Logga in
mar
19

Veckans spelbolag och bonus: Bethard!

Veckans spelbolag som vi lyfter fram här på Sharps är det som vår stora superstjärna Zlatan är delägare i vilket är Bethard!

Bethard är relativt nya på spelmarknaden men har växt sig ganska stora i Sverige och faktum är att deras odds har bland dom högsta återbetalningsprocenten som finns på många marknader så Bethard sticker ut så sätt. Min personliga erfarenhet är att dom verkar vara lite generösare vad gäller limiteringar också men det är såklart olika från person till person.

Deras välkomstbonus ska vara i flera delar, trots att man kan tolka den nya svenska spelregleringen att man endast får erbjudas en bonus så väljer Bethard en annan lösning.

Så här ser erbjudandet ut:


Välkomstbonus – upp till 500 kr
Rivstarta ditt speläventyr med 500 kr extra att spela för i Sportsbook; få 50 kr extra direkt varje gång du omsätter 1000 kr under första veckan.

Regler & Villkor

Spoiler:
Bethards generella regler och villkor gäller.
Bonusen blir tillgänglig efter den första insättningen på 200 kr.
Bonusen består av 50 kr för varje 1000 kr du spelar för.
Bonusen kan aktiveras upp till 10 gånger.
Maxbeloppet som betalas ut som bonus per spelare eller spelkonto är 500 kr.
Denna kampanj är endast giltig för nyregistrerade spelare bosatta i följande länder: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Kanada, Tyskland och Österrike.
Endast ett konto och bonus är tillåten per person, kontoinnehavare, IP adress, hushåll, adress, telefonnummer, bankkonto (inklusive kreditkort, e-wallet etc).
Den minsta giltiga insättningen för att ta del av insättningsbonusen 200 kr.
Ditt välkomsterbjudande består av 10 bonusar till ett värde av 50 kr upp till maximalt 500 kr.
Bonusen måste omsättas i sportsbook med odds 1,80 eller högre för att räknas till omsättningskraven.
Om bonusen inte aktiveras inom 60 dagar från den första insättningen så kommer välkomstbonusen och eventuella vinster att förverkas.
Ditt första spel på någon match eller marknad både före matchstart eller pågående, kommer att räknas till omsättningskravet. En dubblett av ditt första spel eller ett spel som annulleras kommer inte att räknas mot omsättningskravet.
Spelen måste rättas innan det börjar räknas mot omsättningskraven.
Annullerat/avbrutet/ogiltigt spel eller spel där Cash-Out funktionen har använts räknas inte mot omsättningskrav.
Insättningar gjorda med Neteller/Skrill och PaysafeCard berättigar ej till denna bonus.
Inga former av riskfria spel räknas för att uppfylla omsättningskraven.
Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en spelare som på grund av insättningsbonus, gratisspel, riskfria spel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av grupp, förbehåller sig Bethard rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter Bethards eget gottfinnande antingen fastställa spel/insatser enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspel eller riskfria spel eller annullera alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig Bethard rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelet eller det riskfria spelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. Bethard förbehåller sig även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att Bethard efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan Bethard krediterar konton med bonusar, gratisspel, riskfria spel eller erbjudanden. Exempel på riskfria spel inkluderar att satsa på Över 2,5 mål och under 2,5 mål i samma spel/match. I form av en konflikt äger Bethards ledning rätten att avgöra om satsningen är riskfri eller inte. Om det framkommer att en eller flera spelare är i maskopi med varandra kommer deras konton att stängas ner och alla pengar låsas permanent.
Vid misstänkt bonus‐missbruk eller bedrägeri har Bethard rätten att stänga kontot tills en grundlig undersökning genomförts. Vid de fallen har Bethard även rätten att ta tillbaka de eventuella vinster och bonusar som genererats.
Bethard förbehåller sig rätten att när som helst och utan förvarning ändra eller avbryta kampanjen.
I det fall att en dispyt uppstår angående regler och villkor för denna kampanj är det den engelska versionen av regler och villkor som gäller.


Ni som har missat Zlatans reklamfilmer med Bethard, här kommer en av dom roliga där han tillsammans med Dragomir Mrsic driver lite med manliga steroetyper och tycker att man ska vara mer "soft":Stort lycka till allesammans!

Kommentera