Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
mar 2019
23

Betfair har erbjudande på Sveriges EM-kval!

Ikväll inleds EM-kvalet för svensk del med en väldigt viktig match mot Rumänien. På förhand så känns det ju som att Spanien står i en klass för sig i denna kvalgruppen och därför blir det förmodligen Sverige, Norge och Rumänien som slåss om andraplatsen varpå denna inledande matchen mot just Rumänien blir extra viktig.

Rumänien kommer in här med stark form då man är obesegrade senaste 10 matcherna och man presterade riktigt bra i Uefa Nations League.

Enligt flashscore så har Sverige - Rumänien bara mötts 1 gång sedan den klassiska VM-matchen 1994 där Sverige vann på straffar. Senaste mötet var för nästan exakt 1 år sedan när Rumänien vann med 1-0 på hemmaplan mot ett nästan helt reservbetonat svenskt lag i en vänskapsmatch.

Idag kommer Sverige ställa upp med bättre lag och man är också favorit i denna spännande matchen.

Betfair väljer att komma med ett erbjudande till kvällens match som ser ut enligt följande:


Kom igen nu Sverige!!!!!

Kommentera

promo
td