Logga in
apr 2019
11

Travgruppen levererar igen! 730.138kr in på V86

Jackpot och V86 är en underbar kombination och är man rätt på det behövs ingen större insats för att nå fina pengar. Det visade verkligen Gotland när han på onsdagen satte full pott och drog in hela 730.138kr på systemet Gotlands lilla goda (50kr) på Sharps ombudssida för travet i samarbete med Västertorps spel och tobak.

Att det kan bli fina pengar på V86 även om några av streckfavoriterna vinner är allmänt känt. Lyckas man dessutom hitta ett par sköna spikar så kan värdet snabbt dra iväg. När målfotot i sjätte avdelningen var uppförstorat stod Gotlands skrällspik Ragazzo da Sopra, spelad till ynka 5.64%, som vinnare och värdet stack upp till drygt 54.000 med två avdelningar kvar.

Kvar satt vi med 3x1 inför de avslutande loppen. Även om dagens näst största favorit skulle vinna så fanns chansen till fina slantar. När sedan skrällkungen André Eklund gick vinnande ur DD1 med Vichy Grif till samma låga procent (5,64%) steg pulsen ordentligt.

I sista avdelningen stod sedan Alessandro Gocciadoro tillsammans med Vincero Gar för en helt galen prestation och bombade sönder allt motstånd och saken var klar. Gotland hade för 630kr prickat alla 8 vinnare och förvandlat 50-krs insats till 52.152kr per andel. 14 glada andelsköpare delade på totalt 730.138kr

Det är andra storvinsten på några månader och ingen har väl glömt de 2,44 miljonerna som spelades in i julas.

Häng med våra grymma tipsters i jakten på nästa storvinst. Andelarna hittar ni här:


För er som vill vara med på lördag så gäller det att vara snabba, redan är mer än hälften av Gotlands 24 andelar till på lördag sålda och det verkar som det kommer bli slutsålt 2 dygn innan start.

Ha en fin torsdag allesammans!

Kommentera (5)

promo
td