Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
apr 2019
18

Galen välkomstbonus på 20 000 kr från Casumo!

Nyligen så lanserade spelbolaget Casumo en galet stor bonus när man erbjuds hela 100% bonus upp till 20 000 kr vilket är långt högre än vad alla andra bolag erbjuder.

Casumo är ett välkänt och etablerat spelbolag som länge inriktat sig på casino men har nyss introducerat sin sportsbook också varpå man dundrar ut med detta rejäla erbjudandet. Sportsbooken fungerar endast via mobilen än så länge. Registreringen är supersmidig och enkel med bank-id.

Oddsleverantör är Kambi vilket gör att man känner igen designen från många andra spelbolag och oddsen är också på en ganska hög och bra nivå.

Många av oss rena sportspelare som har konton lite överallt, som mig själv, har säkert inte varit medlemmar på Casumo tidigare. Ta nu chansen och gå in via våra länkar här i inlägget för att ta del av denna stora bonusen som just nu är den högsta i Sverige.


Vi på Sharps vill även passa på att önska er alla en glad påsk!

Kommentera (81)

promo
td