Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
aug 2019
15

Genomgång av Stryktipset 17/8

Det är härliga Stryktipsveckor framför oss. Under tre lördagar garanterar Svenska Spel fina 15 miljoner i jackpot med start här och nu! Med andra ord extra viktigt att hitta spelvärde och bra skrällar för att få ta del av den extra pengapåsen! Med analysen klar kastar vi loss där första anhalt blir Manchester!


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Manchester City - Tottenham 1

Statistik
Regerande mästarna från Manchester gjorde processen kort med stackars West Ham senast. 5-0-viktorian var en blandning av kvalité hos The Sky Blues, en Raheem Sterling i målform och ett The Hammers som såg ruskigt bleka ut. Tottenham öppnade med att besegra Aston Villa hemma i London. Uppgiften blev möjligen tuffare än Pochettino räknat med men efter en halvleks gåfotboll från The Lilywhites vaknade Spurs och med Kane och en inhoppad Eriksen i laget vändes ett 0-1-underläge till en 3-1-skalp. Värdemässigt ser faktiskt ettan ut att hamna korrekt. Blir så fallet är det inget fel med att spika av Guardiolas mannar. För utdelningens skull ritar vi dock ner krysset per omgående.

2. Southampton - Liverpool 2

Statistik
Liverpool sköljde över stackars Norwich hemma på Anfield i premiäromgången. Ett tidigt självmål från nykomlingens sida satte ribban för mötet och efter 30 minuter lyste 3-0 på tavlan. Klopp har därefter tagit flyget tillsammans med sitt lag hela vägen till Istanbul där Super Cup-finalen gick av stapeln i onsdags. 120 minuters fotboll mot Chelsea avslutades med en straffseger för The Reds. Möjligen kan den långväga resan och mötet med Londonlaget ha satt en del spår i gästernas kroppar. Southampton fick vända hem med en blytung 0-3-förlust i det inledande mötet med Burnley senast. Nya tag nu för Hasselhüttls mannar som knappast ska räkna med en trepoängare här. The Saints kan möjligen kämpa till sig en pinne vilket gör krysset till omkring 15 procent som ett viktigt tecken i jakten på miljonerna. Mer än så blir det dock inte.

3. Aston Villa - Bournemouth X

Statistik
Med spenderarbyxorna på under sommaren har Aston Villa rustat ordentligt för återkomsten till finrummet. Birmingham-klubben gjorde dessutom en kanonfin premiärmatch mot Tottenham borta. Åtminstone första halvan av drabbningen. 1-3-förlusten var dock inte mycket att säga om efter att Spurs lagt i ytterligare en växel sista 45. Nya tag nu då Bournemouth kommer på besök till Villa Park. Gästerna hade en hel del skadebekymmer inför första matchen då Sheffield United gästade. Därför var inte en pinne så förvånande. The Cherries är i grunden tillräckligt vassa för att kunna skaka Dean Smiths lag här. Med tanke på hur strecken sitter är X2 det givna valet.

4. Everton - Watford X

Statistik
Två lag som såg tämligen mediokra ut i premiäromgången ställs nu mot varandra på Goodison Park. Watford fick nog ducka ett och annat slagord från hemmapubliken på Vicarage Road senast efter 0-3 mot Brighton. Knappast den start som Gracia velat inleda med. Svårt för The Hornets även här då Everton rustat rejält inför hösten. The Toffees inledde dock med att bara få med sig ett 0-0-resultat från London och mötet med Crystal Palace. Just målskyttet bör bekymra Silva en aning då hans lag bara mäktat med tre mål framåt under sommarens sju träningsmatcher och dessutom nu nollades på Selhurst Park. Ettan är trots allt rimlig men streckas hårt. Att plocka med alla tecken blir därför ingen dum idé.

5. Brighton - West Ham 2

Statistik
Graham Potter fick en strålande start i sin nya klubb då Brighton vann klart mot Watford med 3-0 på bortaplan. Den tidigare Östersundstränaren kan glädjas åt flera saker men framförallt såg backlinjen med Burn, Dunk och Duffy fina ut. Framåt gjorde nyförvärvet Maupay mål dessutom. West Ham såg tunga ut, på fel sätt, mot Manchester City. Rörligheten saknades och passningsspelet var till och från riktigt långsamt. Framförallt under andra halvan av matchen. Kapaciteten är dock hög hos gästerna och efter en match mot City ska inte för stora växlar dras. Det är precis vad det svenska folket verkar göra när ettan streckas upp till cirka 50 prollar. Med värdet till höger är det därifrån vi börjar.

6. Norwich - Newcastle 1

Statistik
Nykomlingen Norwich stormade fram i The Championship i fjol. De kanariegula försökte så även göra mot Liverpool på Anfield senast vilket inte blev ett framgångsrecept och Farkes mannar straffades per omgående i 1-4-förlusten. Norwich stabiliserade dock upp spelet under de sista 45 minuterna och vann faktiskt den andra halvleken med 1-0 efter skyttekungen Pukkis mål. Newcastle reser till Carrow Road med en 0-1-förlust i bagaget. Steve Bruce har som bekant fått ta över rodret hos Skatorna och premiären såg väl sisådär ut sett ur svartvita ögon. Ettan ser på förhand spännande ut och blir här valet.

7. Hammarby - GIF Sundsvall 2

Statistik
Från Premier League till Allsvenskan och mötet på Tele2 Arena mellan Hammarby och GIF Sundsvall. Två lag som just nu befinner sig i skilda världar. Bajen går som en ångvält i toppen av ligan och kan stoltsera med raden 5-1-0 och brutala 24-10 i målskillnad. Söderbröderna har med andra ord gjort fler mål på de sex senaste matcherna än vad Giffarna mäktat med på hela säsongen. Medelpadingarna har dock gjort klart godkända matcher på slutet. Östersund hemma (1-1) är en match Cedergrens mannar mycket väl kan vinna och hemmamötet mot de grönvita (2-3) var också jämnt där Kjartansson avgjorde på stopptid. De tre senaste matcherna lagen emellan har slutat med uddamålssegrar för stockholmarna. Nu ser ettan ut att krypa upp över 80 procent vilket såklart inte är korrekt. Alla tecken ska därmed ritas ner och löser norrlänningarna en viktoria här så kan vi räkna med korsdrag bland kuponghögarna.

8. Barnsley - Charlton 1

Statistik
Nykomlingsmöte på Oakwell Ground i The Championship. Barnsley blev tillsammans med Luton direktuppflyttade från League One i fjol och Daniel Stendels mannar var då skoningslösa på hemmagräset där laget gick obesegrade genom tredjedivisionen. The Tykes inledde också augusti på bästa sätt genom att besegra förra säsongens Premier League-lag Fulham. Därefter har det gått sämre för värdlaget som bland annat fått respass ur Ligacupen efter 0-3 mot Carlisle United. Charlton har öppnat med dubbla ligasegrar men här tar det stopp. Ettan är en kanonspik dagen till ära.

9. Blackburn - Middlesbrough X

Statistik
Ewood Park är nästa anhalt och det är Blackburn som ska gästas av Middlesbrough. Hemmalaget har inlett på sämsta möjliga vis genom två raka förluster i ligan. Mowbrays mannar var dessutom nära att åka ur Ligacupen tidigare i veckan men Rovers stod för en galen vändning då 1-2 förvandlades till 3-2 på stopptid. Inhopparen Joe Rothwell blev stor matchhjälte med sin avgörande balja i den 94:e minuten. Boro kryssade i sin ligapremiär mot Luton på bortaplan. Matchen var kanske den inledande omgångens mest underhållande batalj där hela sex mål gjordes och således 3-3 på tavlan. Brentfordsegern på Riverside senast var inte mycket att snacka om även om Woodgates mannar skapade en hel del chanser. Tät tillställning nu att vänta. Alla tecken blir rekommendationen.

10. Bristol City - QPR 1

Statistik
Ashton Gate är nästa spelplats och det är ett formstarkt QPR som ska gästa Bristol City. Lagen möttes så sent som i tisdags då det vankades cupmöte i London. QPR drog längsta strået den gången genom vinst på straffar efter att Ryan Manning spelat huvudrollen. Nya tag nu för The Robins som säkerligen är revanschsugna. Dessutom talar historien klart fördelaktigt åt Citys håll. Ettan får agera utgång men ett kryss är inte dumt att plocka med i västra England.

11. Millwall - Sheffield Wednesday 1

Statistik
Millwall och Sheffield Wednesday har bägge startat bra i ligan. Gästerna har inlett med två raka segrar efter 3-1 mot Reading borta och därefter 2-0 hemma mot Barnsley. Ugglorna har sett stabila ut men kommer nu få bekänna färg. Millwall har varit stabila och bland annat besegrat Preston i premiären hemma på The Den. Londonlaget har därefter spelat ett mer eller mindre back-to-back-möte med West Bromwich då lagen först drabbade samman i serien sen i Ligacupen. Båda gångerna på The Hawthorns dessutom. 2-1-segern i mötet senast innebar avancemang i Ligacupen för de blåvita Lejonen och på hemmagräset ska värdarna med Tom Bradshaw i spetsen ha god chans till en ny skalp. Gardera med krysset om pengarna räcker till.

12. Nottingham - Birmingham 1

Statistik
City Ground i Nottingham blir nästa stopp och det är ett Forest som med mycket möda och stort besvär lyckades besegra Fleetwood i Ligacupen under tisdagen. Nyförvärvet från Feirense, Tiago Silva, stod för sitt första mål i den rödvita dressen och nu gäller det för Lamouchis mannar att försöka nypa den första segern för säsongen i ligan. Birmingham tappade en 1-0-ledning senast mot Bristol City. Dock vann The Blues premiären mot Brentford på bortaplan, med mycket tur ska ändå tilläggas. Glädjande för Pep Clotets gäng var Jutkiewicz första strut för säsongen. 30-åringen stod för 14 mål och tio framspelningar under fjolåret och är fortsatt en mycket viktig del i gästernas lagbygge. Värdemässigt ser ettan godkänd ut och får agera utgång.

13. Wigan - Leeds 2

Statistik
Sista anhalt blir DW Stadium där Wigan ska gästas av Leeds. Fjolårssäsongen slutade som bekant i moll för The Peacocks som nu ska försöka göra ett nytt försök att lyfta mot Premier League. Inledningsvis har det varit frid och fröjd i bortalägret och 3-1-segern mot Bristol City i premiären följdes upp med ett godkänt 1-1-resultat mot Nottingham. The Latics var utan chans i lördags då Preston enkelt besegrade Cooks gäng med 3-0. Förra säsongen slutade mötet i den gamla textilstaden 1-2. Liknande resultat nu? Tvåan är en riktigt bra spik att avsluta raden med.


Singelstrecket! - Barnsley

Barnsley är ruggigt starka på hemmaplan och förlorade inte en enda ligamatch i fjol. I premiären mot Fulham vann dessutom The Tykes med 1-0. Att Charlton ska bryta trenden är knappast trolig och ettan spelas dessutom till fina procent.

Kupongrensaren! - GIF Sundsvall

Ett långskott i jakten på utdelning men GIF Sundsvalls usla trend bör brytas inom en snar framtid. Med tanke på en del nya gubbar hos Giffarna och en streckning som kliver under tio procent måste självklart de blåvita ritas ner.

Spelförslag:

432 rader

1. Man City - Tottenham 1x
2. Southampton - Liverpool x2
3. Aston Villa - Bournem. x2
4. Everton - Watford 1x2
5. Brighton - West Ham x2
6. Norwich - Newcastle 1
7. Hammarby - Sundsvall 1x2
8. Barnsley - Charlton 1
9. Blackburn - Mboro 1x2
10. Bristol City - QPR 1
11. Millwall - Sheffield W 1
12. Nottingham - Birmingh. 1
13. Wigan - Leeds 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man City - Tottenham 1(x)
2. Southampton - Liverpool x2
3. Aston Villa - Bournem. (1x)2
4. Everton - Watford 1x2
5. Brighton - West Ham 1x2
6. Norwich - Newcastle 1
7. Hammarby - Sundsvall (1x)2
8. Barnsley - Charlton 1
9. Blackburn - Mboro 1x2
10. Bristol City - QPR 1(x)
11. Millwall - Sheffield W 1(x)
12. Nottingham - Birmingh. 1x
13. Wigan - Leeds 2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (1)

promo
td