Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
feb 2019
23

Veckans Spelförslag från Sharps Travexperter

Veckans spelförslag från Sharps travexperter

V75 Bergsåker 23/2


Det är Viking som står för tipsen till veckans omgång och här kommer tankarna till V75 på Bergsåker.


Avd1 2640m Volt
Senast 6 Crackajack hälsade på i Sverige så spetsade den från spår 2 i volten dock var den för hetsig genom hela loppet och fick se sig slagen på upploppet, återigen bra chans för spets men tränaren tycker att rygglopp är att föredra just för att den kan bli för hetsig i ledningen. Vunnit 3 av 4 på aktuell distans. 2 Budets Lasse är även den kvick första biten i voltstart och kan trots det inte optimala spår 2 hitta till ledningen. 7 Special Major är även den rask ut och jag tror det är den som sitter i ledningen efter första kurvan om den håller sig till trav då de andra verkar mer sugna på att släppa ledningen, varit ute på isbana mestadels senaste tiden galopperade näst senast på ”vanlig” bana tränaren är lite frågande till hur han ska sko hästen. 8 Manofthematch var riktigt bra näst senast i sin comeback men svek en hel del senast då den fick ge sig tidig från ledningen. 9 Laura Sånna är ute mot hingstar och valacker nu men var riktigt bra senast med OKB i vagnen då i ett lopp enbart med ston.

Rank: 7-6-8-2-9-10-1-3-11-12-5-4


Avd 2 3140m Volt
Svårlöst på förhand då väldigt många saknar rutin på denna långa distans, mest gynnade på förhand är 12 Mountain Cleaver och 13 Ladyofthelake som båda två startat flertalet gånger och vunnit minst en gång var. 4 Vanessa F.B är en av de bättre hästarna i loppet men de har tidigare inte ens varit ute på 2640 m så nu ska den trava ett varv mer än vad den testat i tävling tidigare, alltid svårt att veta hur det hanteras. 12 Mountain Cleaver blir det utgång på idag.

Rank: (12U)-4-15-8-1-14-5-13


Avd3 2140m Auto
De flesta är väl överens om att 2 Zenit Brick är bästa hästen i grunden men senast var den tveksam och de konstaterade efteråt att den var röd & irriterad i halsen vilket troligtvis var en orsak till den något bleka insatsen. Är de helt återställd nu? Hur trivs han med Kaj Widell i vagnen för första gången? Några få frågetecken som gör att jag vill gardera en så pass stor favorit. 1 Elian Web är startsnabb om de nu väljer att satsa och de borde de ju göra från bricka ett kan de då få rygg på Zenit Brick, tappar inte jag hackan om de spurtar förbi på upploppet om luckan kommer. 9 Erik Sting fick äntligen vinna senast och givetvis var det Örjan som satt i sulkyn även om jag tycker den är lite väl mycket spelad på 15% men vill inte spricka på en Örjan styrning….
2 Zenit Brick som utgång.

Rank: (2U)-1-9-4-10


Avd4 2140m Volt
Efter några strykningar så ser det upplagt för troliga spetshästen 6 Smedsbo Faksen med Magnus A Djuse. 8 Smedheims Solan är väldigt bra på en bra dag, 10 Tangen Haap blir väldigt farlig om den får gå i ryggar så länge som möjligt.

Rank:6-10-8-12-2-4


Avd5 1640m Auto
Sprinterdistans på lägsta klassen, här kan utrustningsändringar göra stor skillnad, jag går på en häst där de slänger på Jänkarvagnen och helstängt från ett perfekt utgångsläge. 1 Master Hill spikas denna omgången. Tredje starten i regi Timo Nurmos och första jänkarvagn där bara kör bara kör Jorma!

Rank: Spik 1 Master Hill


Avd6 2140m Volt
Hade jag varit säker på att 7 Global Trust klarat voltstart bra hade jag nog spikat här med, men den är relativt orutinerad med just voltstart men här har den bra chans att hitta till spets och gått om plats då andra hästen på springspår blivit struken. 5 Västerbo Grosbois har blivit härdad i Silverdivisionen ett tag tillskillnad från Global Trust som nyligen tävlade i Brons. Dessutom har Västebo Grosbois vanan inne med volt då 2 av de 5 senast just varit i voltstart näst senast slog han Erik Sting bl.a. som idag tävlar i Guld istället.
7 Global Trust blir den tredje utgångshästen för dagen.

Rank: (7U)-5-2-11-1-12-8


Avd7 2140m Auto
Dagens största favorit hittar vi i sista avdelningen, 3 Perfect Dynamite som troligen sitter i ledningen ganska tidigt och vem ska då förstöra detta lopp för Rikard N Skoglund? Det ser verkligen upplagt för en defilerings seger. Värsta motbudet It´s Showtime Zaz blev dessutom struken nu på f.m.

Rank: Spik 3 Perfect Dynamite



Systemet
1: 7-6-8-2-9-10-1-3-11-12-5-4
2: (12U)-4-15-8-1-14-5-13
3: (2U)-1-9-4-10
4: 6-10-8-12-2-4
5: 1 Master Hill
6: (7U)-5-2-11-1-12-8
7: 3 Perfect Dynamite

Pris: 4032 kr
Krav Minst 1 av U-hästarna måste vinna.




Slutligen testar vi även en liten Challenge hos SvS.
Tråkigt med de inställda loppen dock.

Crackajack - Övriga - Manofthematch
1-X-2
Vanessa F.B - Övriga - Mountains Cleaver
2
Elian Web - Övriga - Zenit Brick
1-2
Smedsbo Faksen - Övriga - Tangen Haap
1-X-2
Master Hill - Övriga - M.T Master Don
1
Rushmore Face - Övriga - Global Trust
2 (Inställd, minst en markering krävs)
Perfect Dynamite - Övriga - Its Showtime Zaz
1 (Inställd, minst en markering krävs.)





Det finns fortfarande några andelar kvar på några av ombudslagen.

De hittar ni här:
https://tillsammans.atg.se/inbjudan/V255-5498-71499


Och veckans avsnitt av Travsnack finns här:
https://www.sharps.se/forums/trav-ga...ck-med-sharps/

Lycka till därute!

Kommentera

promo
td