Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
okt 2019
17

Genomgång av Stryktipset 19/10

Efter en riktigt spännande landslagsperiod är det så äntligen dags för att återse Premier League och The Championship på Stryktipset. Lördagens kupong är fullmatad med 100 procent engelsk ligafotboll där ett par riktigt härliga drabbningar hittas. Derbyn ska bland annat liras då Tottenham gästas av Watford, Brentford ställs mot Millwall och Charlton får besök av Derby! 12 friska miljoner i jackpot finns dessutom att försöka lägga vantarna på. Häng med!


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Chelsea - Newcastle 1

Statistik
Stamford Bridge är åter spelplats för Premier League-fotboll denna lördag då Newcastle med en riktigt fin skalp i ryggen ska besöka London. Frank Lampard får hem mer än en handfull spelare från diverse landslagsuppdrag. Hudson-Odoi, Abraham, Mount, Barkley samt Tomori har samtliga varit ute på äventyr. Vissa troligen mer slitna än andra. The Magpies fixade en aning sensationellt 1-0 mot Manchester United innan spelarna fick matchledigt för uppehållet. En självklart boost för de vitsvarta som haft en ganska jobbig säsong så långt. Här får gästerna visserligen klara sig utan Hayden som är avstängd men visst ska Steve Bruce och hans mannar kunna ha chans att nypa en skrällpinne i huvudstaden? 1X således.

2. Tottenham - Watford X

Statistik
Känslan är att landslagsuppehållet kom ganska lägligt för bägge dessa klubbar. Inför derbyt på Tottenham Hotspur Stadium har Pochettinos liljor i sina senaste bataljer först blivit kölhalade hemma mot Bayern München i Champions League (2-7) därefter blev matchen på sydkusten mot Brighton en pinsam historia med 0-3 i baken. Ytterligare en rejäl smäll för värdlaget är Lloris långtidsskada. Watford är fortsatt utan seger i ligan men har gjort ett par klart godkända insatser på slutet och kommer allt närmare att få segerjubla. Här målas ettan upp för högt och då finns ingen anledning att hålla The Hornets utanför. Helgardera!

3. Aston Villa - Brighton 2

Statistik
Det är bara att lyfta på hatten inför Graham Potters insats mot Tottenham senast. Maupay och Connolly låg bakom The Seagulls tre strutar i 3-0-vinsten och lyfte därmed upp sydkustlaget en bit från bottenträsket. Nykomlingen Aston Villa gjorde också en gedigen och imponerande insats mot Norwich i förra omgången. 5-1 på bortagräs mot ett spännande kanariegult lag är riktigt tungt! Birmingham-laget mötte dessutom fiskmåsarna tidigare under säsongen då det spelades Ligacupmatch. Villa vann då med klara 3-1 men den tidigare Östersundstränaren matchade mer eller mindre ett juniorlag så inga större växlar bör dras där. X2 ser klart mest intressant ut och streckas ettan upp mot 50 procent får den helt sonika stå över här.

4. Bournemouth - Norwich 1

Statistik
Det är två ganska skadedrabbade gäng som ställs mot varandra på Vitality Stadium denna lördag. För Norwich del har den frejdiga entusiasmen som fanns i skräll-segern mot Manchester City för ett par omgångar sedan dessutom varit som bortblåst. Kanariefåglarna kommer därför till mötet här med trippla förluster i rad och dessutom den mindre trevliga målskillnaden om 1-9! Eddie Howes körsbär föll visserligen mot Arsenal senast men laget gjorde det trots allt med flaggan i topp. Uppgiften här ska anses som klart lämplig för de svartröda. Strecka från vänster!

5. Leicester - Burnley 1

Statistik
Leicester föll med 1-2 mot Liverpool senast men trots detta gjorde rävarna ett utsökt arbete under mer eller mindre hela matchen. Att Milner får dunka in en avgörande straff i 95:e (!) ska inte förta Leicesters insats. Med Vardy, Tielemans, Maddison med flera finns en hel del offensiva kvalitéer hos värdlaget som kan räcka långt denna säsong. Burnley har också gjort en finfin start på säsongen. Inför drabbningen på King Power Stadium är gästerna obesegrade i de fyra senaste matcherna. Besökarna har dock över tid inte gillat resorna hit! 2007 var senaste året The Clarets vann på Leicestermark. Ettan kan möjligen dra iväg en aning procentmässigt men är trots allt tillräckligt stabil att liras ensam till åtminstone 70 procent!

6. Wolverhampton - Southampton X

Statistik
Det blev lite proppen ur för Wolves innan landslagsuppehållet. Värdlaget som varit rejält ifrågasatta inledningsvis av Premier League har nu radat upp stabila insatser. Skalpen på Etihad mot Manchester City senast var såklart pricken över i:et! Southampton kommer från två raka nederlag mot Londonlag där 1-4-insatsen mot Chelsea senast var allt annat än bra. The Saints besegrade dock Wolverhampton i förra säsongens sista möte (3-1) lagen emellan och har dessutom varit ganska bra på resande fot så långt i år. Lika bra att måla rakt över omgående här där strecken åt höger kommer betala bra av allt att döma.

7. Crystal Palace - Manchester City 2

Statistik
Det är inte speciellt ofta som Manchester City förlorar fotbollsmatcher på sin hemmaplan. Peps ljusblåa maskin föll som bekant mycket oväntat mot Wolves hemma i senaste omgången. City blev dessutom nollade på Etihad, något som inte hänt sen 0-0-debaclet mot Huddersfield i maj 2018. Nya tag nu för gästerna som faktiskt behöver tre pinnar för att inte avståndet till ledande Liverpool ska bli allt för långt. Crystal Palace är bara två poäng bakom de regerande mästarna i tabellen just nu! The Eagles kommer närmast från en superstark 2-1-viktoria mot West Ham i Londonderbyt i omgång åtta. Här kommer det dock bli för svårt. Tvåan ser prisvärd ut och upp till 75 procent dessutom en riktigt bra spik.

8. Leeds - Birmingham 2

Statistik
I The Championship har Leeds halkat ner ett par pinnhål efter bara en seger på de fyra senaste tillställningarna. Mot Millwall i London senast föll påfåglarna med 1-2 efter en tidig utvisning på backen Berardi. Hans avstängning är dock hävd så han kan delta nu. Gästerna monterade ner Middlesbrough efter en bitvis ruskig press hemma på St Andrews. Blånäsorna har dessutom vunnit de tre senaste matcherna inbördes och ska åter ha en god chans att överraska här. Även om mötet bör helgarderas omgående känns skrälltecknen till höger riktigt mysiga.

9. Hull - QPR 2

Statistik
Mark Warburton har fått ihop sitt QPR väl. Londonlaget smyger faktiskt med rätt fint på den övre halvan av tabellen där senaste 4-2-skalpen mot Blackburn var en fjäder i hatten. Framförallt imponerade The Hoops spel i offensivt straffområde där Osayi-Samuel, Eze, Wells och Hugill inte bara gjorde mål utan var ständigt ett hot mot Rovers-försvaret matchen igenom. Hull kommer från en 0-3-förlust mot bottenlaget Huddersfield. Ingen större prestation från McCanns mannar men tigrarna har ändå öppnat säsongen godkänt. X2 blir utgångstipset där en helgardering ritas ner på större system.

10. Middlesbrough - West Bromwich 2

Statistik
Det är en kämpig säsongsupptakt så långt för Middlesbrough. Två segrar på elva fajter skrämmer ingen. Framförallt inte West Brom som flyger fram i toppen av ligan. Slaven Bilic manskap har förlorat mot Leeds denna säsong men i övrigt har The Baggies tio matcher utan förlust. Gästerna ställer bland annat upp med fina offensiva pjäser i form av tidigare West Ham-liraren Diangana, brassen Pereira men också tidigare Burnley- och QPR-snipern Austin. Trots bortaplan ska tvåan anses lämplig. Med X2 på större system är vi definitivt i hamn.

11. Brentford - Millwall 1

Statistik
Brentford är en riktig besvikelse så långt. Pontus Janssons (som här är osäker till spel med anledning av en skada) nya klubb skulle på allvar vara med och utmana i toppen denna säsong men så långt är det pannkaka av den satsningen. The Bees tre segrar på elva matcher är rent ut sagt uselt. Franks gäng ställs nu mot ett Millwall i derbyt på Griffin Park, gästerna har också gått kräftgång under delar av säsongen. Lejonen tog dock en riktigt fin skalp senast då Leeds besegrades och bröt därmed en sju matcher lång segerlös svit. Neil Harris manskap har haft det en aning bekymmersamt inbördes med bara en seger på de åtta senaste matcherna. Ettan ser dessutom ut att bli värdemässigt riktigt bra och får faktiskt förtroendet ensam.

12. Charlton - Derby X

Statistik
Nästa Londonlag att kastas in i elden är nykomlingen Charlton som hittills uppträtt totalt respektlöst i sin nya division. Visst har en del förluster noterats på slutet, framförallt efter att Lyle Taylor blev skadad, men värdarna står ändå på 18 poäng vilket får anses mer än godkänt. Derby öppnade säsongen rätt svagt men har stabiliserat sitt spel på slutet. Gästerna kommer till The Valley med fem raka matcher utan förlust. På bortagräs har Cocus gäng kryssat tre av fem gånger så långt. Ett oavgjort resultat ligger klart närmast till hands även här. Utgå således från mitten där garderingarna ska falla från vänster.

13. Luton - Bristol City X

Statistik
Vi avrundar kupongen med ytterligare en nykomling som ska upp i ringen. Luton har gjort en helt okej inledning på ligaspelet och är frejdiga att se hemma på lilla Kenilworth Road. Värdlaget kommer dock närmast från en 0-2-förlust mot Derby på bortaplan. Niclas Eliasson lirar fin fotboll i Bristol, “Samba-Nicke” och hans City föll i premiären mot Leeds men har därefter tio raka matcher utan förlust! Imponerande såklart. Gästerna kommer senast från en 1-0-seger mot Reading och dessförinnan har tre raka kryss noterats. Oavgjort känns som den rätta utgången även här men en helgardering snabbast möjligt är att föredra.


Singelstrecket! - Manchester City

Efter torsken senast behöver Manchester City vinna här för att inte se Liverpool sticka iväg allt för mycket i toppen. Ett heltaggat bortagäng därmed och till rådande procent är spiktvåan given!

Kupongrensaren! - Birmingham

Leeds har svajat en aning på slutet. Bielsas manskap föll bland annat senast mot Millwall. För Birmingham har matcherna mot The Whites betytt segrar i de tre senaste fallen. En fjärde viktoria nu månne? Tvåan är en riktigt fin skräll!


Spelförslag:

432 rader

1. Chelsea - Newcastle 1x
2. Tottenham - Watford 1x2
3. Aston Villa - Brighton x2
4. Bournemouth - Norwich 1
5. Leicester - Burnley 1
6. Wolves - Southampton 1x2
7. Crystal P - Man City 2
8. Leeds - Birmingham 1x2
9. Hull - QPR x2
10. Mboro - West Brom 2
11. Brentford - Millwall 1
12. Charlton - Derby x
13. Luton - Bristol City 1x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Chelsea - Newcastle 1(x)
2. Tottenham - Watford 1x2
3. Aston Villa - Brighton x2
4. Bournemouth - Norwich 1x
5. Leicester - Burnley 1
6. Wolves - Southampton 1x2
7. Crystal P - Man City 2
8. Leeds - Birmingham (1x)2
9. Hull - QPR 1x2
10. Mboro - West Brom (x)2
11. Brentford - Millwall 1
12. Charlton - Derby 1(x)
13. Luton - Bristol City (1)x(2)


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td