.
Kampanjen - 500 % välkomstbonus
500 % matchning av din första insättning upp till 500 kr. Bonusen kommer att tillämpas på berättigade konton/medlemmar, direkt till spelarens bonuskonto vid insättningen.
När bonusen har tillämpats på berättigade konton/medlemmar kommer bonuspengarna alltid att användas först när du satsar.
För att bonusbeloppet ska regleras måste det satsas totalt åtta gånger med ett totalt odds på 1,8 eller högre. Kvalificerande insatser måste regleras för att räknas mot satsningskraven.
Endast sportspel räknas mot satsningen.
Kvalificerande insatser måste göras individuellt på spelkupongen.
Uttagna och ogiltiga insatser räknas inte mot satsningen.
När bonusen har aktiverats kan du inte ta ut pengar förrän bonussatsningen har reglerats i sin helhet.
Alla satsningar måste regleras inom 60 dagar. Om satsningen inte har reglerats inom denna tidsperiod förverkas alla bonusar och vinster som är föremål för satsningar.


Lämpligt spel att börja använda denna bonusen på kan vara på kvällens två högintressanta Champions League matcher där Liverpool tar emot Bayern Munchen samtidigt som Barcelona åker för en tuff bortamatch mot Lyon. Liverpool - Bayern skulle ju lika gärna kunna varit finalen så det är klart att just denna matchen smäller lite extra högt redan tidigt i CL slutspelet. Överspel känns väl som en bra väg att gå då Bayern har haft minst 4 mål där båda lagen gjort mål i alla sina 6 matcher sedan julledigheten och Liverpool lär ösa på för fullt på hemmaplan då dom inte lär vara nöjda innan dom fått 3 mål själva för att skapa sig ett bra läge inför returen.

Stort lycka till!

Kommentera