promo
Logga in
mar 2019
30

Boostade odds från Allsvensk premiär och toppmatch i PL!

Imorgon är det dags för den efterlängtade premiären av den så ofta heta Allsvenskan i fotboll där många lag och deras supportrar går in med stora förhoppningar inför säsongen.

Ser man till oddsen som Svenska spel erbjuder så är Malmö klar favorit vilket man kan förstå med deras enorma ekonomiska muskler i ryggen. Regerande mästarna AIK ses som främsta utmanare tillsammans med Svenska cupen finalisten Häcken.

I listan här nedan reagerar iaf jag på att nykomlingen Helsingborg enligt oddsen förväntas prestera bättre än etablerade Allsvenska lag såsom Elfsborg, Kalmar, IFK Göteborg och Örebro. Lite underligt att en annan nykomling Eskilstuna enligt oddsen är bättre än Örebro men det kanske är det imponerande spelet i Svenska cupen som gjort att AFC Eskilstuna inte längre klassas som ett av ligans sämsta lag. Återstår att se hur lagen står sig när matcherna nu drar igång, spännande ska det helt klart bli.888sport väljer att komma med ett erbjudande med boostade odds till den Allsvenska premiären och det är väl söndagens hetaste match som man väljer att boosta oddsen på vilket är AIK - Östersund. AIK är klar favorit i matchen men Östersund har väl kapacitet att vinna mot alla lag så det kan vara en lurig premiär detta för regerande mästarna. Precis som vanligt så får man dels den vanliga insättningsbonusen på 500% men även boostade odds om man tar något av 888sports erbjudande på boostade odds:Vi har även högklassig fotboll från dom europeiska toppligorna i fotboll varpå 888sport också boostar oddsen från Premier Leagues bästa match i helgen vilket är Liverpool - Tottenham. Liverpool behöver vinna i kampen om ligatiteln med Manchester City och Tottenham kämpar mot flera storlag kring dom åtråvärda Champions League platserna. Så här ser boostade oddsen ut från den matchen:Stort lycka till och ha en fin helg!

Kommentera

promo
td