Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jun 2019
09

Superodds på Sverige och Spanien!

Imorgon kväll fortsätter det spännande EM-kvalet och för Sveriges del så blir det en tidig gruppfinal mot stormakten i fotboll Spanien på bortaplan nere på Santiago Bernabéu i Madrid.

Både Spanien och Sverige har dragit ifrån lite i grupp F under inledande 3 matcherna, kanske mest för att främsta utmanaren Norge inte alls fått till det. Kan Sverige kriga sig till poäng i Madrid så har man fått en riktigt bra start på kvalspelet.

888sport väljer att boosta oddsen rejält för denna matchen, hela 100 gånger pengarna på att Sverige kan knipa segern men oddset är också kraftigt förhöjt på storfavoriten Spanien om man känner att det är bättre.

Erbjudandet ser ut enligt följande:



Stort lycka till och kom igen Sverige!

Kommentera

promo
td