Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
mar 2019
01

Boostade odds på El Clásico!

Stormatcherna mellan giganterna i Spanien, Barcelona och Real Madrid, duggar tätt nu på slutet då vi imorgon kväll får se det tredje El Clásico på mindre än 1 månad. Det är Barcelona som visat sig starkast på slutet och så sent som i onsdags så vann Barcelona komfortabelt med 0-3 i Copa del rey i en tuff batalj på Santiago Bernabéu i Madrid.

Denna gången är det i ligan som matchen gäller och det står som vanligt enormt mycket på spel i dessa matcherna. Real Madrid måste vinna matchen om det ska finnas någon chans på ligatiteln eftersom Barcelona har ett ganska stort försprång i tabellen just nu när man ligger 9 poäng före.

888sport väljer att boosta oddsen rejält på denna högklassiga matchen, man får 15 gånger pengarna på båda lagen:


Precis som vanligt så är man via detta erbjudandet även berättigad deras vanliga välkomstbonus så det blir dubbelt så bra att ta chansen och bli medlem nu.

Stort lycka till och ha en trevlig helg!

Kommentera

promo
td