Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
maj 2019
06

Kan Liverpool vända?

Redan nu i veckan är det dags för returmöten i dom spännande Champions League semifinalerna och först ut på på tisdagen är stormötet mellan Liverpool - Barcelona.

Liverpool spelade i stort sett jämnt spelmässigt med Barcelona i den första matchen på Camp Nou men det var Barcelona som hade den klart överlägsna effektiviteten i matchen och vann den med hela 3-0 vilket gör att man har ett guldläge inför returen på Anfield denna veckan.

Klarar Liverpool av att vända tuffa underläge eller kommer Barcelona kontrollera matchen på det sättet som dom nästan är bäst i världen på att göra när man trillar boll och spelar bort tid?

Starten av matchen blir såklart otroligt viktigt eftersom det direkt kommer tändas hopp om Liverpool får in ett tidigt mål men om hoppet kommer dö ut mer och mer både hos spelare och publik för varje minut som Liverpool går mållösa.

888sport väljer att boosta oddsen till båda veckans semifinaler och erbjudandet som är först ut ser ut enligt följande:


Stort lycka till och mycket nöje!

Kommentera

promo
td