Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jul 2019
16

Genomgång av Europatipset 17/7

Champions League-kval och MLS i fokus denna jackpot-onsdag där bland annat AIK ska försöka reparera 1-2 förlusten på bortagräset i Armenien mot Ararat. Vidare hittas också ett spännande möte mellan Arsenal och Bayern München hämtat från södra delarna av Los Angeles. Värdemässigt finns en hel del godbitar att sätta tänderna i. Mot 13 rätt!




Spelstopp: Onsdag kl 18.59

1. Arsenal - Bayern München 2

Statistik
International Champions Cup och amerikanska västkusten blir första anhalt där Arsenal och Bayern München drabbas samman. För The Gunners del blir detta den andra matchen i staterna då Londonlaget så sent som i måndags spelade mot Colorado. Ett möte där Emery luftade ordentligt med sex byten och en mer eller mindre helt ny startelva inledningsvis. De tyska mästarna kommer säkert rotera en del också. En hel del prestige bör dock finnas och chansen till en välspelad tillställning mellan två namnkunniga startelvor är nog trolig. Tvåan undervärderas något vilket gör X2 spelvärt.

2. AIK - FC Ararat 1

Statistik
Gnaget fick en riktigt dålig start på Champions League-kvalet då Ararat från Armenien lyckades besegra Norlings mannar med 2-1 i Jerevan. Obasis bortamål kan dock komma att visa sig viktigt när 180 minuter fotboll ska summeras. Biljettförsäljningen till mötet på Friends Arena går dock trögt. Bara lite drygt 7000 biljetter ser ut att säljas innan matchstart och frågan är hur en öde nationalarena kommer påverka AIK här. Kan gästerna lösa en förväntad hemmapress finns förutsättningar för ett fint resultat från armeniernas sida. 1X!

3. Celtic - Sarajevo 1

Statistik
Det kommer bli åka av för Sarajevo då balkanklubben ställs mot Celtic på Parken i Glasgow. 3-1 är skottarnas resultat att gå på och med ett offensivt byggt hemmagäng finns ingen anledning att tro på annat än full fart framåt. Neil Lennon har dessutom ingen anledning att spara på spelare här då ligan inte börjar förrän om lite drygt två veckor. Allt annat än en etta är svårmotiverat. I jakten på något högre utdelning får ändå krysset åka med. The Hoops har trots allt en tvåmålsledning att gå på och kan möjligen slå av en liten aning på takten.

4. Ludogorets - Ferencváros X

Statistik
Ett riktigt öppet returmöte hittas på Ludogorets Arena i Bulgarien där hemmalaget har ett 1-2 resultat att försöka vända på. Gästerna från Ungern har träningsspelat under sommaren och gjort det med stor framgång. Lagets defensiv har varit ett utropstecken och Rebrov har menat allvar med sin 4-2-3-1-uppställning som varit oerhört ramstark. Värdarna är dock riktigt bra på hemmagräset och inledde ligaspelet med en stabil 2-0 seger mot Tsarsko selo. En helgardering får tidigt bli lösningen här.

5. Cluj - FC Astana X

Statistik
Rumänska Cluj har pressen på sig efter en mindre lyckad insats på bortagräset i Kazakstan mot Astana. Lagets 0-1 förlust belyser fortsatt de uppenbara problem som tränare Petrescu har vad gäller offensiven, samtidigt som The Railwaymen är riktigt stabila bakåt. Rumänerna skapade en hel del chanser senast men kunde inte förmå sig att spräcka målnollan framåt. Nya tag nu och på Stadionul CFR är laget svårslagna. Målsnålt att vänta där krysset spelas tillsammans med ettan på bägge systemen.

6. Maribor - Valur 2

Statistik
Det blev sämsta tänkbara start för isländska Valur i kvalet efter hela 0-3 hemma på vulkanön mot Maribor. Jóhanessons gäng gjorde en godkänd första halvlek men fick se kroaten Pericić trycka in 1-0 strax innan halvtidsvilan och därefter kunde slovenerna defilera i mål med en solklar seger. Ett omöjligt uppdrag att vända på för Reykjaviksklubben såklart. Den isländska ligasexan ska ändå kunna lösa en bättre returmatch mot ett lag som redan bokat öppna flygbiljetter till Sverige då AIK (eller Ararat) väntar i nästa omgång. Helgardera där finfint värde ser ut att hamna åt höger.

7. Piast Gliwice - FC BATE 1

Statistik
Det är ett helladdat polskt lag som ska ta sig an BATE från Borisov under onsdagen. Piast Gliwice stod för en strålande säsong i fjol och löste dessutom ett riktigt fint 1-1 resultat i den inledande kampen med vitryssarna. Gästerna leder just nu Vyssjaja Liga efter 15 spelade omgångar och laget har vunnit samtliga ligatitlar i hemlandet sen 2006! Ett helt makalöst resultat som dessutom tagit klubben ut i Europa vid flertalet tillfällen. Nu hänger dock avancemanget på en skörd tråd och Piast ska här hållas som mindre favoriter. Utgå från vänster.

8. Sutjeska - Slovan Bratislava 2

Statistik
En av de största skrällarna i den första omgången var Sutjeskas poäng på bortagräset i Slovakien. 1-1 var ett alldeles strålande resultat för klubben från Montenegro som nu får chansen att återigen överraska då returen ska spelas på lilla Gradski Stadion. Gästerna från Bratislava är stora favoriter här och ska så också vara. Här verkar dock svenska folket tycka annat ger bara besökarna en nästintill 50/50-chans att vinna. Håller sig tvåan under 60 procent är det en av kupongens allra bästa spikar!

9. Rosenborg - Linfield 1

Statistik
Rosenborg har efter en trög start på säsongen växlat upp. De norska mästarna är återigen ett vinnande lag och hade inga som helst problem att vinna på Windsor Park i Belfast då första mötet av två mot Linfield spelades förra veckan. Trondheimslaget krossade Viking från Stavanger i helgen med 5-1 och Alexander Söderlund har nu gjort fyra mål på de tre senaste drabbningarna. Besökarna är minst ett nummer för litet här och ettan går inte att ifrågasätta och spikas.

10. Atlanta United - Houston 1

Statistik
Avslutningsvis tar vi oss över Atlanten och nedslag i Nordamerika med fokus på MLS. Första stopp blir Atlanta där fjolårsmästarna ställs mot Houston. United har inte riktigt gått att känna igen så långt denna säsong men hemma på Mercedes-Benz Arena är laget pålitligt. Dynamo är på resande fot odugliga så långt. Cabreras mannar har löst tre poäng på bortagräs hittills men vann faktiskt senaste mötet lagen emellan med solklara 4-0 i mars. Utgå från vänster men rita på med tecken och hoppas på knallen från höger.

11. New England - Vancouver 1

Statistik
Strax utanför Boston och Gillette Stadium är det hemmalaget New England som ska ta emot gästande Vancouver. Whitecaps går uselt för tillfället och kanadensarna har på de fyra senaste matcherna löst en poäng och bedrövliga 1-10 i målskillnad. För The Revs är det istället mungiporna uppåt. Efter en tveksam start på säsongen vinner värdarna numera matcher och Bruce Arena kan kolla uppåt i tabellen istället för neråt. Hemmatrenden är dessutom bra. En klockren spik till fina procent.

12. Chicago - Columbus 1

Statistik
I Chicago är det två formsvaga gäng som ska ställas mot varandra på SeatGeek Stadium. Gästerna från Ohio är bedrövliga för tillfället där offensiven totalt lyser med sin frånvaro och The Crew har nu fem raka nederlag i ligan och 1-7 i målskillnad. För hemmagänget har spelet vid södra stranden av Michigansjön hittills räddat säsongen. Lagets bortaresor har på tio försök så långt hittills inte genererat en enda trepoängare. Ettan spelas ensam på det mindre systemet men där mötet helgarderas på det större.

13. Toronto - NY Red Bulls 1

Statistik
I Toronto ska New York Red Bulls försöka spinna vidare på den fina segern som laget löste i mötet med NY City i måndags. Daniel Royer blev stor hjälte med dubbla strutar i derbyt senast och österrikaren har nu gjort sju mål så långt för sin klubb. Värdarna tog en riktigt fin skalp då laget vann mot Montreal i helgen. Kanadensarna har varit stabila hemma och när samtidigt energidryckslaget gör mindre bra insatser på resande fot känns ettan som en klart spelvärd utgång. Gardera med mittentecknet på det större systemet.


Singelstrecket! - Rosenborg

Det är klasskillnad mellan norska mästarna och Linfield från Nordirland. Slösa inga tecken här då en solklar hemmaseger är att vänta!

Kupongrensaren! - Valur

Med 3-0 i ryggen finns en viss chans att Maribor mest vill spela av returmötet med islänningarna. Streckas gästerna under tio procent känns skrälltvåan given att rita ner.

Spelförslag:

432 rader

1. Arsenal - B.München 2
2. AIK - FC Ararat 1x
3. Celtic - Sarajevo 1x
4. Ludogor. - Ferencváros 1x2
5. Cluj - FC Astana 1x
6. Maribor - Valur 1x2
7. Piast Gliwice - BATE 1x
8. Sutjeska - Sl.Bratislava 2
9. Rosenborg - Linfield 1
10. Atlanta United - Houston 1x2
11. New England - Vancouver 1
12. Chicago - Columbus 1
13. Toronto - NY Red Bulls 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - B.München (x)2
2. AIK - FC Ararat 1(x)
3. Celtic - Sarajevo 1x
4. Ludogor. - Ferencváros (1)x(2)
5. Cluj - FC Astana 1x
6. Maribor - Valur 1x2
7. Piast Gliwice - BATE 1x2
8. Sutjeska - Sl.Bratislava 2
9. Rosenborg - Linfield 1
10. Atlanta United - Houston 1x2
11. New England - Vancouver 1
12. Chicago - Columbus 1(x2)
13. Toronto - NY Red Bulls 1(x)




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td