Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
dec 2019
30

Genomgång av Europatipset 1/1

Det nya året är kommet och det firar vi omgående med ett Europatips med fullskalig brittisk prägel. Premier League och The Championship fortsätter sitt tajta schema och nu vankas det åter ligamatcher. Ett par riktiga guldkorn kan skönjas. Arsenal - Manchester United och West Bromwich - Leeds är bland annat två högoktaniga fajter. Dags att sätta igång!




Spelstopp: Onsdag kl 15.59

1. Arsenal - Manchester United X

Statistik
Det fortsätter knyta sig för Arsenal. Mot Chelsea senast hade The Gunners ganska bra kontroll på saker och ting. Ett par ödesminuter i slutet av matchen vände dock på allt. 1-0 blev 1-2 och värdarna har nu tappat poäng i 14 av de 15 senaste tävlingsmatcherna. Smått sensationellt. Manchester United ser däremot allt bättre ut. Solskjaers mannar kontrollerade tillställningen mot Burnley senast och kunde defilera in 2-0 med Rashford sist på bollen i den 95:e. En femteplats efter 20 omgångar är godkänt. Mötet på Emirates har dock en fajt med oviss utgång. Sett till oddsen är det dessutom dött lopp mellan lagen. Lika bra att ta det säkra före det osäkra. Alla tecken! Någon gång ska det väl ändå vända för värdarna!

2. Manchester City - Everton 1

Statistik
Det märks att City är i en ovan situation. Guardiolas mannar vann visserligen mot Sheffield United hemma senast men det var utan att övertyga. Igen! Sett till underliggande siffror vad gäller kvalitativa chanser var faktiskt The Blades bättre. Dags för de himmelsblå att testa på lyckan mot ett pånyttfött Everton. Mot Newcastle senast kom andra raka segern för The Toffees. Ancelotti har därmed fått en perfekt start i sin nya klubb. Även om ettan ska få sin plats omgående lockar åtminstone krysset att komplettera med.

3. Newcastle - Leicester 2

Statistik
Dags för Rodgers rävar att ge sig ut på skatjakt! Leicester roterade rätt bra mot West Ham senast men lyckades ändå bärga alla tre poäng från mötet i London. Maddison, Tielemans och Vardy är en trio av hög klass som inte lirade (eller startade) senast. Nu ställs ligatvåan mot ett Newcastle med dubbla förluster i bagaget. Bruce’s mannar har överraskat en del under hösten men känslan är att verkligheten börjar komma ikapp laget nu. En del skador stör dessutom och här går de vitsvarta bet. Tvåan spikas på litet som stort system.

4. Southampton - Tottenham 1

Statistik
Tottenham kom åter undan med poäng även fast laget inte alls är i fas. Norwich kunde mycket väl stulit alla tre pinnar senast på Carrow Road men med ett straffmål i den 83:e minuten av Kane blev det delad pott (2-2). Southampton är laget för dagen som står på gästernas meny. Ett The Saints som sett allt bättre ut och dessutom löst sju pinnar på de tre senaste bataljerna. Danny Ings hittade åter nätet mot Crystal Palace senast. 1-1 på St Mary’s och 27-åringen har nu målat tolv gånger om ligan. Imponerande. Känslan är att detta kommer bli en match med en vinnare. Endast en av de nio senaste fajterna lagen emellan har slutat med delad pott. Gaffel således.

5. Watford - Wolverhampton 1

Statistik
Det börjar röra på sig i Watford-lägret. Hemmalaget som tidigare haft så förtvivlat svårt att vinna matcher börjar äntligen hitta rätt. Mot Aston Villa senast var det inget snack. 3-0 på tavlan efter 90 minuter var både rättvist och imponerande. Nu har värdarna sju pinnar på de tre senaste hemmamatcherna och dessutom 5-0 i målskillnad på dessa. Wolves är dock ett motstånd av hög dignitet. Insatsen mot Liverpool senast imponerar och i fredags vände laget som bekant 0-2 till seger 3-2 mot självaste Manchester City. Här blir dock Espírito Santos manskap på tok för streckade. 1X till procent mellan 40-45 är en bomb!

6. Norwich - Crystal Palace X

Statistik
Det var så nära för Pukki och hans kamrater mot Tottenham senast! Nykomlingen fick dock nöja sig med 2-2 inför hemmafansen. Chans till snabb revansch nu! Nästa Londonlag att försöka lösa poäng på Carrow Road blir Crystal Palace. Hodgson var nog måttligt road över poängtappet mot Southampton senast. 1-1-resultatet var frukten av en genomusel passning i försvarslinjen som gav Danny Ings gata. Tillknäppt möte med möjligen en liten fördel Norwich. Starta med krysset och gardera därefter från vänster.

7. West Ham - Bournemouth 1

Statistik
Det har åter sparkats tränare i London! Nästa man till rakning blev Manuel Pellegrini som nu fått lämna The Hammers. Tillbaka i klubben är nu David Moyes och här är det reaktion direkt på gång. Fabianski är tillbaka mellan stolparna igen och mot Bournemouth är det perfekt läge för värdarna att vända den negativa trenden. The Cherries är fortsatt skadeförföljda och har bara tagit en skalp på resande fot sedan 20:e september! I senaste omgången blev det torsk mot Brighton borta (0-2). En match där Howes mannar skapade ytterst lite framåt. Ettan är klart spikbar upp till 55-60 procent.

8. West Bromwich - Leeds X

Statistik
Seriefinal i The Championship nu! West Brom och Leeds ska ställas mot varandra på The Hawthorns och det är en aning konfunderat i hemmalägret. Bilic manskap föll nämligen för första gången på hemmagräs denna säsong under söndagen. 0-2 mot Middlesbrough var knappast något som värdarna räknat med. Leeds tog därmed steget förbi The Baggies i toppen. Gästerna tog en mycket viktig seger mot Birmingham senast. När domaren till slut blåste av matchen stod det 5-4 till Bielsas mannar på tavlan. Något oroväckande för Leeds med fyra insläppta mål trots allt. Alla tecken här!

9. Bristol City - Brentford 2

Statistik
Brentford fortsätter att blanda och ge. Mot Millwall föll laget återigen efter en bättre period. Just bortaspelet känns sådär hos The Bees som faktiskt inte vunnit på resande fot sedan Wigan besegrades den nionde november. Bristol City tog en enkel trea häromsistens. Luton hade ingen chans mot Eliassons mannar på Ashton Gate. Den svenske 24-åringen fick dessutom fullt förtroende senast av coach Lee Johnson och spelade hela matchen. Värdemässigt är tvåan riktigt fin. Här är det dock känslan att man inte kan lita på Londonlaget fullt ut. Gaffeln provas därmed på större system.

10. Huddersfield - Stoke X

Statistik
Huddersfield har vaknat. Mot Blackburn senast kom ytterligare en seger och fjolårets Premier League-gäng har nu skördat pinnar i åtta av de nio senaste fajterna. Intressant tillställning på John Smith’s Stadium nu. Stoke har också sett allt bättre ut på slutet. Michael O'Neills inträde i klubben har gett resultat och även om det blev torsk mot Fulham borta senast fanns en del bra saker att ta med sig från Craven Cottage. Det är just på resande fot som bekymmerna hopar sig. Bara två segrar på tolv fajter är såklart inte tillräckligt bra. Värdemässigt kommer dock av allt att döma tvåan bli magisk här. Vågar man lämnas därför ettan åt sidan helt. Helgardera bara vid större system.

11. Nottingham - Blackburn X

Statistik
Nottingham är åter på gång. Mot Wigan senast kom mellandagarnas andra raka seger. Matchhjälte blev backen Tobias Figueiredo som löste sitt andra mål för säsongen. Nu ställs Forest mot ett Blackburn med trevlig form. Visst blev det torsk mot Huddersfield i veckan men Rovers har sett bra ut under lång tid. Ett stort kännbart avbräck hos gästerna är Bradley Dacks frånvaro. 25-åringen har varit målbäst hos besökarna men är nu ute för resten av säsongen. Detta betyder dock inte att hemmasegern är självklar. En etta som rusar mot 60 procent ska självklart garderas. Omgående!

12. QPR - Cardiff 1

Statistik
En onödig förlust! Så kan vi enklast summera QPR:s 90 minuter mot Hull senast. 1-0-ledning efter 20 minuter och känslan var, trots ett ganska snabbt kvitteringsmål, att Londonlaget hade koll på tillställningen. De gulsvarta tigrarna vände dock på steken. 2-1-målet kom i matchens slutskede och därmed har The Hoops bara fixat en ynka pinne på de fyra senaste bataljerna. Cardiff tog en mycket meriterande seger i veckan. 2-1 borta mot svårspelade Sheffield Wednesday var klass. Det ska dock tilläggas att walesarna mer än gärna lirar sina matcher hemma. På bortagräs är det bara två segrar på 13 försök som finns noterat. Utgå från ettan men här ska det helt klart garderas om utrymmet finns.

13. Sheffield Wednesday - Hull X

Statistik
Chans till snabb revansch nu möjligen för Sheffield. Mellandagarna slutade nämligen i moll. Dubbla nederlag (Stoke och Cardiff) gör att Ugglorna från stålstaden tappat en aning i toppen. Hull kommer som tidigare nämnt från en fin match mot QPR. Segern satt visserligen hårt åt men var resultatet av ett fint försvarsspel och en grym frispark som Jackson Irvine kunde styra in i mål. Gästerna känns organiserade och har absolut chans till poäng här. Faktum är att matcherna dessa bägge klubbar emellan har på senare år gått i kryssets tecken här. Ett perfekt spikkryss i match 13 därmed!


Singelstrecket! - Leicester

En drös utvilade stjärnor är tillbaka hos tabelltvåan och Newcastle fortsätter dras med skador. Tvåan är kupongens kanske allra mest lysande singelstreck.

Kupongrensaren! - Watford

Watford har äntligen fått lite utdelning och därmed är det även en del segrar som noterats för The Hornets. Wolves ser riktigt bra ut men blir av allt att döma alldeles för överstreckade. Ettan är ett värdemässigt perfekt tecken.

Spelförslag:

432 rader

1. Arsenal - Man United 1x2
2. Man City - Everton 1x
3. Newcastle - Leicester 2
4. Southamp. - Tottenham 12
5. Watford - Wolves 1x
6. Norwich - Crystal P x
7. West Ham - Bournem. 1
8. West Brom - Leeds 1x2
9. Bristol City - Brentford 2
10. Huddersfield - Stoke x2
11. Nottingham - Blackburn 1x2
12. QPR - Cardiff 1
13. Sheffield W - Hull x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Man United (1)x(2)
2. Man City - Everton 1x
3. Newcastle - Leicester 2
4. Southamp. - Tottenham 12
5. Watford - Wolves 1x
6. Norwich - Crystal P (1)x
7. West Ham - Bournem. 1
8. West Brom - Leeds 1x2
9. Bristol City - Brentford (1)2
10. Huddersfield - Stoke (1)x(2)
11. Nottingham - Blackburn 1x2
12. QPR - Cardiff 1(x2)
13. Sheffield W - Hull x




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td