Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
nov 2019
19

Genomgång av Europatipset 19/11

Vi har en riktigt smaskig upplaga av Europatipset framför oss, inte minst ur ett värdemässigt perspektiv. Landskamper och brittisk cupfotboll står på agendan och det är 2 millar i jackpot!




Spelstopp: Tisdag kl 20.44


1. Tyskland - Nordirland 1

Statistik
Die Mannschaft har repat nytt mod sedan koreanerna sänkte dem i Ryssland. Tyskland är planenligt vidare till EM 2020 tillsammans med Nederländerna. Nordirland har imponerat genom att bjuda upp till förvånansvärt mycket dans mot de stora grabbarna. Gästerna har inte snittat mer än ett insläppt mål per match. Närmast kommer Michael O’Neills mannar från en oavgjord historia mot Nederländerna. När de omotiverade värdarna streckas över 90 procent lockar åsnespiken föga. Peta med krysset för möjligheten till gallring i kuponghögen direkt.

2. Nordmakedonien - Israel 2

Statistik
Eran Zahavi är kanske den spelare som överraskat allra mest i detta EM-kval. Elva fullträffar har Kina-proffset svarat för i den israeliska landslagströjan på nio kvalrundor. Nu reser Zahavi och hans landsmän till Skopje för en avslutande fight mot Nordmakedonien som skrapat ihop elva poäng, lika många som gästerna. Värdarna ser ut att tvingas avvara sin La Liga-lirare Aleksandar Trajkovski som klev av skadad i torsken mot Österrike i helgen. När Israel besökte Skopje i VM-kvalet kunde de stuva in tre pinnar i planet hem till Jerusalem. En repris betalar bättre än den borde. Tvåa.

3. Polen - Slovenien X

Statistik
Det vore intressant att få en retur vad gäller matchen i matchen mellan Lewandowski och Oblak. Duellen i Ljubljana slutade med seger för Janne Oblak, världskeepern spikade igen buren när Slovenien vann med 2-0. Den polska storskytten Lewa är osäker till spel vid kvalavslutningen i Warszawa efter att ha hållits utanför startelvan redan i helgens möte med Israel. Polen är redan klara gruppsegrare medan slovenerna besitter den hedersamma tredjeplatsen. Med tanke på att gästerna har fyra raka inbördes landskamper utan nederlag går det icke att blunda för värdet österut. X2 som utgång.

4. Wales - Ungern 1

Statistik
Drakarna från Wales gjorde stor succé i EM 2016 genom att ta sig hela vägen till semifinal. Nu är Gareth Bale och hans kamrater pressade och behöver vinna sista kvalkampen för att ta sig till EM 2020. Det bör gå vägen med tanke på att motståndet är tacksamt. Ungern är starka hemma i öst men riktigt bleka på bortaplan. En enda bortamatch har gästerna vunnit sedan 2016, det var mot Azerbajdzjan. Wales är obesegrade i draknästet senaste året trots besök av vice världsmästarna. Ettan är given som utgång men mår bäst av täckning med tanke på den hårda streckningen.

5. Irland U21 - Sverige U21 1

Statistik
Jannes bröd, Rolles död. Det är självklart kul för svensk fotboll att unga spelare förtjänar chansen, och får chansen, att spela på högsta möjliga nivå. Men att Kulusevski och Svanberg uppgraderats till A-landslaget ligger självklart U21-gänget i fatet. Att undvara de två bästa spelarna är inte vad Roland Nilsson önskat sig inför resan till gruppledaren. Att Irland vann första mötet med de blågula, på Guldfågeln Arena, med 3-1 stärker inte heller gästerna. På gott och ont ska halvgarderingen till vänster räcka på Waterford Sports Centre.

6. Bradford - Shrewsbury 2

Statistik
Då tar vi oss an omspelet i första omgången av FA-cupen. League Two-laget Bradford kommer närmast från ett nederlag i EFL Trophy här hemma på Valley Parade mot Rochdale. Shrewsbury kommer från en 3-1-triumf i samma turnering, gamle Wolverhampton-fältaren David Edwards visade vägen mot Macclesfield.
Gästerna huserar en våning ovanför av en anledning, men det tycks de svenska tipparna förbise totalt genom att strecka ettan sönder och samman. Skruvdragarna erbjuder en suverän värdespik!

7. Gillingham - Sunderland 1

Statistik
Mördar-Mickes gamla Sunderland har det motigt för tillfället. Den klassiska klubben från Premier League ligger nu i den engelska fjärdedivsionen och har bara vunnit en av sina senaste sex tävlingsmatcher. Värdarna på Priestfield Stadium har vunnit tre av sina senaste fem bataljer. Närmast kommer Gillingham från en 1-0-viktoria i ligaspelet mot Lincoln. Streckningen verkar inte anmärkningsvärd. Strecka från vänster och måla vidare efter plånbok.

8. Newport County - Grimsby 2

Statistik
Triss i ex-allsvenska lirare återfinns hos Grimsby Town. Anledningen till det stavas Michael Jolley, den forne Eskilstuna-basen har en förkärlek till blågula gubbar men nu har coachen lämnat skeppet. Jolleys aggressiva svansföring blev för mycket för ledningen hos The Mariners. Öhman, Ring och Ogbu kommer nu tränas av Anthony Limbrick och Dave Moore. Newport ligger åtta poäng ovanför gästerna i League Two, till saken hör att hemmalaget lirat en match mer. Senaste inbördes i ligaspelet slutade 3-0 till Grimsby efter två mål av Premier League-meriterade Jordan Cook. Vägen till jackpotten går via bortaskrällen på Rodney Parade!

9. Doncaster - AFC Wimbledon 1

Statistik
AFC Wimbledon har en grå höst i ryggen. Herrarna från huvudstaden har bara inkasserat 13 pinnar på 17 omgångar i League One. Ligakonkurrenten Doncaster har presterat desto bättre, särskilt senaste tiden. 23 poäng finns på hemmalagets konto och de har tre omgångar i handen jämfört med gästerna. Motsvarande möte slutade 2-1 förra säsongen. Ettan singlas trots att den är hårt åtgången.

10. Swindon - Cheltenham 1

Statistik
På The Energy Check County Ground huserar det bästa laget i League Two. Den största anledningen till framgången stavas Eoin Doyle. Den 31-åriga flyttfågeln som kom i somras har varit helt tokig i Swindons tröja. 16(!) mål har Doyle bombat in på sina 15 framträdanden i ligaspelet, det är dubbelt så många som tvåan i skytteligan och det är fler mål än vissa lag i ligan mäktat med totalt. Cheltenham lirar i samma liga men ligger på sjätte plats för närvarande. Gästerna har fyra raka tävlingsmatcher utan viktoria och kommer väga lätt mot Doyle. Förlåt, mot Swindon. Bank!

11. Exeter - Cambridge 2

Statistik
De lärda männen har ett mentalt övertag på Exeter. När The Grecians besökte universitetsstaden i ligaspelet för exakt en månad sedan slutade slaget med en 4-0-kross signerad kapten George Taft och hans kumpaner. Den arrangerande League Two-femman har svårt med den offensiva produktionen, blott 23 fullträffar på 18 seriestrider skrämmer inga lärda män. Värdet österut är tveklöst prio ett även om garderingspennan gör bäst i att gnugga ihärdigt på Saint James Park.

12. Peterborough - Stevenage X

Statistik
Darren Ferguson var allt annat än nöjd med sitt Peterboroughs prestation på Broadhall Way. Där var Stevenage nära på att komma undan med ett avancemang, nu väntar istället en ny dust på ABAX Stadium. Gästerna har bättre form än värdarna och har endast gått på en mina sett till de senaste åtta tävlingsmatcherna. Stevenage vann senaste motsvarande mötet mot tisdagens kombattant. Nu kommer Darren Ferguson tvingas lägga sin panna i betydligt djupare veck än vad svenska folket vill få det till. Måla tvärsöver i hopp om krysset eller tvåan som båda betalar ljuvligt.

13. Burton - Salford City 1

Statistik
Europatipset går i hamn på Pirelli Stadium i Staffordshire. Burton Albion är ett League One-gäng som har för vana att lugga de stora elefanterna i öronen. Den här säsongen har Bournemouth besegrats i Ligacupen och förra säsongen tog sig The Brewers hela vägen till semifinal i den turneringen. Salford City är inte riktigt på den nivån, även om de har elefantklass i sin ledning då de ägs av Beckham, Scholes och gamla legendgänget från Man United. Gästerna som huserar i League Two till vardags ska inte ha något att sätta emot cupkungarna i Staffordshire. Vi går i hamn med en etta på kupongens sista rad.


Singelstrecket! - Burton

The Brewers är äkta specialister på cupspel och hemma mot ett mindre meriterat gäng finns ingenting att tveka på. På den här kniviga kupongen är sista matchen rena gåvan.

Kupongrensaren! - Slovenien

10 procent är en löjlig siffra på bortalaget i Warszawa. Vinner inte Slovenien oftare än en gång på tio mot ett omotiverat Polen? Givetvis!


Spelförslag:

432 rader

1. Tyskland - Nordirland 1x
2. Nordmakedonien - Israel 2
3. Polen - Slovenien 1x2
4. Wales - Ungern 1x
5. Irland U21 - Sverige U21 1x
6. Bradford - Shrewsbury 2
7. Gillingham - Sunderland 1
8. Newport C - Grimsby x2
9. Doncaster - AFC Wimble. 1
10. Swindon - Cheltenham 1
11. Exeter - Cambridge 1x2
12. Peterbor. - Stevenage 1x2
13. Burton - Salford City 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Tyskland - Nordirland 1(x)
2. Nordmakedonien - Israel (x)2
3. Polen - Slovenien 1x2
4. Wales - Ungern 1(x2)
5. Irland U21 - Sverige U21 1(x)
6. Bradford - Shrewsbury x2
7. Gillingham - Sunderland 1(x2)
8. Newport C - Grimsby x2
9. Doncaster - AFC Wimble. 1
10. Swindon - Cheltenham 1
11. Exeter - Cambridge 1x2
12. Peterbor. - Stevenage 1x2
13. Burton - Salford City 1




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td