Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
nov 2019
23

Genomgång av Europatipset 24/11

Veckan avrundas på bästa möjliga sätt med ett Europatips fullsmockat av värde. Lita på att det blir fin utdelning. Matcherna hämtas från kontinentens fem främsta fotbollsligor och det är 3 miljoner i jackpot!




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Sheffield United - Manchester United 1

Statistik
Ole Gunnar Solskjaer har förmodligen redan börjat förbereda sig på att fira jul i Norge. Smekmånaden är ett minne blott och denna höst har baggens anlete vissnat för varje vecka. Det anstår inte en klubb som Manchester United att ha ett gäng som Sheffield United framför sig i tabellen men det är ett faktum nu. Sheffield har levererat förstklassigt, särskilt med tanke på att värdarna är nykomlingar i Premier League. The Blades ligger femma och har fem raka matcher utan nederlag. Bland annat har Arsenal besökt Bramall Lane och åkt tomhänta hem, det är högst troligt att The Red Devils går samma öde till mötes. Värdeettan ska tveklöst ha första strecket.

2. Hellas Verona - Fiorentina 2

Statistik
De blågula värdarna i Verona ligger mitt i Serie A-tabellen, tia av 20 kombattanter. Hellas kommer närmast från en torskmåltid i Milano där Inter var övermäktiga. Nu kommer tabellgrannen Fiorentina på besök med vind i seglen. Besökarna från Florens gjorde slarvsylta av Hellas här för två säsonger sedan, 5-1 är ett resultat som talar för sig självt. Den här tvåan kan lämnas ensam med gott samvete eftersom kupongen är sällsynt knivig.

3. Lecce - Cagliari 2

Statistik
Alla människor som har ett hjärta i kroppen är väldigt glada för Robin Olsens skull. Den svenska landslagsmålisen skuffades ut bakvägen från Olimpico men gör nu braksuccé på Sardinien. Hos Cagliari får Olsen fullt förtroende och han svarar med att spika igen den rödblåa buren. Närmast kommer gästerna från en äkta utskåpning då Fiorentina fick åka bananlåda när Nainggolan hade vaknat på sin bästa sida. Lecce fick på näbben av Lazio med 4-2 innan uppehållet och dessförinnan hade värdarna spelat oavgjort fyra gånger på raken. Med tanke på Lecces kryssbenägenhet och överstreckningen österut blir X2 alldeles utmärkt!

4. Sassuolo - Lazio 2

Statistik
Sassuolo ligger just nu på plats 13 i Serie A, i senaste matchen besegrade de grönsvarta Sassarna sin bottenkonkurrent Bologna med 3-1. Nu får värdarna besök av ett lag av en helt annan dignitet. Lazio har rosat marknaden hela hösten och parkerar nu som trea i stövelns finaste rum. Ciro Immobile har rosat marknaden allra mest, med sina 14 fullträffar är Gli Azzurris gunstling i ensam skytteligaledning med god marginal. Gästerna har toppform och känslan är att bolagen ligger snett i sin oddssättning här. Tvåan ska bankas in med spikklubba.

5. Sampdoria - Udinese 1

Statistik
Att ha lotsat Leicester till den största bragden i den moderna fotbollens historia räcker inte till jobb hos Barcelona eller Bayern München. Men det räcker till att träna Albin Ekdal i Genoa och det är inte det sämsta man kan tänka sig. Claudio Ranieri har klivit in i Sampdoria för att stoppa kräftgången och det ser lyckat ut, tre raka poängplock tyder på detta. Udinese kommer från en 0-0-kamp hemma mot SPAL och brukar ha det svårt på Luigi Ferraris. Nu tvingas dessutom Ken Sema och company klara sig utan Becao och Okaka som sitter på botbänken. Förra säsongen vann Samp över Zebrorna med 4-0 här. Med hänsyn till streckningen får krysset haka på.

6. Villarreal - Celta Vigo X

Statistik
Hösten är både kall och mörk i Vigo, Celta ligger på nedflyttningsplats i La Liga och inget ljus syns i tunneln. Fem raka nederlag är ett faktum och de ljusblå gästerna har stora frågetecken inför besöket mot den gula ubåten. Rafinha är out, burväktaren Blanco tycks missa mötet och även Junco, Aspas, Mina och Vasquez dras med skador. Villarreal har gjort en klart bättre höst än förra säsongen men ligger alltjämt på den nedre halvan. Nu får hemmalaget dock avvara flåbusen Albiol som brukar styra försvaret med järnhand. Därtill har även den gula ubåten flera spelare som är osäkra på grund av skador, Ekambi, Moreno, Asenjo och Soriano. Ettan ligger närmast till hands men kan inte under några omständigheter singlas till rådande streckning. X2 rensar ljuvligt.

7. Valladolid - Sevilla 2

Statistik
Julen Lopetegui trivs gott som boss i Sevilla och under landslagsuppehållet lär La Rojas forna förbundskapten ha unnat sig något gott i glaset. Att vinna derbyt borta mot Real Betis gav bästa möjliga känsla i kroppen. Los Rojiblancos ligger nu fyra i La Liga med bara en pinne till serieledning, dock har toppduon lirat en match mindre. Gästerna kliver in på José Zorrilla som favoriter men Valladolid är ett dokumenterat duktigt värdlag. De lilavita har 17 poäng efter 13 omgångar och senaste hemmaförlusten på denna arena kom för över ett halvår sedan. Värdet västerut erbjuder rena kaoset i kuponghögen, helgardera!

8. Eibar - Alavés X

Statistik
JAG! Det var John Guidettis reaktion efter sitt nickmål för Sverige mot Färöarna. Den gamla supertalangen har inte fått Garitanos förtroende men kanske är det dags nu när Guidetti hittat nätet i landslagsdressen. Alavés har inte imponerat under hösten och ligger på plats 14. Nu stundar ett derby mot tabellgrannen. Eibar fick en örfil av Real Madrid innan uppehållet men mot Garitanos gubbar ska de blåvita ha goda möjligheter. Vad gäller förra säsongens inbördes möten plockade Eibar fyra av sex möjliga poäng. Ett klassiskt derbykryss är en sund utgång till rådande streckning men även ettan bör hitta in kvickt.

9. Toulouse - Marseille 2

Statistik
André Villas-Boas har gjort ett strålande arbete som ledare för Olympique Marseille. Andra plats bakom Paris Saint Germain, mer går sannerligen inte att begära i det franska finrummet som är ett rent enlagsrace. Toulouse ligger i andra änden av tabellen men spelmässigt har de inte sett så tokiga ut som tabellen visar. Det är bara en tidsfråga innan den gamla svenskklubben lyfter och i senaste hemmamatchen pressade de Champions League-laget Lyon stenhårt. Olympique har faktiskt förlorat två av de senaste fyra tävlingsmatcherna och ska inte vara sådana dunderfavoriter som Europatipparna fått för sig. Helgardera.

10. Bordeaux - Monaco 2

Statistik
Vi glider vidare till det franska vinets högborg för en batalj mellan två aktörer som jagar Marseille med blåslampa. Bakom omutliga PSG återfinns tolv(!) lag inom ett spann på fem poäng. Bordeaux håvade hem en pinne från resan till rivieran och mötet med Nice. Därmed ligger värdlaget en poäng ovanför Monaco trots att gästerna slog Dijon med 1-0 i samma veva. Formen talar för besökarna från furstendömet, Wissam Ben Yedder leder skytteligan och laget har vunnit fyra av sina senaste fem tävlingsmatcher. Monaco har 4-1-1 senaste sex inbördes. Tvåa.

11. St. Etienne - Montpellier 2

Statistik
På Stade Geoffroy Guichard möts ytterligare två team som befinner sig i det franska getingboet mellan plats 2 och 13. La Paillade från Montpellier har råg i ryggen efter fyra raka poängplock. Michel Der Zakarians mannar plöjde över Toulouse med hull och hår innan uppehållet. St. Etienne utkämpade samtidigt en holmgång borta mot Nantes där det till slut blev segersötma för dagens värdar med 3-2 på tavlan. Montpellier har vunnit på denna arena två säsonger på raken och lagen har likvärdig ingång i helgens drabbning, då är det bara att tacka och ta emot värdet österut. Tvåan först, resten sen.

12. Augsburg - Hertha Berlin 2

Statistik
WWK Arena bjuder in till ett ängsligt möte i botten av Bundesliga och här bjuds det inte på franskt dundervärde. 10 respektive 11 står det på dessa klubbars poängkonton efter de inledande elva rundorna. Båda ligger på säker mark med nöd och näppe. Vid en titt på statistiken över inbördes möten visar sig en tydlig bild av att berlinarna är storebröder. Åtta raka inbördes har Augsburg gått segerlösa och nu tvingas man avvara sin skadade spjutspets Finnbogason. Ex-helsingborgaren har varit pålitlig med tvåsiffrigt antal baljor två säsonger på raken, tungt avbräck. I våras vann Hertha motsvarande möte med 4-3. Tvåan ligger närmast till hands.

13. Hoffenheim - Mainz 2

Statistik
Lilla Hoffenheim har stuvat om rejält sedan sin framgångssaga, inte minst med tanke på att ikonen Nagelsmann stuckit till Leipzig. Som lök på laxen är stjärnan Kramaric fortsatt fast i skadestugan. Med detta i åtanke är det riktigt strongt av Hoffenheim att vara med på den övre halvan av Bundesliga. Mainz med Robin Quaison i laget har, trots svenskens fina prestationer, elva poäng mindre än hemmalaget. Gästerna har varit för ojämna under säsongens inledning, torsk mot Düsseldorf har varvats med vinst mot Hertha Berlin. Förra säsongens möte på PreZero Arena slutade 1-1 och när Mainz hade hemmaplan segrade Quaison och company. Lagen är jämnare än tipparna luras att tro. Bortaskrällen är prio ett, täck upp om det finns kulor kvar i kassan.


Singelstrecket! - Lazio

Senaste månaden har de vithimmelsblå besegrat både Milan och Fiorentina på bortabana. Sassuolo är en munsbit på Lazios resa mot en plats i Champions League.

Kupongrensaren! - Mainz

Die Nullfünfer har ett psykologiskt övertag gentemot Hoffenheim men betalar ändå som om segern vore en praktskräll. Rensartvåan är en gåva på kupongens sista rad!


Spelförslag:

432 rader

1. Sheff U - Man United 1
2. H.Verona - Fiorentina 2
3. Lecce - Cagliari x2
4. Sassuolo - Lazio 2
5. Sampdoria - Udinese 1x
6. Villarreal - Celta Vigo 1x2
7. Valladolid - Sevilla 1x2
8. Eibar - Alavés 1x
9. Toulouse - Marseille 1x2
10. Bordeaux - Monaco 2
11. St. Etienne - Montpel. 2
12. Augsburg - H.Berlin 2
13. Hoffenheim - Mainz x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Sheff U - Man United 1x
2. H.Verona - Fiorentina 2
3. Lecce - Cagliari (x)2
4. Sassuolo - Lazio 2
5. Sampdoria - Udinese 1(x)
6. Villarreal - Celta Vigo 1x2
7. Valladolid - Sevilla (1x)2
8. Eibar - Alavés 1x
9. Toulouse - Marseille (1x)2
10. Bordeaux - Monaco 2
11. St. Etienne - Montpel. 1x2
12. Augsburg - H.Berlin (x)2
13. Hoffenheim - Mainz 1x2




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td