Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
okt 2019
23

Genomgång av Europatipset 23/10

Det är en rejält smaskig kupong att hugga tag i denna onsdag. Sex matcher från Champions League plus sju möten från de engelska ligorna The Championship samt League One står på agendan. Värdemässigt finns ett par riktiga smällkarameller. I jakten på 13 rätt och spännande utdelning blir första stoppet Genk, Belgien. Kan Liverpool lösa tre nya viktiga poäng i jakten på topp 2? Häng med för nu sätter vi igång!




Spelstopp: Onsdag kl 20.44

1. Genk - Liverpool 2

Statistik
Det blev poängtapp i Premier League senast för Liverpool. 1-1 mot Manchester United på Old Trafford får ändå anses rättvist där dessutom The Reds fick klara sig utan skadade Salah. Superstjärnan finns dock med i diskussionen inför mötet med Genk. Belgarna ställer ett av turneringens yngsta lag på banan. I mötet med Napoli senast (0-0) var snittåldern för de blåvita smurfarna 22,8 år! Med andra ord finns det en riktigt fin framtid hos värdlaget. Här kommer det dock bli ruskigt tufft. De regerande CL-mästarna är som vanligt en storfavorit hos de svenska tipparna. Visst ska tvåan ritas ner först men till procent stigandes mot 85 behöver åtminstone ett rejält rensande kryss få plats tidigt.

2. Inter - Borussia Dortmund 1

Statistik
I Milano är det en ruskigt viktig match för Inter som ska spelas mot Dortmund. De blåsvarta har efter bara en pinne totalt mot Prag samt Barcelona lite kniven mot strupen här i jakten på en av de två ädlare platserna. Skönt besked då för Antonio Conte att både Lukaku samt Martínez levererade för I Nerazzurri hemma i Serie A senast då paret slog till med samtliga fyra mål i 4-3-viktorian mot Sassuolo. Tyskarna reser till Italien utan Marco Reus som är sjuk. En rejäl försämring såklart för den gulsvarta bortatruppen. 1X är klart görbart här och liras på stort som litet system.

3. Slavia Prag - Barcelona 2

Statistik
Det har efter en lite halvknackig start för Barcelona äntligen börjat lyfta för katalanerna. 3-0-viktorian mot Eibar senast var Valverde och hans manskaps femte raka trepoängare och nyförvärvet från Atlético, Griezmann, fick återigen göra mål. Viktigt såklart för bortalaget. Slavia Prag är Tjeckiens bästa fotbollslag just nu. Värdarna är obesegrade i den inhemska ligan och har dessutom landslagsliraren Soucek i god form. Denna uppgift blir dock en rejäl utmaning för Trpsovskys gäng. När tvåan ser ut att rusa iväg ordentligt streckmässigt ska krysset få en plats åtminstone på större system.

4. Lille - Valencia X

Statistik
Efter förra säsongens succé i Ligue 1 har det i år gått betydligt trögare för Lille. Värdlaget tappade som bekant sin stora stjärna Pépé till Arsenal samt Rafael Leao till Milan. Duon stod för 30 av lagets mål i fjol. Ett hål som inte kunnat fyllas så långt trots Victor Osimhens klart godkända start på säsongen. Valencia nöp ett fint kryss mot Atlético Madrid senast. Los Che var dock chanslöst mot Ajax i senaste CL-rundan men var defensivt stabila mot Chelsea i premiäromgången. Matchen känns på förhand helt öppen där strecken ser ut att falla hyfsat korrekt dessutom. Helgardera redan från minsta system här.

5. RB Salzburg - Napoli X

Statistik
Ett av Europas just nu mest framtunga lag är Salzburg. Red Bull-klubben har snittat smått osannolika 4,3 mål per match framåt i den österrikiska högstaligan och den ungdomliga trion Daka, Håland och Koita har stått för 26 mål framåt i Bundesliga. Nu går svårighetsgraden upp en nivå. Napoli är rutinerade på denna nivå och har över tid varit extremt svårforcerade. Italienarna skakas av en mindre backkris då Ancelotti ser ut att få klara sig utan bland annat Hysaj, Maksimovic, Mario Rui. Knappast något positivt sett ur bortaögon. Spelbolagen verkar inte vara speciellt oroade över detta och håller fortsatt besökarna som mindre oddsmässiga favoriter. En helgardering blir för säkerhets skull valet.

6. Benfica - Lyon 1

Statistik
Sista stoppet för Champions League-bataljerna denna dag blir Lissabon där ett pressat Benfica, efter två raka CL-förluster, nu måste hitta tillbaka till vinnarspåret igen. Perfekt läge för portugiserna då att ställas mot ett rejält ifrågasatt Lyon. Ny tränare har tillsatts hos fransmännen som gått bedrövligt i ligan och dessutom var storstjärnan Memphis Depay skadad senast mot Dijon. 25-åringen är dock uttagen till truppen här och följer med till den iberiska halvön. Även underbarnet Mathis Cherki (född -03!) får flyga med. Trots allt får ettan anses som klart spelbar här. Håller den sig dessutom under 50 procent känns de rödvita örnarna som en rätt okej spik.

7. Bristol City - Charlton 1

Statistik
Dags att flytta fokus då det nu är The Championship-fotboll. På Ashton Gate är det en pigg nykomling som ska gästa. Charlton har inte visat någon som helst respekt för den något tuffare ligan och ligger efter tolv omgångar med i toppen efter 21 inspelade poäng. Riktigt starkt jobbat av Londonklubben som dessutom tog en suverän skalp senast då Derby besegrades på The Valley. Tuffare för The Addicks nu. Bristol City föll visserligen med 0-3 mot Luton senast men det var enbart undantaget som bekräftar regeln. City är genomgående riktigt bra denna säsong och radar upp stabila prestationer. I Weimann finns målskytte och Josh Brownhill styr med järnhand mittfältet. Ettan balanserar omkring 50 procent vilket är perfekt för att spika av värdarna!

8. Derby - Wigan 2

Statistik
Det är ett pånyttfött Wigan som ska ge sig i kast med Derby på Pride Park Stadium. The Latics tog en vacker skalp mot Nottingham senast. 1-0-segern innebar gästernas tredje raka hemmaseger och dessutom har inte laget släppt in ett mål på DW Stadium på de fyra senaste tillställningarna. Bortaspelet är dock inte något att hänga i julgranen. Utanför sitt eget gräs finns en futtig poäng på kontot. Bra läge för Cooks manskap att bryta den trenden nu då ett mycket tveksamt Derby står på andra sidan. The Rams föll igenom totalt mot Charlton senast och tre segrar på de tolv första matcherna är knappast godkänt. X2 ser värdemässigt ruskigt intressant ut och mötet helgarderas enbart om plånboken tillåter.

9. Fulham - Luton X

Statistik
Fulham åkte ur Premier League under fjolåret. Londonlaget har dock en fullgod möjlighet att ta steget tillbaka till det engelska finrummet redan denna säsong. Truppen är till synes välbalanserad med Bettinelli i buren, Cavaleiro samt Mitrovic framåt och en riktigt stabil Tom Cairney på mittfältet. Resultaten så långt bör dock inte tillfredsställa The Cottagers-fansen allt för mycket. Förlusten senast mot Stoke kom efter en tam insats och nu är det dags för Luton att besöka Craven Cottage. Nykomlingen som till vardags huserar ett par mil norr om huvudstaden har gjort en fin entré i andradivisionen och vann enkelt mot Bristol City senast hemma på Kenilworth Road. När ettan rusar iväg en aning högt är det bara att dra penseln hela vägen över här. Poäng eller till och med seger för The Hatters kommer göra susen för utdelningen!

10. Huddersfield - Middlesbrough 1

Statistik
Väck inte den terrier som sover! Efter en urusel start på årets säsong har nedflyttade Huddersfield äntligen vaknat. Poäng i de fyra senaste bataljerna och dessutom har spelet sett ganska bra ut. Jobbigt läge för Boro som kommer på besök till John Smith´s Stadium. Woodgates röda gäng har inför matchen här bara fixat en pinne på de fem senaste bataljerna. Britt Assombalonga är dessutom inne i en rejäl måltorka då 26-åringen inte fått nätat på sex raka tillställningar. Ettan känns på förhand stabil trots en något hög streckprocent.

11. Nottingham - Hull X

Statistik
Det blev säsongens andra förlust för Nottingham senast då laget besökte DW Stadium för möte med Wigan. Forest har i övrigt uppträtt som ett topplag och troligen kommer de rödvita vara kvar och slåss om en framskjuten placering hela vägen. Hull föll mot QPR hemma senast. 2-3-förlusten får anses något onödig där tigrarna bland annat drog på sig dubbla straffar som förvaltades av Londonlaget. Skönt för gästerna att skyttekungen Jarrod Bowen åter fick näta. Besökarna har snuvat Nottingham på poäng här förr. När ettan överspelas kraftigt blir 1X valet här.

12. Coventry - Fleetwood 2

Statistik
Vi avrundar kupongen med två möten i League One. Först ut blir klassiska Coventry som går upp i duell mot Joey Burtons Fleetwood. Värdlaget spelar fortsatt på neutral plan i Birmingham och detta blir sannerligen ingen enkel uppgift för de ljusblåa. Gästerna har förlorat en av de sex senaste matcherna och besegrade enkelt Burton senast med 4-1. I lördagens fajt gjorde Paddy Madden ett äkta hattrick och står nu finfina nio mål så långt. Med ett hemmalag som inte lyckas göra mål just nu känns omkring 30 procent på tvåan riktigt intressant. Börja från höger och gardera med krysset på större system.

13. Ipswich - Rotherham 2

Statistik
Både Ipswich och Rotherham degraderades från The Championship i fjol. Nu drabbar lagen samman för första gången denna säsong på Portman Road Stadium. Värdlaget har varit det bättre av lagen så långt i år. Första förlusten för The Tractor Boys kom faktiskt i söndags då Accrington fixade en 2-0-seger. För besökarnas del blandas det en del i insatserna. Laget föll senast mot Oxford med 1-2 men hade dessförinnan radat upp tre raka segrar. En rejält jämn kamp att vänta där tvåan till under 20 procent är totalt knas! Här ska definitivt pennan fattas från höger!


Singelstrecket! - Bristol City

Niclas Eliassons Bristol är riktigt bra denna säsong och även fast laget föll i senaste matchen mot Luton ska inte Charlton kunna rubba City här. Bra spik!

Kupongrensaren! - Wigan

Derby ser inte alls ut som det topplag man var i fjol. Wigan har plockat poäng i fem av de sju senaste matcherna och snart är det dags för första trean på bortaplan också! Redan nu kanske? Värdemässigt ser The Latics ut att kunna bli en bomb på kupongen!


Spelförslag:

432 rader

1. Genk - Liverpool x2
2. Inter - Dortmund 1x
3. Slavia Prag - Barcelona 2
4. Lille - Valencia 1x2
5. RB Salzburg - Napoli 1x2
6. Benfica - Lyon 1
7. Bristol City - Charlton 1
8. Derby - Wigan x2
9. Fulham - Luton 1x2
10. Huddersfield - Boro 1
11. Nottingham - Hull 1x
12. Coventry - Fleetwood 2
13. Ipswich - Rotherham 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Genk - Liverpool (x)2
2. Inter - Dortmund 1x
3. Slavia Prag - Barcelona (x)2
4. Lille - Valencia 1x2
5. RB Salzburg - Napoli (1)x(2)
6. Benfica - Lyon 1
7. Bristol City - Charlton 1
8. Derby - Wigan 1x2
9. Fulham - Luton 1x2
10. Huddersfield - Boro 1
11. Nottingham - Hull 1x
12. Coventry - Fleetwood (x)2
13. Ipswich - Rotherham (1x)2




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td