Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
nov 2019
22

Genomgång av Stryktipset 23/11

Stryktipset är lika brittiskt som det ska efter att landslagsuppehållet är över. Mötet mellan Manchester City och Chelsea är lördagsgodis som heter duga. Det här är den sista kupongen i Tips-SM och krydda finns i form av 12 miljoner kronor i jackpot.


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Manchester City - Chelsea 1

Statistik
Varför mjukstarta när man kan rivstarta, som Pep Guardiola brukar säga. I synnerhet säger Manchester Citys boss detta när den ljusblå slåttermaskinen ska ut och plöja på sin egen gräsmatta. The Citizens är en maktfaktor på Etihad, förra säsongens resultatrad här var 17-0-1. Chelsea har inlett över förväntan och ligger en pinne ovanför hemmalaget efter Premier Leagues första tolv omgångar. Lampards mannar har övertygat mot de mindre gängen men vikt ner sig mot de tyngsta. Hemma mot Pool gav The Blues vika och borta mot regerande mästarna lär det bli samma visa. 8-1-2 är facit sett till de senaste tio årens inbördes på Etihad. Etta.

2. Arsenal - Southampton 1

Statistik
På tal om hemmastarka lag kommer vi osökt till Emirates Stadium. Arsenal är ett av blott tre lag som ännu inte förlorat någon hemmamatch i årets Premier League. Å andra sidan är Southampton sämst i serien sett till hemmatabellen men ett lag för den övre halvan sett till leveransen på bortabana. Arsenal har bara vunnit en enda ligamatch senaste två månaderna och kan inte lämnas allena på den här kupongen. Strecka hela vägen i hopp om att The Saints får till en fullträff!

3. Crystal Palace - Liverpool 2

Statistik
Ingen är förvånad över att Liverpool tillhör toppen men överlägsenheten är desto mer oväntad. Jürgen Klopps CL-mästare är obesegrade i PL och har nu åtta poängs försprång på närmast jagande gäng. Närmast kommer Pool från en 3-1-triumf mot regerande mästarna City. Crystal Palace ligger på den nedre halvan och har inte ens mäktat med hälften av gästernas poängskörd. Nu har Hodgson frågetecken för sin stjärna Zaha samtidigt som Klopp har Salah på skadelistan. The Eagles har inte vunnit en hemmamatch sedan i september och lär väga lätt på Selhurst Park när serieledarna kommer på besök. Bombtvåa.

4. Everton - Norwich 2

Statistik
På Goodison Park handlar det om den nedre regionen i det engelska finrummet. Efter den svaga starten har Everton sett bättre och bättre ut. Senast lotsade brassen Richarlison The Toffees till en viktoria på St. Mary’s Stadium. Förra årets seriesegrare i The Championship ligger pyrt till efter att ha blandat högt och lågt under hösten, mest lågt. Kanariefåglarna visade trots allt i segern mot Manchester City att de kan slå alla lag även på högsta nivå. Norwich vann senaste inbördes och rensartvåan lockar mest med tanke på att kupongens övriga storfavoriter förväntas stå pall.

5. Bournemouth - Wolverhampton X

Statistik
Vargarna från Wolverhampton imponerade stort förra säsongen och har åter erövrat en plats på Premier Leagues övre halva. Ett enda nederlag sett till de senaste tolv tävlingsmatcherna är ett finfint facit för Wolves. Värdarna ligger hack i häl på gästerna med samma poängskörd på kontot. Bournemouth vann mot Manchester United i senaste hemmamatchen men följde upp den framgången med att torska borta mot Newcastle. Motsvarande möte slutade 1-1 förra säsongen och med tanke på att Wolves kryssat i sju (!) av tolv PL-kamper känns detta som kupongens bästa spikkryss.

6. Brighton - Leicester 2

Statistik
Brendan Rodgers kan tilldelas priset som årets bästa tränare redan nu. En knapp tredjedel av säsongen är avverkad men Rodgers har redan visat de enorma musklerna han pumpat in i sina rävar. Leicester ligger på andra plats efter att ha släppt in minst antal mål av samtliga lag och samtidigt gjort näst flest. Jamie Vardy toppar skytteligan. Graham Potter har också gjort ett gott jobb hos Brighton. The Seagulls ligger i mitten av tabellen och har en plats i Europa League inom två poängs räckhåll. Leicester har sett smått omutliga ut men på Amex Stadium har inte Brighton förlorat sedan i augusti. Gaffeln (etta-tvåa) passar perfekt.

7. Watford - Burnley 2

Statistik
Värdarna på Vicarage Road hade sannerligen behövt en Jamie Vardy i sitt lag. Ynka åtta mål i rätt bur är solklart sämst i klassen och Watford ligger på nedflyttningsplats efter att bara ha vunnit en enda match. Burnley ligger på den övre halvan efter att båda delarna av anfallsduon levererat mot West Ham. 3-0-vinsten innehöll en balja av Barnes och en av Wood. Watfords hemmafacit 0-3-3 gör att halvgarderingen till höger känns synnerligen stabil.

8. Luton - Leeds 2

Statistik
Vi kliver ner en våning till Kenilworth Road där The Championships formsvagaste lag huserar. Fyra raka förluster är ett faktum för Luton som löper en överhängande risk att tvingas ta direkttåget åter till League One. Leeds blickar inte mot någon annan avgång än den mot Premier League. Förra säsongen var The Peacocks på vippen till avancemang och nu är Marcelo Bielsa blodtörstig. Efter 16 omgångar ligger Leeds trea och defensiven är närmast att likna vid en mur. Gästernas nio insläppta är överlägset bäst och kan jämföras med Lutons 30 insläppta. Trygg tvåa!

9. West Bromwich - Sheffield Wednesday 1

Statistik
På The Hawthorns bor hela den engelska andraligans skickligaste lag. 33 poäng finns på West Bromwich konto och enda nederlaget inkasserades borta mot toppkonkurrenten Leeds. Sheffield Wednesday ligger på åttonde plats inför helgens drabbning. Formen är inte den bästa hos The Owls som endast håvat in två pinnar av nio möjliga senaste månaden. Hemmatränaren Slaven Bilic har vissa bekymmer nu då Sawyers, Livermore och Ferguson är förpassade till utvisningsbåset. Med det sagt är West Bromwich trots allt obesegrade i hemmaborgen. 1X.

10. Bristol City - Nottingham X

Statistik
Näst på tur är två tabellgrannar som båda har 28 poäng och ligger på playoff-plats. Till saken hör att gästerna lirat en match mindre i nuläget. Båda dessa kombattanter har vind i seglen efter den senaste tidens fina resultat. Bristol City kommer närmast från en 1-0-viktoria borta mot Cardiff medan Nottingham vann med samma siffror hemma mot Derby då Lewis Grabban som vanligt visade framfötterna. Bristol City tillhör den udda skara som samlat in fler pinnar borta än hemma. Luta pennan åt höger på Ashton Gate Stadium.

11. Derby - Preston 2

Statistik
Att Tom Huddlestone skulle dra på sig en långtidsskada var det sista Phillip Cocu önskade sig. Derby placerar sig på plats 16 efter The Championships inledande 16 omgångar. I Huddlestones frånvaro vilar extra mycket ansvar på Tom Lawrence axlar, dessvärre för Cocus del är även bästa målskytten osäker till spel nu. Preston har en desto bättre situation i sin trupp och särskilt glad är Alex Neil över att ha Daniel Johnson till sitt förfogande. Med åtta fullträffar och fyra framspelningar toppar jamaicanen poängligan. Preston ligger tvåa i tabellen efter att ha pangat in flest strutar av samtliga lag. Strecken sitter sunt, det ska streckas från och med tvåan.

12. Brentford - Reading 1

Statistik
Åter till Englands huvudstad där Pontus Jansson och hans kamrater har formidabel form. Topptippade Brentford har varit anmärkningsvärt trögstartade men har nu ångat igång maskineriet rejält. Fyra av de senaste fem ligastriderna har slutat med full pott för The Bees. De kungliga gästerna återfinns en bit längre ner i tabellen efter att bara ha lyckats vinna en av höstens bortamatcher. Reading har en enda viktoria på de senaste 18 årens besök på Griffin Park. Ettan ska räcka långt.

13. Swansea - Millwall 1

Statistik
Svanar och lejon gör upp i kupongens sista kamp. Swansea har gått starkt och ligger just nu fyra med 29 poäng i bagageluckan. På Liberty Stadium har walesarna dock bara segrat i hälften av sina framträdanden. Millwall ligger i tabellens mitt med åtta pinnar upp till hemmalaget. Besökarnas fältherre Jed Wallace går mot sin bästa säsong i karriären och gör mål på det mesta för tillfället. Senaste tre inbördes i Wales har slutat med ett resultat av varje sort. Plocka fram den breda penseln om det finns kulor kvar på sista Stryktipsraden!


Singelstrecket! - Liverpool

Om inte ens City kunde störa Klopp och company, vilka ska då göra det?

Kupongrensaren! - Norwich

Varken Everton eller Norwich är nöjda med säsongsinledningen. Pukki och gänget har visat hög högstanivå och kan mycket väl leda vägen till jackpotten.


Spelförslag:

432 rader

1. Man City - Chelsea 1
2. Arsenal - Southampton 1x2
3. Crystal P - Liverpool 2
4. Everton - Norwich 1x2
5. Bournemouth - Wolves x
6. Brighton - Leicester 12
7. Watford - Burnley 2
8. Luton - Leeds 2
9. West Brom - Sheffield W 1x
10. Bristol C - Nottingham x2
11. Derby - Preston x2
12. Brentford - Reading 1
13. Swansea - Millwall 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man City - Chelsea 1
2. Arsenal - Southampton 1(x2)
3. Crystal P - Liverpool 2
4. Everton - Norwich 1x2
5. Bournemouth - Wolves x(2)
6. Brighton - Leicester (1x)2
7. Watford - Burnley x(2)
8. Luton - Leeds 2
9. West Brom - Sheffield W 1x
10. Bristol C - Nottingham x2
11. Derby - Preston 1x2
12. Brentford - Reading 1(x)
13. Swansea - Millwall 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td