Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
aug 2019
20

Genomgång av Europatipset 21/8

Playoff-rundor i Champions League inleder Europatipset denna onsdag. Ett par riktiga karameller finns att hitta där bland annat Rosenborg ska försöka störa Dinamo Zagreb i Kroatien. The Championship och Nordamerikanska MLS är i övrigt vad som gäller där en hel drös felstreck bland favoriterna hittas. Med andra ord finns chans till god utdelning denna afton. Dags att sparka igång!




Spelstopp: Onsdag kl 20.44

1. Dinamo Zagreb - Rosenborg 1

Statistik
Medan AIK fick respass av Maribor hittade norska Rosenborg en väg att enkelt avfärda slovenerna och vann med klara 6-2 sett över två matcher. Dinamo Zagreb krossade Ferencvaros på bortagräs senast (4-0!) och de blå har nu ett riktigt fint läge att åter ta sig ut i Europa. Senaste gången Dinamo fick delta i Champions League var säsongen 2016/17. Trondheim-laget var trögstartade hemma i ligan inledningsvis men har steppat upp betydligt och spelar just nu en riktigt fin fotboll. På Maksimir ska dock gästerna få det alldeles för svårt och ettan spikas av trots ganska tuff streckning.

2. Olympiakos - Krasnodar 1

Statistik
Grekland blir nästa stopp där värdlaget ska ta sig an Marcus Bergs nya klubb Krasnodar. Ryssarna får här fortsatt klara sig utan svenske Claesson men i övrigt ser gästerna tämligen hela ut. Grekerna saknar en handfull spelare men har trots allt varit ruskigt stabila bakåt. 4-0 hemma mot Plzen och 2-0 mot Basaksehir på Georgios Karaiskakis Stadium är framstående siffror. Trots att tjurarna skrällde i senaste omgången och slog ut Porto ska ändå ettan anses som ett bra spikförslag.

3. Young Boys - Crvena Zvezda 2

Statistik
Hemma i Schweiz är det Young Boys som dominerat scenen på senare år. Laget från huvudstaden Bern var dessutom med i förra säsongen CL-gruppspel men slutade sist i en grupp med Valencia, Manchester United och Juventus. Gästerna från Belgrad var också i Champions Leagues gruppspel i fjol där laget bland annat besegrade Liverpool. Röda Stjärnan får inför mötet i alplandet tillbaka förra säsongens stora utropstecken El Fardou Ben Nabouhane som missat de senaste matcherna på grund av en skada. Två på förhand ganska jämna lag där X2 lockar allra mest. På större system bör ettan också ritas ner.

4. Cardiff - Huddersfield 1

Statistik
Det är inga muntra miner i Huddersfield-lägret efter tre inledande matcher utan seger. Klubben valde direkt att agera efter 1-2-förlusten mot Fulham och Jan Siewert fick därmed lämna sin post. Nu väntar möte med Cardiff som precis som The Terriers fick respass ur Premier League i fjol. Walesarna har inte heller imponerat inledningsvis och åkte dessutom på en rejäl smäll då Reading enkelt vann med 3-0 senast. Hemma på City Stadium ska ändå värdarna ha goda chanser till en trea och när strecken faller tämligen korrekt räcker krysset som gardering på det större systemet.

5. Charlton - Nottingham X

Statistik
Nykomlingen Charlton har börjat fint i The Championship. Laget från London har inlett med två segrar och en oavgjord match så långt. Värdarna har dessutom spetsat truppen ytterligare då Tomer Hemed hämtats in från Brighton i dagarna. Nottingham tog en fin skalp då Birmingham enkelt besegrades senast med 3-0. Forest har ett ganska bra lag på pappret och ska självklart kunna störa hemmalaget här. Lewis Grabban och hans lagkamrater är dock ganska svaga på resande fot. Ovisst där alla tecken gör sig bäst.

6. Fulham - Millwall 1

Statistik
Londonderby nu då degraderade Fulham gästas av formtoppade Millwall. De blåvita lejonen har varit täta bakåt och bara släppt ett mål på tre inledande fajterna. 1-0-skalpen mot Sheffield Wednesday var en försvarsmässigt hundraprocentig insats och Neil Harris mannar kan mycket väl ställa till med oreda även här. Smolk i bortabägaren är frånvaron av Jed Wallace som är avstängd efter att fått syna det röda kortet senast. Förra säsongen plockade The Cottagers 21 av totalt 26 inspelade poäng på hemmagräs och ska såklart gälla som favorit här. Streckmässigt målas dock de vitsvarta upp till alldeles för stora favoriter och garderingarna måste ritas ner omgående.

7. Leeds - Brentford 2

Statistik
“The return of Pontus Jansson” blir rubriken på mötet mellan Leeds och Brentford. Svensken tillhörde som bekant hemmalaget under fjolåret och nu är det dags för den svenske landslagsbacken att återvända till Elland Road för första mötet med sina gamla lagkamrater. The Bees är precis som värdlaget tippade i toppen av serien. Londonklubben har dock börjat något avvaktande. 1-1 mot Hull senast var ingen höjdare och nu får Frank och hans mannar försöka ta en rejäl skalp här istället. Faktum är att gästerna bara förlorat en av de fem senaste matcherna lagen emellan och när X2 ser ut att kunna liras till omkring 30 procent är det inget snack om var strecken ska sitta. Gå för skrällen!

8. QPR - Swansea 1

Statistik
Queens Park Rangers har blandat och gett inledningsvis av säsongen. Trots stora förändringar i truppen har Londonlaget varit spelmässigt ganska spännande. Swansea har som bekant tappat svenskbekantingen Graham Potter på tränarbänken men nya tränaren Cooper har fått en finfin start med sju pinnar på tre omgångar. Förra säsongen vann dock QPR motsvarande möte med klara 4-0. Knappast samma storlek på siffrorna nu men de blåvita ska vara favoriter trots allt. Gardera ettan med ett kryss på det större systemet.

9. Preston - Stoke X

Statistik
Oviss kamp att vänta på Deepdale denna onsdag då Preston ska få besök av Stoke. Lagen har inte levererat så långt och för gästernas del är det fortsatt nollat i vinstkolumnen. Hemmalaget förlorade senast mot Swansea i Wales och laget har agerat något ojämnt så långt. 4-0-segern mot Bradford i Engelska Ligacupen förra veckan imponerar dock likväl som 3-0 mot Wigan i den andra ligaomgången. Även om Alex Neils mannar ska vara mindre favoriter här streckas ettan på tok för hårt. En helgardering bör ritas ner redan från start.

10. West Bromwich - Reading 1

Statistik
Gästerna har inte legat på latsidan under sommarens silly-fönster och The Royals har bland annat hämtat in Puscas från Inter, Joao från Sheffield W, Rafael från Sampdoria och Pelé från Monaco. I 3-0-skalpen mot Cardiff senast blev bland annat Puscas tvåmålsskytt. Hemmalaget har öppnat starkt. Sju pinnar på de inledande tre matcherna är klart godkänt. Här seglar värdarna upp till allt för stora favoriter bland svenska folket. Lämna därför varken krysset eller tvåan åt sidan utan måla på med stora penseln och helgardera!

11. NY City - Columbus 1

Statistik
Sist men inte minst tar vi oss över Atlanten där Nordamerikanska MLS ståtar med tre kamper. Första stoppet blir The Big Apple och mötet på Yankee Stadium där New York City gästas av Columbus. På baseball-arenan är vanligtvis Tinnerholms gäng starka. Värdarna har faktiskt bara förlorat en av de elva senaste ligamatcherna hemma. Formen hos gästerna är visserligen något på uppåtgående men laget är bedrövligt på resande fot. Ettan ser ut att streckas stenhårt här men då övriga kupongen kryllar av överstreckade favoriter får ändå City anses som en spik att luta sig emot.

12. DC United - NY Red Bulls X

Statistik
Värdarna bröt en tre matcher lång segerlös svit på Audi Field genom att besegra Los Angeles Galaxy förrförra måndagen. The Black and Red kunde dock inte följa upp den prestationen när de reste till Vancouver utan föll med 0-1 mot Whitecaps. Energidryckslaget har även de en något vikande trend men inbördes är det klar fördel gästerna då Rooneys gäng inte vunnit mot Red Bulls sedan maj 2016! X2 blir valet.

13. Los Angeles FC - San Jose 1

Statistik
Sist men inte minst är det Banc of California Stadium som ska besökas där MLS bästa fotbollslag huserar. LA FC ser ostoppbara ut denna säsong och besitter en anfallstrojka med Carlos Vela, Diego Rossi och norrmannen Diomande som tillsammans gjort smått osannolika 45 mål! San Jose har dippat något på slutet men kapacitet i laget finns. Svenske Magnus Eriksson tillhör en av de ledande spelarna hos Earthquakes som självklart kommer få rikta in sig på en defensiv utmaning här. Även om ettan ser ganska given ut på förhand behöver åtminstone ett kryss ritas ner på större system då streckprocenten är alltför tilltalande åt mitten/höger.


Singelstrecket! - NY City

Hemma är City riktigt stabila och har hittills bara förlorat en av elva matcher! Att Columbus ska ställa till med poängtapp för The Pigeons är inte troligt.

Kupongrensaren! - Crvena Zvezda

Belgradklubben ska absolut inte räknas bort i dubbelmötet med Young Boys. Nu streckas den röda stjärnan från Serbien omkring 15 procent vilket känns som en skänk från ovan!

Spelförslag:

432 rader

1. D.Zagreb - Rosenborg 1
2. Olympiakos - Krasnodar 1
3. Young Boys - Crvena x2
4. Cardiff - Huddersfield 1
5. Charlton - Nottingham 1x2
6. Fulham - Millwall 1x
7. Leeds - Brentford x2
8. QPR - Swansea 1
9. Preston - Stoke 1x2
10. West Brom - Reading 1x2
11. NY City - Columbus 1
12. DC United - NY Red Bulls x2
13. LA FC - San Jose 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. D.Zagreb - Rosenborg 1
2. Olympiakos - Krasnodar 1
3. Young Boys - Crvena (1x)2
4. Cardiff - Huddersfield 1(x)
5. Charlton - Nottingham 1x2
6. Fulham - Millwall 1x2
7. Leeds - Brentford (x)2
8. QPR - Swansea 1x
9. Preston - Stoke (1)x(2)
10. West Brom - Reading 1x2
11. NY City - Columbus 1
12. DC United - NY Red Bulls x2
13. LA FC - San Jose 1(x)




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td