Logga in
apr 2019
25

Sharps andelsspel hos Svenska spel startar igen!


Svenska spel har efter många om och men tillslut fått igång sin populära tjänst där man spelar tillsammans online och kan gå med i olika lag för att köra andelsspel. Hela produkten är väl fortsatt under viss uppbyggnad men man kan i dagsläget åtminstone spela på Europatipset samt Stryktipset om än med viss begränsning.

Sharps har tidigare haft sina egna bolagsspel hos svenska spel där ni medlemmar kunnat delta men även detta fick ett ofrivilligt uppehåll under några månader när den nya plattformen skulle byggas upp hos svenska spel.

Nu är det dags att starta upp Sharps officiella andelsspel hos svenska spel igen!

Denna gången är det användaren "riga" som visat intresse för att lägga spelen i laget så det är han som kommer driva skutan. "riga" ser gärna att ni är fler som kan vara med och lägga spelen om han behöver avlastning någon gång så fler spelläggare får gärna höra av sig till mig.

Så här säger "riga" lite kort om upplägget:

Citat:
Ursprungligen postat av riga Visa inlägg
Mitt förslag till upplägg är att spela reducerade system för det som är maximalt möjligt 2200kr. 50 kr andelen och max 2 andelar per person ger utrymme till fler att vara med och om man vill ha större del av spelet så köper man 2 andelar.
Eftersom det är maximalt 50 medlemmar i lagen så kommer inaktiva medlemmar att plockas bort för att göra plats till andra som vill in. Så vänligen gå helst inte med i laget om ni inte tänker köpa andelar, tack!

För att gå med i laget klicka på nån av bilderna eller här: https://spela.svenskaspel.se/spela-t...b-9854e31d8c60

Spel till helgens Stryktips och Europatips där det är jackpot på båda är redan öppnat så det är bara att gå in och köpa in er nu direkt.

Inköp kommer stängas så snart som den tänkta insatsen på 2200kr är nådd så det gäller att köpa in sig tidigt om man vill vara säker på att vara med på spelet.

Nu hoppas vi att detta laget hos svenska spel får samma succé som det blivit för Sharps travgäng som spelat över 3 miljoner på ungefär lika många månader hos ATG's motsvarighet!

Ha en härlig torsdag allesammans!

Kommentera (2)

promo
td