Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
nov 2019
16

Genomgång av Europatipset 17/11

Ett EM-kval utan kvalkaraktär är inte särskilt spännande men de betydelselösa landskamperna är bara fyra till antalet. Desto större betydelse har matcherna i Brasilien och Spanien. Bäst av allt är att vi erbjuds stort spelvärde!




Spelstopp: Söndag kl 17.59


1. Kosovo - England 2

Statistik
Kane, Rashford och Sancho är en kedja som heter duga, det fick Sead Haksabanovic och hans kumpaner i Montenegro erfara. 7-0 blev resultatet på Wembley i torsdags. England är klara för EM och Southgate lär rotera en del i sista matchen. Mings, Rice och Wilson är namn som inte ingjuter samma respekt som stjärnorna. Kosovo bjöd britterna på sällan skådat motstånd då de smällde in tre bollar på bortaplan i första fighten mellan dessa nationer. Valon Berisha som till vardags huserar i Lazio håller hög klass, detta Kosovo är inga duvungar trots att man är en färsk fotbollsnation. Ettan måste få plats på kupongen för att sätta sprätt bland kupongerna.

2. Bulgarien - Tjeckien 2

Statistik
Rasism, värdelös fotboll, klent poängkonto och en legendarisk förbundskapten som kastat in handduken. Att bulgarisk fotboll mår illa är ingen överdrift. Till råga på allt har Krassimir Balakov avgått som förbundskapten, Bulgarien har en enorm uppförsbacke även långsiktigt sett. Tjeckien har en nypistad slalombacke framför sig efter att ha säkrat biljetten till EM 2020. Dessa tjecker dominerade på ett imponerande vis mot Kosovo i torsdags och bör damma av bulgarerna av bara farten.

3. Albanien - Frankrike 2

Statistik
Didier Deschamps njöt av att slippa stångas mot Janne Andersson i detta kvalspel och säkrade sin EM-biljett i näst sista rundan när Moldavien stod för motståndet. Det var ingen klang- och jubelföreställning från regerande världsmästarnas sida fram till Olivier Giroud punkterade tillställningen från straffpunkten. Fransoserna kan tyckas småmätta men någon patrull värd namnet väntar ändå inte nu. Albanien är inte ett hungrigt landslag, de släppte in två bollar mot Andorra i torsdags och lyckades inte ens slå en sådan blåbärsnation. När två omotiverade nationer möts måste den enorma klasskillnaden fälla avgörandet. Bara banka in tvåan!

4. Moldavien - Island 1

Statistik
Erik Hamrén har gått en kurs i bussparkering hos Lars Lagerbäck. Det kan man tro efter att ha sett matchen mellan Turkiet och Island i torsdags. Att lösa 0-0 i Istanbul är ofta något hedervärt men Hamrén hade missat att islänningarna behövde vinna. Därmed står det klart att Turkiet och Frankrike är nationerna som avancerar från Grupp H. Moldavien har åkt bananlåda mest hela tiden i detta kvalspel men i torsdags visade östeuropéerna rejäl kudos i Paris. Kan man hålla stången på det viset borta mot världsmästarna så finns toppchans mot gamnackade islänningar hemma i Chisinau. De flesta blindryggar nordborna här, därmed öppnas en fin möjlighet att fatta pennan från vänster. Helgarderingen är dock bäst med tanke på att Hamrén kan ha hittat nyckeln till handbromsen i vulkanbussen.

5. Tenerife - Cádiz 1

Statistik
Äntligen är vi framme vid matcher som verkligen gäller något denna söndag. Två taggade klubbar är att vänta på Kanarieöarna. Tenerife har inte rosat marknaden i Segunda División men nu har de momentum. Endast en förlust sett till senaste fyra matcherna talar för att Bengt Anderssons gamla gäng är på rätt väg inför slutspurten. Cádiz tycks ha spurtat mer eller mindre hela säsongen, det har gått såpass bra för gästerna att de toppar tabellen. Europatipparna har överdrivit Cádiz inledning på säsongen och tvåan tickar på ett vansinnigt vis upp mot 45-50 procent. Tenerife vann motsvarande möte förra säsongen och tvåan kan faktiskt skippas med gott samvete.

6. Lugo - Racing Santander 2

Statistik
Iván Ania blev entledigad från sin tjänstgöring som Racing Santanders tränare eftersom det inte är godkänt av en anrik klubb att ligga näst sist i andradivisionen. Färsk på gästernas bänk är Cristóbal Parrolo och han kan knappast göra det sämre. Som lök på laxen tvingas den nye bossen klara sig utan duon Delgado/Bunuel som befinner sig på botbänken där även hemmalagets Seoane sitter. Lugo håller också till i de nedre regionerna av Segundan efter att ha pendlat kraftigt i sina prestationer. Nu får hemmalaget klara sig utan Marcelo Djaló som är iväg på landslagsuppdrag. Racing brukar inte trivas på resande fot men de vantrivs inte så kraftigt som svenska folket inbillar sig. Senaste tre inbördes bär facit 1-2-0 i gästernas favör. Fatta pennan från och med det ljuvliga övervärdet österut och och gardera med den breda penseln ifall lädret tillåter.

7. Mirandés - Las Palmas X

Statistik
Från Galicien bär färden till Burgos där Mirandés bor. Det röda laget med smeknamnet Young Wild Boar kommer från en helgjuten prestation i mötet med bottenkonkurrenten Extremadura. 2-0 på tavlan var välbehövligt för att skapa andrum gentemot giljotinen. Las Palmas ligger två placeringar ovanför Mirandés efter 15 omgångar. Los Amarillos lirade 1-1 mot mittenlaget Alcorcón förra helgen. Vidöppet möte är att vänta, mittentecknet känns troligast och med hänsyn till värdet får pennan ta högersvängen först och främst.

8. Atlético PR - Botafogo 1

Statistik
Vinnarna av Copa do Brasil ligger på sjätte plats i seriespelet. 32 omgångar av Série A har passerats och Atlétco PR behöver plocka in sex poäng på toppkvartetten för att säkra spel i Copa Libertadores nästa säsong. Botafogo ligger mittemellan bottenkvartetten och dem som får lira Copa Sudamericana. Efter en tids torka lyckades Botafogo erövra en viktoria senast då Avaí lades på rygg med 2-0. APR spelade mållöst mot svaga Cruzeiro senast det begav sig på Arena da Baixada och ett nytt poängtapp är inte omöjligt. Gästerna har vunnit två av de senaste tre inbördes och krysset ska ackompanjera ettan kvickt!

9. Bahia - Palmeiras 2

Statistik
En strålande säsong är vad Palmeiras har i ryggen vid trippen till Salvador. Poängplock i 29 av 32 matcher gör Big Green till Brasiliens näst bästa lag. Bahia är ett mittengäng med 24 pinnar färre än gästerna. Tricolor har ytterst dyster form med endast smak av segerns sötma vid ett tillfälle sett till de senaste tio tillställningarna. Bahias bästa målskytt Gilberto har fått vätska i sin bössa och gått mållös av banan i sina tio senaste matcher. Till råga på detta så har Palmeiras tio raka inbördes utan nederlag. Tvåa.

10. Corinthians - Internacional 2

Statistik
Förutom besöket från gamle VM-brassen Fred och hans Cruzeiro har Corinthians hållit stången mot samtliga besökare på Arena Corinthians. Nu tvingas tabellåttan klara sig utan Bruno Méndez som dragit på sig den uruguayanska landslagströjan. Internacional saknar sin gaddade Guerrero av samma anledning men legendaren D’Alessandro är ett trumfkort i rocken på Zé Ricardo. Inter ligger en placering ovanför hemmalaget efter 2-1-segern mot Fluminense och att gästerna blivit stora underdogs här är skevt. Täck hela spektrat i hopp om den Inter-triumf som skapar friska vindar i kuponghögen.

11. Gremio - Flamengo 1

Statistik
Derbi della Ronaldinho/Romario går av stapeln denna höstsöndag. Ronaldinhos gamla Gremio har en biljett till Copa Libertadores, Sydamerikas Champions League, i sin hand inför slutspurten i det brasilianska finrummet. Sviten på fem raka trepoängare behöver dock förlängas eftersom Sao Paulo flåsar dem i nacken. Romarios gamla Flamengo toppar Série A och det mesta tyder på att de har säkrat ligatiteln när fem omgångar återstår för gästernas del. Nu tvingas Big Mengo avvara en trio flåbusar i form av Willian, Gerson och Henrique. Då lockar ettan på det högmotiverade hemmalaget klart mest. Som om inte Gremios segersvit vore nog finns stenhård fakta i form av 30 års motsvarande möten utan bortaseger.

12. Chapecoense - Ceará 2

Statistik
Chapecoense från Santa Catarina är mest kända för den tragiska flygolycka som drabbade klubben 2014. Chape har samlat nya krafter men för tillfället ser inte det sportsliga läget ljust ut. Som nästjumbo ligger värdarna så pyrt till att det stora gröna laget redan nu kan börja snegla på spelschemat i Série B. Ceará sneglar inte på annat än en framtid på högsta nivå, plats 15 innebär att ett lag skiljer mellan gästerna och degradering. God chans finns att öka tryggheten nu för de svartvita som vunnit båda de senaste inbördes med tydliga siffror. Augusti månads batalj mellan dessa herrskap slutade 4-1 till Ceará efter Thiago Galhardos hattrick. Trygg spiktvåa.

13. Fortaleza - CSA AL 1

Statistik
Europatipset tar sin ände med stackars Centro Sportivo Alogano som ska ut på ännu en resa. Detta CSA är äkta hemmakatter. När gästerna ska ut och resa slutar det allt som oftast illa. En enda seger och tolv torsk fördelat på de 16 utflykterna gör CSA sämst i ligan sett på denna konstform. Fortaleza har visserligen tre flåbusar på botbänken men uppgiften är trevligast tänkbara. Det inbördes mötet för tre månader sedan slutade 2-0 till Forta som nu har ångan uppe efter segern mot Ceará i måndags. Ettan garderas enbart på grund av att den är våldsamt åtgången.


Singelstrecket! - Frankrike

Om fransoserna mött motstånd värt namnet nu hade det varit läge att gå emot men gruppjumbon ska de slå med förbundna ögon.

Kupongrensaren! - Moldavien

Om moldaverna visar samma färger som borta mot Frankrike så vinner de hemma mot Island.

Spelförslag:

432 rader

1. Kosovo - England 12
2. Bulgarien - Tjeckien 2
3. Albanien - Frankrike 2
4. Moldavien - Island 1x2
5. Tenerife - Cádiz 1x
6. Lugo - Racing Santander 2
7. Mirandés - Las Palmas 1x2
8. Atlético PR - Botafogo 1x
9. Bahia - Palmeiras 2
10. Corinthians - Internacional 1x2
11. Gremio - Flamengo 1
12. Chapecoense - Ceará 2
13. Fortaleza - CSA AL 1x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Kosovo - England 12
2. Bulgarien - Tjeckien (x)2
3. Albanien - Frankrike 2
4. Moldavien - Island 1x2
5. Tenerife - Cádiz 1(x2)
6. Lugo - Racing Santander 1x2
7. Mirandés - Las Palmas 1x2
8. Atlético PR - Botafogo 1x
9. Bahia - Palmeiras 2
10. Corinthians - Internacional (1x)2
11. Gremio - Flamengo 1
12. Chapecoense - Ceará (x)2
13. Fortaleza - CSA AL 1(x)




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td