Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
nov 2019
09

Genomgång av Europatipset 10/11

Mustigt Europatips stundar! Liverpool - Manchester City, Juventus - Milan och derbyt i Spanien mellan Real Betis och Sevilla är bara tre av de fina fajter som hittas här. Dessutom ska kvaldramatik utspelas i Kalmar då KFF ställs mot Brage. Med siktet inställt på både 13 rätt och god utdelning sätter vi igång söndagsfesten!




Spelstopp: Söndag kl 14.44

1. Liverpool - Manchester City X

Statistik
Det är gigant-fajt som gäller på Anfield Road denna helg. City ska nog känna sig en aning pressade med tanke på hemmalagets sex pinnar tillgodo på den ljusblå jätten från Manchester. Liverpool gjorde dock en ganska slätstruken insats mot Genk hemma i tisdags. Seger blev det dock återigen och The Reds kommer lösa avancemanget från gruppen. Guardiola kommer få klara sig utan en handfull lirare här. David Silva, Rodri, Ederson och Sané missar alla matchen. Visst är besökarnas trupp bred men att inte kunna ställa bästa lag på gräset när Liverpools manskap står på andra sidan är knappast fördelaktigt. Trots allt måste denna kamp garderas. Det är inte varje dag vi får lira City som trolig underdog!      

2. Manchester United - Brighton 1

Statistik
Lindelöf fick vila i torsdagens kamp med Partizan. Svenskens medverkan behövdes knappast då övriga lirare löste mötet med bravur. McTominay fick kliva av med skadekänning men ska troligen kunna lira här. Greenwood, Martial och Rashford nätade för Solskjaers mannar. Smått sensationellt med tre mål i en och samma United-kamp. Något som inte hänt på Old Trafford sedan Chelsea fick lämna premiären med 0-4 i bagaget. Brighton är ojämna. Måsarna flyger högt på sydkusten men har störtdykt flertalet gånger på resande fot. Nu kommer troligen United målas upp till skyarna vilket såklart inte är korrekt. 1X blir ett bra val.

3. Wolverhampton - Aston Villa 1

Statistik
Wolves har hittat tillbaka till en del av fjolårsformen. Värdlaget har överlag gjort bra matcher över längre tid nu. 1-0-segern mot Bratislava i Europa League-mötet från i torsdags löste av allt att döma en plats i nästa runda av turneringen. Dags för Aston Villa att försöka fälla Vargarna nu. Nykomlingen har varit en frisk fläkt i ligan och bjudit upp till dans mot såväl Liverpool som Arsenal och Tottenham. Det är dock först och främst hemma på Villa Park som Lejonen trivs. Denna uppgift blir åter för tuff. Ettan liras upp till 60 procent men därefter kan det bli dags att snegla åt höger.    

4. Juventus - Milan 2

Statistik
En riktig karamell hittas i Turin där Juventus och Milan dagen till ära ska upp till kamp. Juve har inte riktigt imponerat på samma sätt som vi är vana vid. Trots detta är det fortsatt en nolla noterat i förlustkolumnen för den gamla damen. Ruskigt starkt såklart! Milano-laget är en sorglig historia denna säsong. Ligastarten är bedrövlig och nu ryktas en viss Zlatan dessutom till klubben. Insatserna från de rödsvarta har dock varit aningen bättre på slutet. Underliggande siffror visar på ett viss oflyt i 1-2-förlusten mot Lazio. Piatek, Rebic och Pacuetá hade alla lägen att måla på. Kanske är det dags för Pioli att överraska rejält! Strecken till höger här är alldeles för fina för att lämnas åt sidan. Helgardera och hoppas på superskrällen till höger.

5. Parma - Roma 2

Statistik
Efter en härlig höstsäsong för både Kulusevski och Gagliolo hittas nu svenskarna i Janne Anderssons landslagstrupp. Ett kvitto på duons framgång med Parma under sensommaren och hösten. 19-årige Kulusevski är faktiskt poängbäst i klubblaget med två mål och fem assist. Roma pumpar på fint i ligan. Bra prestationer avlöser varandra trots målmaskinen Dzekos skrala målproduktion på slutet. Detta är en kamp som romarna gillar. Gästerna har faktiskt inte förlorat mer än en match på Stadio Ennio Tardini sedan maj 2005! Skön tvåa!

6. Sampdoria - Atalanta 2

Statistik
Atalanta jobbade in sin första Champions League-pinne i mötet med Manchester City i veckan. Bergamo-klubben kunde faktiskt snuvat britterna på mer då utespelaren (!) Kyle Walker till slut fick ställa sig i målet för City. 1-1 får ändå anses som en mindre framgång för de blåsvarta som nu ska ställas mot Albin Ekdals Samp! Värdlaget har under lång tid jobbat i rejäl uppförsbacke. Claudio Ranieri är ny man vid spakarna. 68-åringen fick se sitt nya lag lösa säsongens blott andra seger i måndags då SPAL besegrades med 1-0. Här blir det dock åter att kamma noll för Genua-laget. Stannar dessutom tvåan under 55 procent är det en av kupongens allra bästa spikar.

7. Kalmar FF - Brage X

Statistik
Vi tar en avstickare till Sverige där det spelas kval till Allsvenskan. 2-0 till Kalmar bådar gott för smålänningarna som dock inte ska känna sig helt säkra på sin sak här. Brage är nämligen hela Superettans bästa bortalag och gjorde dessutom flest mål av samtliga lag i serien. Kouakou, Andersen, Lundin och Morsay är ständiga hot för vilken backlinje som helst. Nu märktes det ganska tydligt att 22-årige Morsay saknades i Borlänge. Sundsvalls-lånet kan dock bli spelklar till mötet på Guldfågeln vilket såklart ökar gästernas chanser med någon procent. Bröderna Elm fick speltid hos ett ganska defensivt stabilt Kalmar-lag. Att ett rödvitt KFF som mäktade med en futtig seger på 15 försök ska streckas över 75 procent är skevt och här blir det hela paletten som ska användas!  

8. Real Betis - Sevilla X

Statistik
Smarrigt derby i Spanien nu då grannklubbarna Real Betis och Sevilla ska göra upp om poängen på Estadio Benito Villamarín. Hemmalaget ställer ett ganska fint lag på gräset denna säsong. Lirare som Borjas, Móron och franska landslagsgubben Fekir är klass. Spelmässigt har det dock funnits mer att önska. De grönvita har fått simma i bakvattnet återigen bakom storebrodern från stan. “Gästerna” gör det bra just nu både i liga och Europaspel. Möjligen kan bortaresan till Luxemburg i veckans EL-spel mot Dudelange slitit en aning på truppen. I fjol vann dessutom Real hemmamötet och med 1X till ganska fina procent blir det härifrån vi börjar.    

9. Getafe - Osasuna X

Statistik
Osasuna trivs bäst hemma i Pamplona. Det är en sak som är säker. Nykomlingen är faktiskt obesegrade på Estadio El Sadar medan laget bara fixat en seger utanför sin egen arena. Till Getafe reser gästerna utan en av sina bästa spelare, Ávila, som är avstängd här. Ett stort avbräck såklart. Värdlaget kommer närmast från en hård Europa League-kamp i Schweiz. Värdlaget från Madrids utkanter har visserligen gjort ett par riktigt bra insatser på hemmaplan. I stort finns det dock mer att förvänta av laget som slutade på en vacker femteplats i fjol. Ettan ser här ut att bli ett rejält kasst tecken värdemässigt och då blir det i stället från höger vi börjar.  

10. Marseille - Lyon 2

Statistik
Vi vänder över till Frankrike nu. Choc des Olympiques, mötet mellan Marseille och Lyon är det som här gäller. Ett slag som genom åren kantats av en överhängande fördel för gästerna. Les Gones har faktiskt inte förlorat på de elva senaste inbördes. Denna säsong har dock gästerna svajat påtagligt. Stjärnor som Thiago Mendes, Jason Denayer och till viss del även Dembélé har inte kommit upp i full kapacitet. L’OM löste en 2-1-viktoria mot Lille senast och ska såklart inte räknas bort helt här. Känslan är ändå att X2 bör stå sig bra.

11. Nantes - St. Etienne X

Statistik
Claude Puel har fått fart på sitt nya lag! Den forne Leicester-tränaren kan blicka tillbaka på mer än en handfull bra insatser för sitt lag. Förlustnollan hos besökarna är dessutom intakt sedan 25:e september! Nantes är fortsatt ett lag som huserar i toppen. Värdlaget har dessvärre tre raka Ligue 1-förluster nu och dessutom är det mållöst framåt under 270 spelade serieminuter. En minst sagt jobbig trend. Det kanariefärgade hemmagänget är dock rejält defensivt starka och ska absolut kunna slita till sig poäng här. Att därför utgå från mitten är ingen dum idé. Tvåan åker med på större system.  

12. Freiburg - Eintracht Frankfurt 2

Statistik
Efter solsken kommer regn! 5-1-krossen mot Bayern München följdes nämligen upp med en slätstruken insats borta mot Standard Liège för Frankfurt i veckan. Eintracht sitter numera inte längre i förarsätet om en av de två platserna i gruppen. Hütter tar med sina örnar och besöker denna helg Freiburg. Hemmalaget har visat ganska fina tendenser under säsongen och har klass i Petersen, Höfler och Schmidt. Gästerna vann dock bägge mötena i fjol och ska ha bra chans att åter ta en skalp på vackra Schwarzwald-Stadion. Strecka från höger.

13. Wolfsburg - Bayer Leverkusen 2

Statistik
Det flyter inte direkt för Wolfsburg just nu. 1-3-förlust i veckan mot Gent, 0-3 mot Dortmund i ligan förra helgen och därinnan en 1-6-förnedring mot Leipzig i tyska cupen. Ingen lätt uppgift att försöka bryta den jobbiga trenden för Vargarna nu. Leverkusen kommer med fint självförtroende efter 2-1-segern mot Atlético Madrid i Champions League i veckan. Bayer har fin klass i Volland, Lucas Alario och Kai Havertz bland annat. Att starta pennan från höger känns ganska givet även om krysset också lockar om stålarna räcker.  


Singelstrecket! - Atalanta

De blåsvarta gjorde en finfin insats mot City i veckan och hemma i ligan smyger Bergamo-klubben med i toppen. Spiktvåan mot Sampdoria ser kanonfin ut!

Kupongrensaren! - Milan

Det är såklart ett rejält långskott men Milan, denna anrika klubb, ser ut att streckas mellan fem och tio procent i bortamötet mot Juve. Det är såklart alldeles för fina siffror att motstå!  


Spelförslag:

432 rader

1. Liverpool - Man City 1x2
2. Man United - Brighton 1x
3. Wolves - Aston Villa 1
4. Juventus - Milan 1x2
5. Parma - Roma 2
6. Sampdoria - Atalanta 2
7. Kalmar FF - Brage 1x2
8. Real Betis - Sevilla 1x
9. Getafe - Osasuna x2
10. Marseille - Lyon x2
11. Nantes - St. Etienne x
12. Freiburg - E.Frankfurt 2
13. Wolfsburg - Leverkusen 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - Man City (1)x(2)
2. Man United - Brighton 1(x)
3. Wolves - Aston Villa 2
4. Juventus - Milan (1x)2
5. Parma - Roma 2
6. Sampdoria - Atalanta 2
7. Kalmar FF - Brage 1x2
8. Real Betis - Sevilla 1x2
9. Getafe - Osasuna 1x2
10. Marseille - Lyon (x)2
11. Nantes - St. Etienne x2
12. Freiburg - E.Frankfurt x2
13. Wolfsburg - Leverkusen (x)2




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td