Logga in
apr 2019
04

Tysk stormatch på lördag och 888sport boostar oddsen!

Wow vilken häftig match vi har framför oss i Bundesliga till helgen när otroligt mycket står på spel mellan Tysk fotbolls två giganter, Bayern München och Dortmund. För nu 10:e året i rad så är det något av dessa lagen som vinner ligatiteln i Bundesliga, senaste 6 åren är det Bayern som vunnit.

Med endast 7 matcher kvar av serien så är det mycket som kommer avgöras på lördagskvällen gällande vilka som tar hem titeln i Bundesliga denna säsongen.

Dortmund leder fortfarande ligan men nu endast med 2 poäng före Bayern München som ätit sig närmare mer och mer ju längre säsongen gått.

Enligt oddsen är Bayern ganska stor favorit i matchen och en seger skulle ju ta laget upp på serieledning som med största sannolikhet innebär att man också vinner guldet. Skulle Dortmund kunna knipa 1 poäng så sitter dom i förarsätet till titeln och skulle Dortmund få 3 poäng så är väl nästan guldet hemma till deras fördel istället.

Visst finns det matcher kvar efter denna men så dominanta som dessa lagen är så blir det förmodligen så att mycket avgörs nu på lördag.

888sport väljer att boosta oddsen inför denna stormatchen som gör den extra spelvärd. Som vanligt så får man både deras vanliga välkomsterbjudande och denna oddsboosten om man tar tillfället att bli medlem nu:


Stort lycka till!

Kommentera

promo
td