Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2019
22

Flertalet boostade odds på Man Utd - Liverpool!

Stormatcherna avlöser varandra med tätt mellanrum senaste tiden och till helgen är det dags för ännu en i Premier League när Manchester United - Liverpool spelas på söndag kl 15.05.

Manchester United dominerade H2H för några år sedan med 5 raka vinster men sedan hösten 2016 har det svängt till Liverpools fördel då Manchester United endast vunnit 1 av senaste 8 matcherna mellan lagen.

Liverpool slåss om ligatiteln och Manchester United krigar om fjärde och sista Champions League platsen så sett till tabellplacering ska Liverpool vara favoriter men vi alla vet väl hur bra United fått till det sedan Mourinho lämnade och Solskjær tog över.

Flera bolag erbjuder fina boostade odds till denna matchen enligt följande.

Betsson kör såklart denna toppmatchen som veckans helgboost där oddset på hemmalaget Manchester United är boostat till 4.00 och man får spela hela 1000kr på det förhöjda oddset:


888sport vill såklart inte missa att krydda denna matchen heller utan erbjuder som vanligt boostade odds + den vanliga välkomstbonusen enligt följande:



Betfair är också ett av bolagen som tar tillfället i akt att locka nya medlemmar med kraftigt förhöjda odds på helgens stormatch:



Stort lycka till och mycket nöje i helgen!

Kommentera (2)

promo
td