Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
aug 2019
10

Genomgång av Europatipset 11/8

Smaskig Europatips-kupong att lägga vantarna på denna söndag. Premier League-möten, Allsvenskan, Superettan, danska Superligan samt Ligue 1 i Frankrike är vad som står på schemat. Med mängder av överstreckade favoriter finns goda möjligheter till fina pengar för den som hittar 13 rätt! Dessutom kryddas raden med en 3 miljoner stor jackpot! Vi kör igång direkt med gigantmötet på Old Trafford!




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Manchester United - Chelsea 1

Statistik
Solskjaers United har hämtat in världens dyraste back i Harry Maguire. Olyckligtvis lämnade dock Lukaku klubben för att testa lyckan i Italien. Den röda sidan av Manchester har dock fått in Wan-Bissaka och Daniel James och ser klart godkända ut bakåt. Framåt finns fortsatt en del frågetecken. Chelsea har haft värvningsförbud under sommaren och Londonlaget har tappat en uppsjö av spelare. Dessutom ser Lampard ut att få klara sig utan Willian och även Kanté osäker till start. Bra läge med andra ord för Nilssons Lindelöfs gäng att knipa en trea direkt i premiären.

2. Leicester - Wolverhampton X

Statistik
Leicester har som tidigare nämnt sålt Harry Maguire till Manchester United. Rävarna har dock värvat smart under sommaren och ser riktigt spännande ut inför säsongspremiären. Pérez, Praet och Tielemans är fina värvningar och mästarna från 15/16 bör kunna röra om lite i toppgrytan denna säsong. Wolves har också agerat smart under sommarens silly season. Raul Jiménez är ny inför säsongen och har presenterat sig på bästa sätt i sin nya klubb efter fyra mål på de två senaste Europa League-kvalmatcherna. Öppen premiär där alla tecken gör sig allra bäst.

3. Newcastle - Arsenal 2

Statistik
Newcastle har i dagarna hämtat in svenske Krafth från Amiens och även Andy Carroll, senast i West Ham, har anslutit till Skatorna. I övrigt ser hemmalaget ganska mediokra ut och Steve Bruce har serverats en rätt slätstruken tallrik inför sin tävlingspremiär som huvudtränare. Arsenal har plockat in Pépé framåt bland annat och David Luiz bakåt. Emery förfogar över ett offensivt starkt lag med en del frågetecken fortsatt i de bakersta leden. Tvåan här känns dock vettig att inleda med.

4. AFC Eskilstuna - AIK 2

Statistik
Allsvensk fotboll nu och första anhalt blir Tunavallen i Eskilstuna där AIK gästar. AFC tog en rejäl skalp då laget besegrade Östersund på Jämtkraft Arena i förra omgången. Segern var faktiskt den allsvenska nykomlingens första viktoria på resande fot denna säsong. Gnaget spelade Europa League-kval tidigare i veckan mot moldaviska Sheriff. Segern på bortagräs ger nu Solnagänget goda chanser att nå playoff till gruppspelet. Norlings mannar har överlag varit bra på slutet och ska ges goda chanser att plocka ytterligare en trepoängare här. Streckvärdet är dock uselt och åtminstone en halvgardering bör ritas ner omgående.

5. Hammarby - Helsingborg 1

Statistik
Bajen går som tåget i Allsvenskan. Med 13 poäng på de fem senaste matcherna är stockholmarna formstarkast i ligan och de grönvita öser in mål framåt. 22-9 i målskillnad på dessa matcher är smått galna siffror. Djurdjic saknas dock här. Ett gult kort mot Kalmar senast förpassar serben till läktaren i mötet med Helsingborg. Skånelaget har varit svajiga på slutet. Henkes mannar har faktiskt bara vunnit två av de tio senaste matcherna. Skåningarna vann dock mötet med de grönvita i våras och när ettan ser ut att hamna över 80 procent måste minst ett kryss agera stödhjul.

6. Häcken - Malmö FF X

Statistik
Finfint möte att vänta på Bravida Arena denna söndag. Häcken får besök av tabelltvåan Malmö FF och skåningarna kommer från en fin 3-0 skalp i Europa League-kvalet mot Zrinjski i torsdags. Dahlin var tillbaka mellan stolparna och Antonsson fick vila på bänken under kvalmötet. Hisingslaget tog en fin 4-1 seger mot Sirius i förra omgången. Alms gulsvarta armé såg riktigt bra ut och den sämre insatsen mot AZ såg ut att ha kommits över snabbast möjligt. Öppen historia här att vänta. Måla på!

7. IFK Norrköping - Elfsborg 1

Statistik
Östgötaporten nu och möte mellan Norrköping och Elfsborg. Maic Sema fick måla i sin första match för nya klubben senast mot Hapoel Beer Sheva i Europa League-kvalet. Olyckligtvis för Peking nätade israelerna ganska omgående och nu får Gustafssons mannar en mycket svår uppgift i returen. I övrigt ser värdarna ganska fina ut. Till skillnad från besökarna! Boråsarna är inte i slag. Första förlusten på konstgräset hemma kom dessutom senast då Djurgården vann med 1-0. Solklar etta att utgå ifrån. Strecken kommer dock hamna skevt här och åtminstone ett kryss ska ritas ner snabbast möjligt.

8. Trelleborg - Brommapojkarna X

Statistik
Förra säsongen spelade både Trelleborg och Brommapojkarna i Allsvenskan. Nu ligger lagen på den nedre halvan av Superettan och stockholmarna parkerar faktiskt på en absolut jumboplats efter 18 spelade omgångar. En viss tendens till bättring har dock funnits hos BP på slutet och gästerna kunde mycket väl fått med sig alla poäng från Halmstad på Örjans Vall och dessutom gjorde de rödsvarta en fin insats mot Brage hemma sist. Skåningarna slarvade bort en 2-0-ledning senast men fick ändå med sig en poäng från Södertälje och mötet med Syrianska. En ganska jämn kamp på förhand där värdet till höger är tilltalande. Ta med alla tecken.

9. GAIS - Mjällby 2

Statistik
GAIS har satt sig själva rejält i trubbel efter en svag vår. Värdarna ligger för tillfället på en negativ kvalplats och kommer från två raka uddamålsförluster mot Syrianska respektive Öster. Ingelsten har ersatt Orovic, tillfälligt vad det verkar, på tränarposten. Mjällby går som tåget i serien och har dessutom värvat in klass under sommaren. Nykomlingen har alla förutsättningar att gå hela vägen tillbaka till Allsvenskan. Värdemässigt känns dock tvåan kall här och garderingar bör ritas ner omgående.

10. Brage - Öster 2

Statistik
På Domnarvsvallen ska Brage försöka bärga ytterligare en seger. Borlängelaget har bäst form av samtliga i Superettan och dalagänget ser harmoniskt ut. Dessutom förfogar Saarenpää över en i stort sett komplett trupp. Öster vann sin första match på hemmaplan mot GAIS senast och nytt hopp i bottenstriden tändes därmed för besökarna. James Keene är dock avstängd här och får se mötet från läktaren. Även om värdarna bör ha ganska goda möjligheter till en viktoria så lutar värdet över helt och hållet till höger. Strecka därför från höger.

11. Västerås - Örgryte 2

Statistik
Örgryte går riktigt bra i toppen av Superettan och reser här till Västerås och Solid Park Arena för möte med Västerås. Gästerna har i dagarna gjort klart med Melvin Fritzhell från IK Frej och truppen ser i övrigt intakt ut. För Västerås del har säsongen varit upp och ner. VSK har på de fyra senaste matcherna bara fixat tre poäng och de grönvita har en radda lag nedanför som känner vittring på gurkorna. Tvåan ser här ut att målas på flitigt av svenska folket. Trots en del procents överstreckning får ÖIS trots allt ses som en vettig spik.

12. Hobro - Bröndby 2

Statistik
I Danmark är det Superliga-möte som gäller mellan Hobro och Bröndby. Gästerna med Simon Hedlund och Simon Tibbling i laget hade en dålig dag på jobbet i torsdag då Europa League-kvalet mot Braga slutade med en 2-4 förlust. Ett resultat som kommer bli ytterst svårt att repa sig från när lagen möts i Portugal kommande vecka. Fokus för Köpenhamnslaget på ligan därmed och första stopp blir DS Arena där HIK väntar. Hemmalaget har startat säsongen bra med tre kryss och en seger. Sett historiskt ska dock tvåan ritas ner först. Gästerna har inte förlorat inbördes på de sex senaste bataljerna lagen emellan.

13. Strasbourg - Metz 1

Statistik
Le Racing vann föregående säsong Franska Ligacupen. Laget fick därmed möjlighet att kvala till årets Europa League och laget har en god chans att nu ta sig till playoff. Värdarna slog nämligen ut Maccabi Haifa i andra omgången och vann i torsdags mot Lokomotiv Plovdiv med 1-0 i Bulgarien. Metz vann Ligue 2 förra säsongen och fick därmed en direktplats i det franska finrummet. Med ett hemmalag som är igång med sin tävlingssäsong bör ettan vara ett bra val här. Spika av Strasbourg trots ganska hård streckning.


Singelstrecket! - Manchester United

På en riktigt knivig kupong känns ett ganska spännande United som en bra spik mot ett vingklippt Chelsea.

Kupongrensaren! - Öster

Växjölaget vann senast mot GAIS och bör klättra ytterligare i tabellen. Brage är bra men streckas stenhårt här. Tvåan är strålande sett ur värdesynpunkt.

Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Chelsea 1
2. Leicester - Wolves 1x2
3. Newcastle - Arsenal 2
4. AFC Eskilstuna - AIK x2
5. Hammarby - Helsingb. 1x
6. Häcken - Malmö FF 1x2
7. Norrköping - Elfsborg 1
8. Trelleborg - BP 1x2
9. GAIS - Mjällby x2
10. Brage - Öster x2
11. Västerås - Örgryte 2
12. Hobro - Bröndby 2
13. Strasbourg - Metz 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Chelsea 1
2. Leicester - Wolves 1x2
3. Newcastle - Arsenal (x)2
4. AFC Eskilstuna - AIK x2
5. Hammarby - Helsingb. 1x
6. Häcken - Malmö FF 1x2
7. Norrköping - Elfsborg 1(x)
8. Trelleborg - BP 1x2
9. GAIS - Mjällby (1x)2
10. Brage - Öster (1x)2
11. Västerås - Örgryte 2
12. Hobro - Bröndby (x)2
13. Strasbourg - Metz 1




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (1)

promo
td