Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
apr 2019
25

Genomgång av Stryktipset 27/4

Den engelska ligafotbollen går i rasande takt mot sitt slut och på veckans Stryktips hittas tolv matcher från Premier League och The Championship där flera direkt avgörande fajter synas. I högstaligan är det kamp om att slippa 18:e platsen där samtliga tre lag som är inblandade återfinns på kupongen. I andradivisionen är det dags för Norwich att slå in matchbollen samtidigt som kampen om den ack så viktiga sjätteplatsen fortgår. 14 härliga jackpotmiljoner finns också i potten. Då kör vi mot 13 rätt!


Spelstopp: Lördag 27/4 kl 15.59


1. Brighton - Newcastle 2

Statistik
Det är svårt att inte förundras över Brightons totala avsaknad av mål på slutet. Sju raka matcher utan mål framåt är anmärkningsvärt. The Seagulls senaste fajter är i alla fall ett steg i rätt riktning och Houghtons mannar var snubblande nära att lösa ett kryss mot Tottenham på bortagräs i tisdags. Newcastle reser söderöver med två raka segrar och Skatorna kan se fram emot en ny säsong i Premier League till hösten. Strecken ser klart fördelaktiga ut åt höger och därför hoppar vi över den överstreckade ettan på det mindre systemet.

2. Crystal Palace - Everton X

Statistik
Det är två lag fullpumpade med självförtroende som ställs mot varandra i London under lördagen. Everton har spelat ruskigt bra, framförallt på Goodison Park, på slutet och har i tur och ordning lagt Chelsea, West Ham, Arsenal och Manchester United på rygg där de blåvita dessutom nollat samtliga. Imponerande kort sagt! Smolken i glädjebägaren får dock vara den totala kollaps som The Toffees stod för då Fulham besegrade Liverpoollaget för lite drygt två veckor sedan. The Eagles stod för en briljant insats då Arsenal monterades ner på Emirates Stadium i söndags. Svårlöst. Gärna alla tecken.

3. Fulham - Cardiff X

Statistik
Det är kniven mot strupen för Cardiff just nu som är i absolut största behov av trepoängare för att lösa ett Premier League-kontrakt till kommande säsong. Walesarna är tre poäng bakom ett formsvagt Brighton inför slutfasen av serien. Ingen omöjlig uppgift för Warnocks gäng som efter Fulham har Crystal Palace och ett formsvagt Manchester United kvar att möta. The Cottagers har helt plötsligt vaknat till liv i ligan och dessutom spelat riktigt bra i de bägge segermatcherna mot Bournemouth och Everton. Motivationen hos gästerna är dock hög och ett vilt kämpande Cardiff ska kunna lösa poäng på Craven Cottage. Strecken ser ut att hamna korrekt och X2 blir valet.

4. Southampton - Bournemouth 1

Statistik
Det är värdemässigt en omotiverad etta som spelas på St Mary's Stadium denna lördag. The Saints ser ut att streckas hårt i detta möte. Värdlaget har dock varit bra på slutet. I 1-1 matchen mot Watford senast blev dessutom Shane Long Premier Leagues snabbaste målskytt genom tiderna efter hans 1-0 mål efter sju sekunder! Gästerna blandar och ger. Förlusten senast hemma mot Fulham var ingen rolig syn och Fulhams första trea på bortaplan på hela säsongen. The Cherries har klarat nytt kontrakt och kommer möjligen rotera en del i de sista omgångarna. En etta är trolig men ska med tanke på streckningen inte stå ensam. Måla på!

5. Watford - Wolverhampton X

Statistik
Wolverhampton är starka hemma på Molineux. Det visade laget då Arsenal ganska enkelt monterades ner i veckan. Vargarna hade 3-0 redan innan paus och Emery såg märkbart bekymrad ut. Watford har goda minnen från möten med Wolverhampton. Höstens möte vanns av The Hornets med 2-0 och i FA-cupsemifinalen för bara någon vecka sedan vände Gracias gäng 0-2 till en 3-2 viktoria efter förlängning och tog sig till final. Hemmalaget övervärderas dock i detta möte. X2 känns riktigt bra värdemässigt.

6. Birmingham - Wigan 1

Statistik
Första matchen från The Championship på kupongen spelas på anrika St Andrews i Birmingham där hemmalaget ska ta sig an Wigan. Båda klubbarna har säkrat kontrakten efter en bra aprilmånad. En viss rotation kommer säkert förekomma där gästerna dessutom har en del skador i truppen. The Blues har trots sin något svaga tabellplacering bara förlorat fem matcher på hemmagrästet samtidigt som The Latics är ligans svagaste bortagäng. Birmingham spikas.

7. Bristol City - Derby X

Statistik
Det är en ruskigt viktig match som ska spelas på Ashton Gate denna helg. Bristol City och Derby är tillsammans med i första hand Middlesbrough inblandade i en trekamp om den sista playoff-platsen. Derby kom undan med blotta förskräckelsen senast då bägge målen i 2-0 segern mot QPR gjordes på övertid. För The Robins del blev det förlust i mötet med Sheffield W som tog den sista minimala chansen till en topp 6-placering i och med segern. Fyra av de fem senaste mötena lagen emellan har slutat med delad poäng. Krysset blir även här utgång där ett ställningskrig om att inte förlora kommer prioriteras. Alla tecken åker med på det reducerade systemet.

8. Middlesbrough - Reading 1

Statistik
Det är även på Riverside en mycket viktig match som spelas under lördagen. Middlesbrough har efter förlusten senast mot Nottingham inte allt i egna händer längre vad gäller playoff-platsen uppåt och får förlita sig på att resultaten i de övriga matcherna går Boros väg. Tränaren Tony Pulis har också en hel del bekymmer vad gäller skador i truppen där bland annat försvaret är stukat. Reading har mer eller mindre säkrat kontraktet till kommande säsong men blir helt klara vid en eventuell poäng här. Ta med ett lågt streckat kryss till ettan på det större systemet så är vi i hamn.

9. Norwich - Blackburn X

Statistik
Det kommer råda feststämning på Carrow Road under lördagskvällen. Kanariefåglarnas uppflyttning ska säkras även i teorin även om den i praktiken redan är klar. Farkes gäng har dock kryssat sig fram på slutet och haft svårt att slå in den där sista trepoängaren som behövts. Nu kommer Blackburn till den dukade festen och har faktiskt ganska goda chanser att förstöra. Rovers är i fin form, har fyra raka segrar och spelar dessutom riktigt bra fotboll för tillfället. Strecken ligger mer eller mindre korrekt och en helgardering med en potentiell bortaknall kommer rensa fint i jakten på pengarna.

10. Preston - Sheffield Wednesday 2

Statistik
Det har inte varit någon rolig period för Preston på slutet. Hemmalaget är ett av ligans mest formsvaga gäng och har gått från en klar utmanare uppåt till ett cementerat mittenlag. Hemma på Deepdale är värdarna dessutom inte speciellt pålitliga och har bara vunnit tre av de tolv senaste tävlingsmatcherna. The Owls 2-0 seger senast mot Bristol City ger laget en liten chans att nå topp 6. Gästerna vann höstens drabbning med 1-0. Tvåan är klart spelbar och står ensam på det mindre systemet men tar hjälp av ett kryss på det större.

11. QPR - Nottingham 2

Statistik
Queens Park Rangers har efter en mycket brokig säsong löst fortsatt spel till kommande säsong i The Championship. Londonlaget som under delar av hösten kanske stod för andraligans mest underhållande spel föll ihop som ett korthus och har förlorat/tappat poäng på de märkligaste av sätt under andra halvan av säsongen. Att Derby i senaste matchen lyckades lösa en 2-0 seger mot The Hoops efter mål i fjärde respektive elfte övertidsminuten förvånar ingen. Forest var bra mot Middlesbrough senast och vann övertygande med 3-0. X2 testas till fint värde på Loftus Road.

12. Swansea - Hull 1

Statistik
Det är enbart segrar som räknas för Graham Potter och hans Swansea när det för walesarna återstår tre matcher av serien. Fem poäng upp till Derby är inte omöjligt men nästintill och nu ställs dessutom de vitsvarta mot en av lagets tuffaste opponenter på senare år. Hull har nämligen fem raka segrar mot Svanarna men kommer från en dålig period med tre raka förluster. Värdemässigt ser ettan ut att överstreckas något men känslan är ändå att de gästande tigrarna är ganska nöjda med säsongen och ett motiverat och starkt hemmalag ska lösa alla tre poängen här.

13. Sirius - Elfsborg 2

Statistik
Sista stoppet denna lördag blir Uppsala där Sirius dagen till ära gästas av Elfsborg. Båda lagen har inlett ligan på ett överraskande positivt sätt. De svartblåa gjorde en klart godkänd insats mot Falkenberg senast trots 0-0 och Elfsborg gjorde processen kort med Örebro där Boråsarna tillslut vann med klara 4-2 efter bland annat två mål av Samuel Holmén. De gulsvarta är bra på plastmattan och när nya Studenternas nu fått konstgräs finns ingen anledning att inte rita ner och lita på en rejält understreckad tvåa.


Singelstrecket! - Swansea

Swansea har staplat segrarna på rad hemma på Liberty Stadium de senaste månaderna. Mot ett bortasvagt Hull finns det toppchans till en nya trepoängare inför hemmapubliken.

Kupongrensaren! - Bournemouth

Nu har visserligen inte Bournemouth mer än äran att spela för men trots detta ska inte The Cherries streckas så lågt. Både krysset och tvåan värderas alldeles för lågt. Jobba in skrällen!

Spelförslag:

432 rader

1. Brighton - Newcastle x2
2. Crystal P - Everton 1x2
3. Fulham - Cardiff x2
4. Southamp. - Bournem. 1x2
5. Watford - Wolves x2
6. Birmingham - Wigan 1
7. Bristol City - Derby x
8. Mboro - Reading 1
9. Norwich - Blackburn 1x2
10. Preston - Sheff W 2
11. QPR - Nottingham x2
12. Swansea - Hull 1
13. Sirius - Elfsborg 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Brighton - Newcastle 1x2
2. Crystal P - Everton 1x2
3. Fulham - Cardiff (x)2
4. Southamp. - Bournem. 1(x2)
5. Watford - Wolves x2
6. Birmingham - Wigan 1
7. Bristol City - Derby 1x2
8. Mboro - Reading 1(x)
9. Norwich - Blackburn 1(x2)
10. Preston - Sheff W (x)2
11. QPR - Nottingham x2
12. Swansea - Hull 1
13. Sirius - Elfsborg 2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (1)

promo
td