Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
maj 2019
02

Genomgång av Stryktipset 4/5

Det är fokus på League One lördagen till ära. Den engelska tredjedivisionen spelar sin sista omgång under lördagen med några riktigt spännande drabbningar att hålla ögonen på. I botten är det ett getingbo mellan lag 19 och 23 där bara tre poäng skiljer varav mötet mellan Plymouth och Scunthorpe blir en riktigt rysare. I Premier League är det Liverpool som måste vinna för att ge sig själva ett försök att putta ner Manchester City från tronen och i Allsvenskan ska Göteborg försöka fortsätta sin fina trend med att möta Sirius på Studenternas. Då sätter vi fart!


Spelstopp: Lördag 4/5 kl 15.59


1. Newcastle - Liverpool 2

Statistik
Liverpool får en svår uppgift i Champions League efter 0-3 mot Barcelona på Nou Camp. Salahs stolpträff i slutet av matchen var ganska signifikativt för matchen där The Reds faktiskt i stora delar av matchen var bättre. Klopps mannar vann dessutom bollinnehavet vilket knappast hör till vanligheterna på katalanernas hemmabana. Newcastle tog sig i kragen under andra delen av säsongen och skatorna kan nu se fram emot en ny höst med Premier League-spel. För ovanlighetens skull understreckas gästerna i skrivande stund och hamnar gästerna under 70 procent är tvåan en given spik.

2. Cardiff - Crystal Palace X

Statistik
Det är stora bekymmer i bottenstriden för Neil Warnocks Bluebirds. Walesarna har nu fyra poäng upp till säker mark och behöver vinna både mot Crystal Palace och sen även ta en rejäl skalp nästkommande söndag då Manchester United behöver besegras på Old Trafford. Uppförsbacken är med andra ord extremt brant för hemmalaget. The Eagles är stabila just nu. Faktum är att gästerna efter att nyårsklockans klämtade är näst bäst i ligan på bortagräs (bara Manchester City har tagit fler poäng under 2019) och Londonlaget besegrade Arsenal på Emirates innan laget reste hem till Selhurst Park för att spela 0-0 mot Everton. Ta med alla tecken här för säkerhets skull.

3. West Ham - Southampton 1

Statistik
Valet blir här att spika av West Ham! Londonlaget har rest sig efter några mindre bra matcher och tog en mycket meriterande seger då Tottenham besegrades på bortaplan. Michail Antonio blev förste besökande spelare att faktiskt göra mål på Tottenham Hotspurs Stadium. The Saints har genom två oavgjorda matcher räddat sitt Premier League-kontrakt. Nu kan gästerna spela utan press i London men kommer få klara sig fortsatt utan bland annat sin keeper McCarthy som ännu är skadad. The Hammers vill såklart avsluta snyggt och vinner här.

4. Wolverhampton - Fulham X

Statistik
Det känns inte rätt att räkna bort Fulham i mötet mot Wolves. Gästernas senaste prestationer är bra och The Cottagers reser alltså till Molineux Stadium med tre raka segrar. Synd för Fulham att formtoppen kom efter att Londonlaget redan fått respass från högstadivisionen. Värdlaget fick sin revansch på Watford efter den blytunga 3-2 förlusten i FA-cupsemin tidigare i vår. När säsongen summeras nästa söndag ska Espírito Santo vara supernöjd med en riktigt bra säsong hur än matcherna mot Fulham och Liverpool slutar. Ta med alla tecken här och för utdelningens skull, jobba in X2!

5. Bristol Rovers - Barnsley 2

Statistik
Från högstadivisionen i England är det så dags för den avslutande omgången i League One att ta vid. Barnsley har firat under flera dagar då avancemanget till The Championship blev av under veckan och Daniel Stendel fick fira tillsammans med sitt lag framför TV:n då både Portsmouth och Sunderland misslyckades med att göra kampen om topp 2 levande in till sista omgången. Rovers är klara för nästa säsongs League One-spel. Hemmalaget är dock ligans sämsta hemmalag och kommer få stora bekymmer här. The Tykes har fem raka möten med värdlaget utan förlust. Tvåan får anses som en riktigt bra spik till fin procent dessutom.

6. Charlton - Rochdale 1

Statistik
Klassiska The Valley i London blir nästa anhalt och det är värdlaget Charlton som tar emot Rochdale. Hemmalaget ska senare spela kval för att ta sig tillbaka till The Championship medan gästerna får ta semester efter lördagen då The Dale befinner sig i ingenmansland. Hemmatrenden hos de rödvita är god. Laget har faktiskt inte förlorat på 16 raka ligamatcher och vi måste backa bandet till den sjätte oktober för att hitta en hemmaförlust. Här finns dock en osäkerhet i matchningen då en del killar med skavanker eller känningar såklart kommer vilas inför det mer viktiga slutspelet som komma skall. 1X spelas på det mindre systemet men där en helgardering blir lösningen på den reducerade kupongen.

7. Doncaster - Coventry 1

Statistik
Coventry spelade bort sina egna chanser om en topp 6-placering i och med förlusten mot Portsmouth och det minst sagt onödiga krysset mot Shrewsbury. Nu blir det återigen nya tag för Mark Robins gäng då en ny säsong i League One i höst är att vänta. Doncaster kan av egen kraft spela hem en topp 6-placering. Värdlagets form är dock mycket tveksam och med bara en poäng på de tre senaste kamperna finns en viss risk att jagande Peterborough vill överta den åtråvärda kvalplatsen. Utgå från vänster men en helgardering blir valet på det större systemet.

8. Plymouth - Scunthorpe 2

Statistik
Ett mycket spännande möte spelas mellan Plymouth och Scunthorpe under lördagen där segraren har en stor möjlighet att klara sig kvar i ligan medan förloraren får börja om i League Two kommande säsong. Det bör dock tilläggas att varken hemma- eller bortalaget har saken i egna händer och måste förlita sig resultaten från andra matcher. The Pilgrims är inne i en bedrövlig trend och Derek Adams tillsammans med staben bör tillsatt en fotbollspsykolog efter 1-5 förlusten senast mot Accrington för att gjuta mod i grabbarna. 2-15 och fem raka nollpoängare är knappast vad laget behövt. Gästerna ser ut att understreckas något och får därför utgångstipset. X2 blir lösningen på det större systemet.

9. Portsmouth - Accrington Stanley X

Statistik
Det var en jobbig förlust för Portsmouth senast då Peterborough vann med 3-2 på Fratton Park. Förlusten innebär att det blir playoff-spel för värdarna istället för fortsatt möjlighet till en direktplats uppåt och frågan är hur motivationen är hos Pompey denna lördagskväll. Stanley har gjort två fina matcher på rad. Först tog de röda en fin skalp då Doncaster besegrades på bortagräs (2-1) för att därefter enkelt slå tillbaka Plymouth hemma med klara 5-1. Det lär knappast bli en vandring i parken för Jacketts grabbar. Ta med alla tecken och hoppas på en knall till höger!

10. Southend - Sunderland 1

Statistik
Sunderland har på egen hand slarvat bort en topp 2-placering i ligan! De svarta katternas senaste sex matcher har bara resulterat i sex poäng och nu får gästerna förlita sig på kvalet som kommer. Southend är ett av fem lag som är inblandad i nedflyttningsstriden. Hemmalaget förlorade senaste kampen mot Rochdale men tog dessförinnan en livsviktig 3-2 viktoria mot Burton Albion hemma på Roots Hall. Gästerna är genomgående ett bättre fotbollslag men ett desperat The Shrimpers ska ändå anses ha en god chans till minst poäng här. Utgå från ettan.

11. Sirius - IFK Göteborg 2

Statistik
Det har sprakat om Göteborg hittills denna säsong. Gästerna som inför säsongen sågs som ett potentiellt bottenlag har bevisat motsatsen och spelat ruskigt bra så långt. Framförallt hemma på Nya Ullevi. Sirius har en sämre trend efter en fin start på Allsvenskan. Uppsalalaget har bara tagit en poäng på de fyra senaste fajterna och ser inte riktigt vana ut med den nya mattan som lagts på Studenternas. När streckfördelningen dessutom ser ut att hamna korrekt blir valet att utgå från höger här.

12. Mjällby - Örgryte X

Statistik
I Superettan är Örgryte en av de stora favoriterna att ta steget upp. Göteborgsgänget har varit en stor snackis under vintern och har inför mötet i Blekinge gjort ungefär vad som förväntats av laget. Plumpen i protokollet kom förra fredagen då Västerås bärgade samtliga poäng när de grönvita besökte Nya Ullevi. Den gulsvarta nykomlingen har börjat säsongen klart godkänt. Hemma på Strandvallen har laget dessutom två segrar mot bra motstånd (Degerfors och Västerås). ÖIS är möjligen ytterligare en nivå högre men ett kryss finns klara förutsättningar att lösa. X2 blir därav valet.

13. Västerås - Varberg 2

Statistik
Det är bara att buga inför Varbergs stora förvandling som skett denna säsong jämfört med fjolårets. Gästerna står efter fem omgångar på 15 poäng och har med andra ord fem raka vinster. Hallänningarna tog dessutom en riktigt fin skalp då laget löste ett riktigt bra Brage på bortagräset i Borlänge senast. En hög press med en mycket fin disciplin samt tålamod var nycklarna då. Västerås är nykomlingar denna säsong men har inte uppträtt som sådant. De grönvita ligger med i toppen i den unga tabellen och är bra hemma på Solid Park Arena. X2 blir valet.


Singelstrecket! - Liverpool

The Reds gjorde en bra insats spelmässigt mot Barcelona men fick med sig ett bedrövligt resultat hem (0-3). Nu får Klopp försöka ställa om sitt gäng till ligaspel då bara två omgångar återstår och sex poäng måste lösas för att förstaplatsen ens ska vara möjlig. Att få gästerna till klart godkända procent denna säsong hör inte till vanligheterna och tvåan i Newcastle är given.

Kupongrensaren! - Accrington Stanley

Portsmouthlaget är säkerligen fortsatt något bittra över 2-3 förlusten senast. Gästande Stanley har två raka segrar och fina 7-2 i målskillnad. McConville hos besökarna är i strålande form dessutom och gjort fyra av lagets mål i de senaste skalperna. Intressant skräll!

Spelförslag:

432 rader

1. Newcastle - Liverpool 2
2. Cardiff - Crystal Palace 1x2
3. West Ham - Southampton 1
4. Wolverhampton - Fulham 1x2
5. Bristol Rovers - Barnsley 2
6. Charlton - Rochdale 1x
7. Doncaster - Coventry 1x
8. Plymouth - Scunthorpe 2
9. Portsmouth - Accrington 1x2
10. Southend - Sunderland 1
11. Sirius - IFK Göteborg 2
12. Mjällby - Örgryte x2
13. Västerås - Varberg x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Newcastle - Liverpool 2
2. Cardiff - Crystal Palace 1x2
3. West Ham - Southampton 1
4. Wolverhampton - Fulham 1x2
5. Bristol Rovers - Barnsley 2
6. Charlton - Rochdale 1(x2)
7. Doncaster - Coventry 1(x2)
8. Plymouth - Scunthorpe (x)2
9. Portsmouth - Accrington 1x2
10. Southend - Sunderland 1x
11. Sirius - IFK Göteborg (x)2
12. Mjällby - Örgryte (x)2
13. Västerås - Varberg x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td