Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2019
29

Erbjudande från Svenska spel!

Svenska spel vill såklart också dom skaffa sig en fördelaktig position på den nya svenska spelmarknaden och som ett steg i denna satsningen så kommer svenska spel nu med ett erbjudande som man sällan sett tidigare från bolaget.

Så här ser erbjudandet ut:



Utöver detta erbjudandet så finns det till helgen en stor jackpott att tampas om på Stryktipset när det är hela 14-miljoners jackpott. Efter veckans landslagsuppehåll så återgår Stryktipset till sitt normala utseende med sex stycken Premier League-fajter och sju matcher från The Championship. Så här ser veckans kupong ut:




Hela 5 hemmafavoriter som är streckade på över 70% och samtliga är överspelade om man ser till hur oddsen från bolagen är satta på matcherna. Faller någon av favoriterna tror ni?

Stort lycka till allesammans och ha en trevlig helg!

Kommentera

promo
td