Logga in
apr 2019
10

Boostade odds från 888sport på stormöte i CL!

Under tisdagens inledande kvartsfinaler i Champions League så lyckades hemmalagen skaffa sig fina resultat med segrar där man lyckades hålla nollan vilket är en perfekt start på matchserien.

Under onsdagen rullar kvartsfinalerna vidare med kanske det mest intressanta mötet mellan två av världens största och allra mest populära klubbar när Manchester United ska göra upp mot Barcelona och intresset runt om hela världen kommer vara enormt för denna matchen.

Manchester United skrällde ju rejält i åttondelsfinalen när man kanske mycket tack varje Ole Gunnar Solskjær effekten lyckades på något vis ta sig vidare mot PSG, ett resultat som inte ens var i närheten av rättvist sett till hur matchbilderna och chanserna såg ut över 2 matcher. United lyckades krångla sig vidare men har sedan dess inte rosat marknaden i matcher mot Engelskt motstånd. All fokus ligger såklart på CL och denna matchen så vi kan förvänta oss ett Manchester United som ger allt i denna matchen.

Frågan är om det räcker mot ett som alltid stabilt Barcelona som precis som så ofta går som tåget och imponerar i alla delar av spelet.

Barcelona är favorit i matchen men United har väl kapacitet att störa alla lag, framförallt på hemmaplan.

888sport väljer att erbjuda riktigt fina boostade odds till denna matchen och precis som alltid så får man även deras vanliga välkomstbonus om man plockar detta erbjudandet:


Lycka till allesammans!

Kommentera

promo
td