Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
sep 2019
27

Genomgång av Stryktipset 28/9

13 matcher från de brittiska högstaligorna är det som gäller under lördagen där sju fajter från Premier League samt sex möten från The Championship ska analyseras. Fina 11 miljoner i jackpot finns dessutom att försöka lägga vantarna på. Kupongen tar sitt avstamp på Villa Park där Burnley ska försöka lösa säsongens första bortaseger. Dags att sparka igång!


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Aston Villa - Burnley X

Statistik
Aston Villa tog sig vidare i Ligacupen under onsdagen efter 3-1 på bortagräs mot Brighton. Viktigt för Lejonen från Birmingham som åter fick segerjubla efter tre raka matcher utan vinst. Dags för Burnley att resa till Villa Park nu och gästerna kommer med en 2-0-seger i ryggen. Segerorganisatör för The Clarets blev Chris Wood som med dubbla strutar tidigt i matchen avgjorde mötet mot Norwich. Räkna med en riktigt jämn och tuff fajt nu där X2 spelas på mindre system och en helgardering blir valet på det reducerade större.

2. Bournemouth - West Ham 2

Statistik
Efter den usla premiärmatchen från West Hams sida då Manchester City fullständigt körde över Londonlaget har Pellegrinis mannar gjort fina insatser egentligen rakt igenom. Issa Diop har varit strålande som defensiv ledare och Haller målar ungefär som förväntat. Bournemouth har också imponerat så långt trots sina skadebekymmer som förföljt klubben inledningsvis. Visst finns chans till poäng för The Cherries här men X2 ska ändå anses som tillräckligt.

3. Chelsea - Brighton 1

Statistik
Frank Lampard fick äntligen se tidigare skadade Hudson-Odoi göra 90 minuter på planen i 7-1-skalpen mot Grimsby i Ligacupen i veckan. Även talangen och nyförvärvet från Wigan, Reece James, som varit skadad sedan maj fick sina första 90 minuter i den blå tröjan. 19-åringen fick också kröna kvällen med ett mål. Brighton fick till skillnad från lördagens opponenter respass ur cupspelet efter 1-3 mot Aston Villa. Inte så konstigt kanske med tanke på Potter mer eller mindre ställde upp med ett juniorlag mot Villa. Uppgiften på Stamford Bridge får anses svår men är tanken att ettan ska kliva upp mot 80 procent ska i alla fall ett kryss ritas ner per omgående.

4. Crystal Palace - Norwich 1

Statistik
Selhurst Park står som värd för nästa batalj där Crystal Palace med hyfsad form ska få besök av nykomlingen Norwich. Gästerna kunde inte följa upp 3-2-sensationen mot Manchester City med ytterligare poäng då Burnley blev för tuffa senast. Det var faktiskt Teemu Pukkis blott andra match i ligan denna säsong utan mål. En annan målskytt som haft det desto kärvare denna säsong är fjolårets tiomålsskytt hos Palace, Zaha. Ivorianen står fortsatt utan mål för sitt Londonlag. Dags för Hodgson att få igång 26-åringen nu. Örnarna ser i övrigt ut att kunna ställa ett mer eller mindre skadefritt lag på gräset. Här är det från vänster strecken ska falla.

5. Tottenham - Southampton 1

Statistik
Tottenham har varit en rejäl besvikelse så långt denna säsong. Spurs har inte bara gjort halvdana insatser i ligan utan Pochettinos mannar föll dessutom mycket överraskande mot Colchester i Ligacupen i veckan. Dags nu för de vita liljorna att studsa tillbaka till vinnarspåret då Southampton ska komma på besök. The Saints gjorde även de en riktigt slätstruken historia i senaste ligakampen då Bournemouth något överraskande vände hemåt med alla tre poängen. I London har Spurs vunnit sju av de åtta senaste matcherna och får fullt förtroende även nu.

6. Wolverhampton - Watford X

Statistik
Skapligt ångestmöte att vänta på Molineux Stadium då Premier Leagues enda segerlösa lag ställs mot varandra. Bägge lagen tog sig dock vidare i Ligacupen under veckan vilket möjligen kan bidra med lite självförtroende till de gulsvarta klubbarna. I övrigt var det skämskudde på Watfords 0-8-insats i senaste ligamatchen då laget reste till Manchester och blev mosade av Guardiolas ljusblå ångvält! Vargarna tog samtidigt en pinne mot Crystal Palace efter en kvittering i matchens sista sekund. Här blir de dock ganska rejält övervärderade. X2 ser tillräckligt smaskigt ut för att åka med redan på mindre system. En helgardering blir helt enkelt valet här.

7. Everton - Manchester City 2

Statistik
Efter 18 minuter mot Watford fick City-publiken mer eller mindre gnugga ögonen. 5-0 på tavlan där fem olika målskyttar dessutom noterats. Den galna föreställningen slutade till sist 8-0! Några liknande siffror är knappast troligt när The Sky Blues reser till Goodison Park i Liverpool för möte med Everton. Marco Silvas lag kommer inför mötet med dubbla ligaförluster med fick åtminstone segerjubla i veckans Ligacupmatch då Sheffield Wednesday besegrades med 2-0. Möjligen kan The Toffees hålla gästerna stången inledningsvis. Att tro på annat än bortaseger känns dock långsökt och tvåan spikas.

8. Charlton - Leeds 2

Statistik
I The Championship är det Leeds som tagit kommando i toppen. Bielsas påfåglar har plockat 17 poäng på de inledande åtta matcherna där enda förlusten kommit mot Swansea. Charlton inledde ligan kanonfint med sex raka matcher utan förlust. Med Londonlagets bästa målskytt, Lyle Taylor, skadad har dock noll poäng blivit utfallet på de två senaste matcherna. Värt att notera är dessutom gästernas fina svit på bortaplan med fyra raka segrar och bara ett insläppt mål så långt. Finns gästerna till procent under 60 är det kanske kupongens allra vassaste spik!

9. Blackburn - Luton 2

Statistik
Nästa nykomling som haft det en aning kämpigt på slutet är Luton. Precis som Charlton är det dubbla förluster för The Hatters på slutet och dessutom blev det klara 0-4 mot Leicester i Ligacupen i veckan. Nya möjligheter för Graeme Jones mannar nu då Blackburn står som motståndare. Rovers har öppnat ligan ganska starkt och kan ståta med dubbla segrar inför lördagens möte. Att värdlaget ska ritas upp över 70 procent är dock helt uppåt väggarna. Spelmässigt var Luton klart med mot Hull senast trots 0-3 i baken. Med tvåan omkring 15 procent är det ett strålande skrällval att börja med. Helgardera kampen på större system.

10. Derby - Birmingham X

Statistik
Förra säsongen tog Frank Lampard Derby till en kvalfinal med en Premier League-biljett i prispotten. Förlusten mot Aston Villa blev Chelsea-profilens sista i klubben och därefter har det faktiskt bara gått utför för klubben. Inför mötet med Birmingham har The Rams bara vunnit premiären mot jumbon Huddersfield. Knappast den start nye tränaren Cocu hoppats på. Gästerna förlorade mot Preston senast men har gjort ett par riktigt fina insatser där bland annat Charlton och Brentford besegrats på bortaplan. En jämn match att vänta där en helgardering får göra jobbet!

11. Hull - Cardiff 2

Statistik
Cardiff har gjort en klart godkänd inledning av sejouren i The Championship så långt. Walesarna rasade som bekant ur Premier League i fjol och har som mål att vara med och slåss om en plats tillbaka till finrummet denna säsong. Gästerna fixade en 1-0-seger senast efter ett självmål från Middlesbroughs sida redan i den andra matchminuten. Hull har tre raka matcher på KCOM Stadium utan seger inför lördagens möte. Här känns Warnocks mannar något hetare och X2 bör räcka.

12. Middlesbrough - Sheffield Wednesday X

Statistik
Sheffield Wednesday åkte ur Ligacupen under tisdagen då Everton blev för svåra hemma på Hillsborough. I ligamötet med Fulham senast blev det dock medstuds för ugglorna som hittade en kvittering i matchens absoluta slutsekunder. Middlesbrough föll som tidigare nämnts mot ett bra Cardiff i Wales. Boro har dock varit stabila på Riverside på sistone med bara ett insläppt mål och sju pinnar på de tre senaste matcherna. En på förhand helt jämn batalj där samtliga tecken gör sig bäst.

13. Preston - Bristol City 1

Statistik
Sista drabbningen på kupongen spelas på Deepdale i Preston då Bristol ska komma på besök. Niclas Eliassons City har varit riktigt bra så långt och har sedan förlusten i premiären mot Leeds inte förlorat på sju matcher. Hemmalaget har varit skoningslösa så långt på det egna gräset med fyra raka segrar. Inbördes har The Robins haft stora bekymmer med det vita värdlaget. Endast en seger är noterad för Eliasson och hans lagkamrater sedan 1996 här! Med gästernas viktige striker, Afobe, skadad dessutom känns ettan självklar att utgå ifrån.


Singelstrecket! - Leeds

Charlton verkar ha tappat sin nykomlingsentusiasm efter den fina säsongsstarten samtidigt som Leeds fortsätter pumpa på i toppen! Tvåan till fina procent är kupongens bomb!

Kupongrensaren! - Luton

Luton är visserligen i en mindre svacka men ska inte vara helt uträknade i mötet med Blackburn. När The Hatters ser ut att hamna under 15 procent ska självklart strecken ritas från höger.

Spelförslag:

432 rader

1. Aston Villa - Burnley x2
2. Bournemouth - West Ham x2
3. Chelsea - Brighton 1x
4. Crystal P - Norwich 1
5. Tottenham - Southampton 1
6. Wolves - Watford 1x2
7. Everton - Man City 2
8. Charlton - Leeds 2
9. Blackburn - Luton 2
10. Derby - Birmingham 1x2
11. Hull - Cardiff x2
12. Mboro - Sheffield W 1x2
13. Preston - Bristol City 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Aston Villa - Burnley 1x2
2. Bournemouth - West Ham x2
3. Chelsea - Brighton 1x
4. Crystal P - Norwich 1(x)
5. Tottenham - Southampton 1
6. Wolves - Watford 1x2
7. Everton - Man City 2
8. Charlton - Leeds 2
9. Blackburn - Luton (1x)2
10. Derby - Birmingham (1)x(2)
11. Hull - Cardiff (x)2
12. Mboro - Sheffield W 1x2
13. Preston - Bristol City 1(x)


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera (1)

promo
td