Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
mar 2019
14

Veckans spelbolag och bonus: LeoVegas!

Denna veckan vill vi på Sharps lyfta fram LeoVegas som veckans spelbolag och bonus. Deras bonus är en väldigt stor 100% bonus upp till hela 2000kr som verkligen har stort värde. LeoVegas har ju storsatsat på den svenska marknaden senaste tiden och har växt sig ganska stora senaste åren.

Erbjudandet ser ut enligt följande:


SPORT = 100% up to 2000 SEK

Villkor Sport:

Spoiler:
T&C: 18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Fullständiga villkor hittar ni HÄR



Vill man redan idag börja nyttja bonusen så kan man ju med hjälp av dagens populäraste spel se vilka matcher som enligt våra medlemmars spreadsheets är dom som spelvärdet är högst i. Där ser man att det är två matcher som sticker ut rejält och det är dels Arsenal hemma mot Rennes i kvällens Europa League slutspel men vi har även seriesegerjagande Färjestad på hemmaplan mot Djurgården i den sista grundserieomgången i SHL som spelas ikväll. Både Arsenal och Färjestad är dagens hittills mest populära spel.

Stort lycka till!

Kommentera (5)

promo
td