Logga in
mar
07

888sport boostar oddsen på Arsenal - Man Utd!

Vi har ännu en stormatch till helgen och det känns som att vi mer eller mindre varje helg har någon riktig toppmatch att se fram emot i den europeiska fotbollen.

Denna helgen, på söndag kl 17:30, är det Arsenal som står som värd i matchen mot Manchester United och det är ju ett riktigt rivalmöte men också en otroligt viktig match i kampen om den fjärde och sista Champions League platsen som är så viktig att få.

Manchester United kommer till matchen från ett halvt mirakel borta i Paris där man som första lag någonsin lyckas vända ett 0-2 underläge från hemmamatchen till att ta sig vidare i Champions League slutspelet. Manchester United hade ju en skrämmande lång frånvarolista och laget man ställde på planen bedömdes som flera klasser sämre än det som PSG kunde presentera. Det var inte ens i närheten av ett rättvist resultat men sportens värld är ju fantastisk på det sättet att det aldrig är över förrän slutsignalen ljuder. Ole Gunnar Solskjær har ju onekligen fått ny fart i Manchester United som verkligen är inne i ett flyt just nu.

Arsenal har också dom europaspel under veckan i Frankrike då man ikväll har första mötet i Europa Leagues åttondelsfinal mot Rennes.

Båda lagen kommer från tuffa bortamatcher i europaspelet borta i Frankrike men det lär väl ändå vara riktigt taggade lag till söndagens stormöte i Premier Leaue.

888sport väljer att boosta oddsen rejält till helgens stormatch och det ser ut enligt följande:


Tänk på att man alltså dels får det vanliga välkomsterbjudandet, en bonus på 500% men också boostade oddsen på Arsenal - Manchester United om man tar detta erbjudanden.

Stort lycka till!

Kommentera