Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
feb 2019
21

"Fimpens" resa med Betsson, del 6!


Betssons resa med "Fimpen" tar sig i avsnitt 6 till Skåne och Sveriges sydligaste lag Malmö. Här träffar han sin gamla lagkamrat Mathias Tjärnqvist, han får titta på Sveriges kanske finaste hockeyarena och "Fimpen" får reda på att Percy inte bara har en utan två bostäder i arenan. Det blir kamp på isen med trion Sylvegård som är ett gäng som verkligen sätter färg på SHL. Även tävling om vem som har snabbast reaktionsförmåga i omklädningsrummet med målvaktsparet Alsenfelt och Nihlstorp.

Sjätte avsnittet i "Fimpens" resa med Betsson kan ni se här:



För er som missat det så erbjuder Betsson en grym bonus till Sharps medlemmar och den gäller såväl för nya som gamla kunder med nya spelregleringen som kom vid årsskiftet.

Betssons Bonus

Till kvällen idag så har vi 4 SHL matcher att "jobba med" och känslan är väl att oddset på topplaget Luleå kan locka lite i bortamatchen mot Skellefteå. Så här ser oddsen ut i skrivande stund hos Betsson:


Stort lycka till!

Kommentera

promo
td