promo
Logga in
maj 2019
09

888sport boostar oddsen på Hockey-VM!

Så här en bit in i maj så är det dags för hockey-VM hur konstigt det än må kännas nu när sommarvärmen börjar närma sig. Spännande hockey kan ju vara intressant året om såklart.

Årets turnering spelas i Slovakien och inleds imorgon fredag med att turneringens största lag kliver in med matcher direkt.

I vanlig ordning är det Ryssland och Kanada som enligt oddsen är favoriter till VM-guldet men Sverige och USA är inte långt efter. Sedan är det ett litet hopp ner till Tjeckien och Finland som inte bedöms ha sina bästa chanser i årets VM om man ser till oddsen.

Sverige har ju lyckats bra i senaste årens turneringar och går nu för tredje raka VM-guldet. Sverige har ju fått rejäl förstärkning från NHL som gör laget riktigt slagkraftigt detta året så chanserna måste ju vara mycket goda att ta sig långt i turneringen.

888sport erbjuder ett riktigt fint förhöjt odds på att Sverige lyckas ta sig hela vägen och vinna guldet även detta året:
Sveriges matchande inleds mot Tjeckien på fredagskvällen och 888sport väljer att boosta oddsen även för denna matchen enligt följande:Lycka till med spelen och heja Sverige!

Kommentera

promo
td