Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jun 2019
20

Genomgång av Europatipset 20/6

Det blev tolv rätt på det reducerade systemet i söndags där ett tidigt rött kort på Lillströms Sheriff Sinyan tyvärr grusade möjligheterna till att lösa 13 rätt! Nya tag under torsdagen där en hel del intressanta matcher hittas. Först ut ska våra blågula damer försöka lösa en seger mot favoriterna USA för att överta förstaplatsen i gruppen. En ruskigt svår uppgift såklart där spelvärdet dessutom ligger solklart till höger. I övrigt ska svenska Division 1 och Division 2 besökas likväl som Copa América, Afrikanska Mästerskapen och U21-EM. Vägen till pengarna hittas i Norrland, Italien och på Västkusten. Då kör vi igång!




Spelstopp: Torsdag kl 18.59


1. Sverige - USA 2

Statistik
Det är gruppfinal i Dam-VM som gäller då Sverige och USA ställs mot varandra på Stade Océane i Le Havre. Bägge nationerna har vunnit matcherna mot Chile respektive Thailand men med en solklar målskillnad till fördel för amerikanskorna gör att Blågult måste vinna bataljen för att ha en chans att lösa gruppsegern. Ska vårt kära landslag ha någon som helst möjlighet till poäng här kommer en hundraprocentig insats krävas där Fischer och Sembrant nästintill behöver vara utomjordiska som försvarsgeneraler med tanke på bredden framåt hos Ellis landslag med Lloyd, Press, Morgan med flera. Med en tvåa som ser ut att streckas runt 60 procent är detta en given spik på samtliga system. Sverige får sikta in sig på åttondelsfinal på måndag mot Spanien helt enkelt.

2. Thailand - Chile 2

Statistik
Thailand är i VM för att se och lära. Nationen är inte i närheten av att kunna störa vare sig Sverige eller i detta fall Chile. Sydamerikanskorna har en liten chans att ta sig vidare från gruppen. Då krävs ett målfyrverkeri från La Roja Femenina och mål framåt har faktiskt inte Leteliers damer gjort hittills. Det kommer med största sannolikhet bli ett bombardemang genom en mycket offensiv chilensk uppställning där asiaterna knappast kommer orka stå emot. Tvåan på Roazhon Park är en av kupongens allra bästa spikar.

3. Forward - Karlslund X

Statistik
Från Dam-VM tar vi oss till Sverige, första stoppet blir Division 1 Norra och mötet i Örebro mellan Forward och Karlslund. Värdlaget var på besök i Värmland för möte med nykomlingen Karlstads BK i senaste omgången. Karlstadslaget som överraskat så långt hade inga problem att avfärda de gulsvarta vilket gör att Nilssons mannar fortsatt ligger på nedflyttningsplats i serien. Karlslund har faktiskt inte förlorat mer än en match så långt. Gästerna har dock spelat åtta oavgjorda drabbningar hittills vilket gör att besökarna parkerar på en mittenplacering i tabellen när snart halva säsongen spelats. Utgå från mitten och sätt därefter garderingarna från vänster.

4. Ljungskile - Lunds BK 1

Statistik
Det blåser ljumma vindar i Bohuslän där Jörgen Wålemarks grönvita hemmagäng stormar mot toppen av ligan efter bland annat tre raka fullpoängare och fina 8-1 i målskillnad. LSK vann dessutom senaste hemmamatchen mot Landskrona med solklara 3-0 efter bland annat ett hattrick av Jesper Westermark. 25-åringen står på finfina tio baljor så långt denna säsong där sju (!) av dessa kommit på de senaste fyra kamperna. Gästerna från Skåne har varit en av seriens stora slagpåsar denna säsong. Lund har dock vässat defensiven på slutet och krigar på bra efter förutsättningarna. 1-1 mot Lindome senast var ett stort steg i rätt riktning. Med en etta som streckas kraftigt lockar därför krysset som en tilltänkt gardering till fin procent.

5. Skövde AIK - Åtvidaberg 1

Statistik
Det är en härlig torsdagsfajt att se fram emot på Södermalms IP då två av Division 1 Södras bästa lag ställs mot varandra. SAIK som firar hundraårsjubileum i år stormar mot Superettan efter bara en förlust så långt. För gästernas del har man, efter den bedrövliga starten på säsongen, blivit allt bättre och efter Tor-Arne Fredheims inträde i klubben har segrarna också kommit. Åtvid har inför den svåra bortamatchen fyra raka trepoängare och kommer således till torsdagens möte med gott självförtroende. Utgå från vänster men gardera kraftigt på det större systemet.

6. Tvååker - FC Trollhättan 2

Statistik
Trollhättan imponerar i Söderettan och leder efter 13 omgångar serien på samma poäng som Skövde. Gästerna har ett fint anfallsspel där bland annat anfallsparet Rexhepi och Lipovac stått för starka 13 fullträffar framåt så långt. Tvååker har inte kommit upp i fjolårsformen och har faktiskt inte vunnit hemma på Övrevi ännu. Värdlaget löste på stopptid ett 1-1 resultat senast mot Oskarshamn hemma och vann dessförinnan den svåra bortamatchen mot Lindome med klara 3-1 så räkna inte bort Lundkvists mannar helt här. Gardera tvåan med ett kryss på det större systemet.

7. Utsikten - Assyriska Turabdin 2

Statistik
I Göteborg ska seriens bästa hemmalag ta emot sjätteplacerade Assyriska Turabdin i ett hett möte på Ruddalen. Värdarna är starka för tillfället och har ligans skyttekung i laget, Amar Muhsin. 21-åringen har inför mötet med Jönköpingslaget gjort tio mål på tolv matcher, en mycket stark prestation. Gästerna ska dock inte räknas bort här. Tvärtom! Smålänningarna har varit ruskigt starka på resande fot under våren och trots förlusten senast mot Torns IF i Lund har Tegströms mannar löst tio poäng på de fem senaste bortakamperna. Klart imponerande! Tvåan är ett självklart inslag på kupongen.

8. IFK Luleå - Piteå IF X

Statistik
Vi flyttar oss ytterligare ett steg neråt i seriehierarkin och hamnar därmed i Division 2 och den nordligaste serien där IFK Luleå ska ta emot Piteå hemma på Skogsvallen. Värdlaget har varit riktigt bra på slutet vilket inte minst fyra raka trepoängare indikerar. IFK är dessutom ligans bästa hemmalag. Piteå fick se sig besegrade av serieledande Friska Viljor med klara 1-4. De rödvita är dock inte helt dumma och har faktiskt bara förlorat två matcher så långt denna säsong varav bara en drabbning på resande fot. Ta med samtliga tecken där en tvåa kommer betala bra.

9. Tyskland U21 - Serbien U21 1

Statistik
Från svensk bonnfotboll tar vi oss söderöver och närmare bestämt till Italien där U21-EM pågår för fullt. För Tysklands del gjorde det unga landslaget ingen besviken efter klara 3-1 i premiären mot Danmark. Serberna däremot hade en tung kväll då Österrike överraskande vann med 2-0. Upp till bevis för Jović och hans lagkamrater här då Balkan-nationen måste vinna för att ha den minsta av chans att lösa en semifinalplats. Ettan är såklart given men då spelvärde ser ut att hamna på en inte helt omöjlig tvåa blir gaffeln (etta-tvåa) lösningen redan på det mindre systemet.

10. Frankrike U21 - Kroatien U21 1

Statistik
Frankrike imponerade i öppningsmatchen mot England där The Hopes bärgade en mycket meriterande trepoängare efter två sena mål. Vinsten sätter nu Ripolls mannar i förarsätet i Grupp C. Kroatien är chockat efter storförlusten mot Rumänien (1-4). Drabbningen var ganska jämn men de rödvitas försvarsspel imponerade inte och ska Gračans gäng ha den minsta chans här behöver defensiven komma upp minst ett snäpp. 1X ska räcka långt på San Marino Stadium.

11. England U21 - Rumänien U21 X

Statistik
Det blev minst sagt en bitter avslutning för The Young Lions i premiären mot Frankrike. Efter 1-2 förlusten finns inget annat än seger som gäller för Boothroyds mannar. Nu kommer Choudhury saknas i laget efter Leicesterspelarens röda kort senast men britterna har fortsatt ett ruskigt starkt landslag att ställa på banan här. Rumänerna kommer dock till mötet med massor av självförtroende efter den fina 4-1 viktorian senast. Det kommer knappast bli en “walk in the park” för England här och en helgardering känns fin när värdet garanterat kommer hamna till höger.

12. Egypten - Zimbabwe 1

Statistik
På andra sidan Medelhavet är det så dags för Afrikanska Mästerskapen att dra igång. Egypten är värdnation och inleder dessutom med match mot Zimbabwe i Kairo. När Egypten nämns blir det svårt att inte nämna Mohamed Salah. Liverpools stjärnforward bär ett oerhört tungt ansvar här. För The Warriors blir premiärmatchen oerhört tuff. The Pharaohs kommer med stor sannolikhet skölja framåt här. Löser Zimbabwe poäng är det en oerhörd bedrift där trots allt krysset till fin procent lockar en del.

13. Uruguay - Japan 1

Statistik
Avslutningsvis besöker vi Sydamerika och Brasilien där Copa América går in i andrarundan. För Uruguay och Japan var inledningsmatcherna något av skilda världar då Cavani och gänget enkelt slog tillbaka Ecuador med 4-0. För Japans del var det omvänt i mötet med Chile då de regerande Copa América-mästarna vann komfortabelt med samma siffror. Unga Japan kommer få det oerhört svårt här och allt annat än en viktoria för sydamerikanerna vore en oerhörd skräll. Ettan är en megabank dagen till ära.


Singelstrecket! - Uruguay

Med tanke på hur öppningsmatcherna såg ut finns ingen som helst anledning att inte lita på att Uruguay ska göra jobbet här. Alla ingredienser finns hos La Celeste för att gå riktigt långt i detta mästerskap och då ska såklart inte Japan vara ett hinder.

Kupongrensaren! - Assyriska Turabdin

Jönköpingslaget har varit riktigt bra på resande fot denna säsong och ska absolut inte räknas bort här. Tvåan är en fin rensare på veckans kupong!


Spelförslag:

432 rader

1. Sverige - USA 2
2. Thailand - Chile 2
3. Forward - Karlslund 1x
4. Ljungskile - Lunds BK 1x
5. Skövde AIK - Åtvidaberg 1
6. Tvååker - Trollhättan 2
7. Utsikten - Ass. Turabdin 1x2
8. IFK Luleå - Piteå IF 1x2
9. Tyskland - Serbien 12
10. Frankrike - Kroatien 1x
11. England - Rumänien 1x2
12. Egypten - Zimbabwe 1
13. Uruguay - Japan 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Sverige - USA 2
2. Thailand - Chile 2
3. Forward - Karlslund (1)x(2)
4. Ljungskile - Lunds BK 1(x)
5. Skövde AIK - Åtvidaberg 1(x2)
6. Tvååker - Trollhättan (x)2
7. Utsikten - Ass. Turabdin 1x2
8. IFK Luleå - Piteå IF 1x2
9. Tyskland - Serbien 1(2)
10. Frankrike - Kroatien 1x
11. England - Rumänien 1x2
12. Egypten - Zimbabwe 1x
13. Uruguay - Japan 1




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td