Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
aug 2019
30

Nytt lag för Sharps andelsspel på Svenska spel!


Tidigare lagkapten för Sharpslaget på svenskaspel, riga, har tyvärr tvingats kliva av som spelläggare. Till allas glädje har vi direkt hittat en ersättare som tar över taktpinnen och det är långvarige användaren Mcdonkey.

För att underlätta administration av bolaget där endast lagkaptenen kan göra allt så har vi behövt starta ett nytt Sharpslag hos Svenska spel. För att gå med i laget klicka på någon av bilderna eller på länken här: https://spela.svenskaspel.se/spela-t...c-bbd2b496b802

Eftersom det är maximalt 50 medlemmar i lagen så kommer inaktiva medlemmar att plockas bort för att göra plats till andra som vill in. Så vänligen gå helst inte med i laget om ni inte tänker köpa andelar, tack!

Spel till helgens Stryktips med stor jackpot är redan öppnat så det är bara att gå in och köpa in er nu direkt.

Vi önskar Mcdonkey stort lycka till och så hoppas vi många vill vara med i jakten på miljonerna!

Eventuella frågor kring spelen kan ställas här i tråden så får lagkapten Mcdonkey svara på det.

Trevlig helg!

Kommentera (20)

promo
td