Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
mar 2019
08

Mr Green erbjuder boostat odds på Zlatan!

Med Sveriges största stjärna i MLS så känns ju ligan mer intressant än någonsin när Zlatan sätter färg på fotbollen på andra sidan Atlanten. Premiären är redan avklarad och självklart var Zlatan den som avgjorde till sitt LA Galaxys fördel i hemmapremiären mot Chicago Fire.

Mr Green väljer nu att komma med ett rejält boostat odds på att Zlatan ska bli bästa målskytt i MLS. Han är redan på förhand enligt oddsen en av favoriterna att vinna skytteligan och med detta oddset från Mr Green i ryggen så är ju värdet enormt. Istället för 4-5 gånger pengarna så får man nu 20 gånger pengarna på att Zlatan blir den som gör flest mål i MLS 2019. Tänk på att erbjudandet gäller endast tills Zlatans match startar imorgon kväll kl 21:30 så passa på nu.

Mr Greens oddserbjudande ser ut enligt följande:


Så här går ni till väga:

1. BLI MEDLEM GRATIS
Skapa konto med e-legitimation, gör en insättning

2. SPELA 50KR PÅ ATT ZLATAN GÖR FLEST MÅL I MLS 2019
Spela på Zlatan att göra flest mål

3. VINST UTAN OMSÄTTNINGSKRAV
Få 20.00 i odds istället för 4.25. Vinsten på 1000kr är helt omsättningsfri.


Regler och villkor:

Spoiler:
Erbudandet gäller endast nya spelare som registerar sitt Mr Green konto mellan den 7:e Mars och erbjudandets slutdatum 21:30 den 9:e Mars.
Erbudandet kan endast brukas en gång per kund.
Erbjudandet gäller endast för spel på Zlatan Ibrahimovic att "Göra flest mål i turneringen (exclusive slutspel)" i MLS 2019
För att ta del av erbjudandet behöver man satsa exakt 50kr.
Om Zlatan vinner får man 1000kr cash utan omsättningskrav.
Spelare som på något sätt missbrukar erbjudandet kommer att uteslutas från erbjudandet.
Generella villkor och regler gäller


Stort lycka till och heja Zlatan!

Kommentera

promo
td