Logga in
maj 2019
21

Stormatch i Hockey-VM med boostade odds!

Det är dags för den sista avslutande gruppspelsomgången i Hockey-VM och även om alla slutspelslagen är klara i båda grupperna så finns det en hel del att slåss om gällande positioneringen. Alla vill såklart hellre möta Tyskland i kvartsfinal än Kanada och vice versa i den andra gruppen där man kanske helst slipper Ryssland direkt i kvartsfinalen.

Ikväll ställs Sverige mot det stjärnspäckade Ryska landslaget som fått rejäl förstärkning från NHL när dom allra flesta av deras största stjärnor kommit såsom Ovechkin, Kucherov, Kuznetsov, Malkin och Vasilevski. Ryssland har krossat allt så här långt med en målskillnad på 29-3 på 6 matcher där man hållit nollan i 4 av matcherna.

Sverige har ju också ett lag fyllt av NHL-spelare även om det kanske inte riktigt är samma stjärnglans på dom Svenska spelarna jämfört med Ryssland. William Nylander leder dock poängligan så här långt straxt före Kucherov men återstår att se hur Sverige står sig mot tuffare motstånd framöver. Enda matchen mot riktigt kvalificerat motstånd förlorade vi ju med 2-5 mot Tjeckien och sen har vi haft problem mot både Schweiz och Lettland.

Till kvällens höjdarmatch så väljer 888sport att boosta oddsen enligt följande:


Kom igen nu Sverige!

Kommentera