Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2019
11

Betfair erbjuder 2% kommission!

Nyligen kom Betfair med ett erbjudande som slår det mesta sett till värde och det är att man nu erbjuder en väldigt låg kommission till nya medlemmar över en längre period, faktiskt hela vägen fram till slutet av augusti.

Klicka här nedan för att komma till erbjudandesidan med all information:




Erbjudanden gäller som sagt för Betfairs spelbörs och inte sportsbook vilket såklart skapar en helt annan edge då limiteringar inte är ett problem hos spelbörsen.

Många av er kanske är lite osäkra på vad det här med spelbörs innebär jämfört med hur det fungerar att spela på "vanliga" spelbolag.

Betfair har själva en kort och väldigt tydlig introduktionsvideo gällande sin spelbörs som ni kan se här:



Ni som inte redan har konto hos Betfair har nu chansen att skapa ett med det bästa välkomsterbjudandet som den svenska marknaden har skådat och potentialen är ju väldigt stor med denna låga kommissionen!

Ha en härlig måndag!

Kommentera (6)

promo
td