Logga in
mar
15

Milanoderby och erbjudande från Betfair!

Äntligen dags för helg igen och som vanligt så bjuds vi på fotboll av absolut högsta klass i dom olika europeiska toppligorna.

Det som smäller högst denna helgen är när vi under söndagskvällen får se det så alltid heta derbyt mellan Milanolagen som delar arena, Milan och Inter, som båda spelar sina hemmamatcher på Stadio Giuseppe Meazza, eller San Siro som den ofta kallas.

Matchen har stor betydelse i kampen om åtråvärda Champions League platser och just nu skiljer det 1 poäng mellan lagen till Milans fördel. Lagen befinner sig på 3:e och 4:e platsen i tabellen vilka är dom sista CL-platserna. Förloraren i denna matchen kommer med största sannolikhet ha Roma tätt bakom sig på 5:e platsen medans vinnaren får lite mer andrum på tredjeplatsen.

Lagens form har varit väldigt olika på slutet. Milan har verkligen gått starkt sedan man värvade in Piatek från Genoa medans Inter har haft tveksam form och en hel del oroligheter internt i laget med missnöjda spelare. Milan är således liten favorit enligt oddsen vilket känns korrekt även om derby som alltid är derby och väldigt ovisst.

Betfair väljer att dela med sig av ett erbjudanden till Sharps medlemmar gällande Milanoderbyt och det ser ut enligt följande:


Stort lycka till och ha en trevlig helg allesammans!

Kommentera