Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2020
08

Analys av Topptipset 9/1

Blandad kompott hittas på torsdagens Topptips. Allt från svenska landslagets första match i januariturnén till Premier League och franska Ligue 2 hittas. Däremellan hinner vi också med en match från spanska Supercupen och lite italiensk cupboll! Kort och gott, här finns något för oss alla!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 17.59

1. Sverige - Moldavien 2

Statistik
Januariturnén drar igång i Qatar. Hamad bin Khalifa Stadium står som grund för Sveriges första kamp på det nya året. Janne Andersson har ett lag prytt i stor allsvensk kostym. Här finns en del utländsk krydda i den blågula truppen i form av bland annat Jordan Larsson, Simon Hedlund, Joel Andersson och Pontus Dahlberg. Detta har genom åren varit en turnering där spelare ska visa upp sig i landslagskostymen och självklart även ett sätt för Janne att syna nya gubbar och testa nya spelsystem. Moldavien är en oklar opponent här. Nationen är rankad 175:a i världen men har ändå bara torskat med uddamålet mot Frankrike och Island i de senaste kvalfajterna till EM. Här är nog en helgardering allra bäst i jakten på lite trevligare utdelning. Svenskarna kommer garanterat bli streckade stenhårt!

2. Barcelona - Atlético Madrid 1

Statistik
Barcelona och Atlético gör upp om den andra finalplatsen i den spanska Supercupen. Valverde tar med sig en stabil trupp till mellanöstern. Ter Stegen, Dembélé och Arthur är dock borta här. Madrid har sett ganska bra ut på slutet. Segrar har rullat in på Simeones konto och gästerna skuggar tätduon i La Liga (Barca och Real Madrid). Inbördes har det varit skralt med framgång för Madrassmakarna från huvudstaden. Barca kan stoltsera med tävlingsraden 12-5-1 sedan 2014! Här ska definitivt strecken falla från vänster.

3. Torino - Genoa 1

Statistik
Åttondelsfinal i Italienska Cupen nu. I Turin ska Genoa testa lyckan mot Belottis Torino. Värdklubben stod för en ruskigt fin prestation i bortamötet i helgen mot Roma i Serie A. Nämnde landslagsstrikern stod för dubbla baljor i huvudstaden senast då de för dagen vitklädda tog en mäktig 2-0-skalp. Gästerna från Genua har inte vunnit en bortamatch sedan 19:e januari förra året! Knappast smickrande siffror för I Rossoblu. Väljer Walter Mazzarri att ställa en slagkraftig elva på gräset här ska hemmalaget vinna detta. Strecka från vänster!

4. Sheffield United - West Ham 1

Statistik
Ett fint möte från engelska Premier League smyger in här. West Ham har vaknat till liv efter att klubben entledigat Pellegrini och plockat in Moyes istället. Två raka segrar har noterats där bland annat Bournemouth krossades med 4-0 i senaste PL-matchen. Nu blir det andra bullar. Sheffield United är riktigt stabila och har så varit under i stort sett hela säsongen. Lundstram, McBurnie, McGoldrick, Mousset med flera har inte haft några som helst bekymmer att göra avtryck i den nya, tuffare ligan. Har ska självklart The Blades hållas som favoriter mot ett WH som ännu inte bevisat tillräckligt. Bra etta på Bramall Lane!

5. Rennes - Marseille X

Statistik
Fyra sista bataljerna hämtas från Frankrike. Smaskigt toppmöte från Ligue 1 blir första uppdraget. Rennes smyger med i toppen och skulle faktiskt vid en seger här bara vara två pinnar bakom Marseille som just nu lagt beslag på andraplatsen, med en match tillgodo. Gästerna som gjort en riktigt bra säsong får resa till Roazhon Park utan Thauvin som fortsatt är skadad och dessutom är målvakten Mandana ett osäkert kort samtidigt som Hiroki Sakai är avstängd. Värdarna har varit rejält på gång under lång tid nu. I ligaspelet har faktiskt den gamla “svenskklubben” vunnit fem raka bataljer! De senaste mötena lagen emellan har varit oerhört jämna och det lär knappast bli något undantag här. Måla rakt över ögonaböj!

6. Clermont - Troyes X

Statistik
Vi flyttar ner i den franska hierarkin där Ligue 2 nu ståtar med ett par spännande fajter. Första stoppet sker på Stade Gabriel Montpied i Clermont-Ferrand. Hemmaklubben smyger med i toppen. Sex raka matcher utan förlust i serien är riktigt bra. Österrikiske målsprutan hos Clermont, Adrian Grbic, saknades dock senast. Elvamålskytten missade mötet med Caen. En match som slutade 0-0. Här ska dock Grbic vara åter i truppen. Mycket viktigt såklart. Troyes är en självklar utmanare om en Ligue 1-plats denna säsong. Gästerna har landslagsmannen från Mali, Boubakar Kouyaté, i kanonform och dessutom har keepern Gauthier Gallon bara släppt en boll bakom sig på de fyra senaste matcherna. X2 inleder vi med här men självklart ska denna fajt helgarderas om plånboken är tillräckligt djup.

7. Nancy - Valenciennes 1

Statistik
Nancy ligger tolva i ligatabellen. Faktum är att de rödvita tistlarna enbart förlorat två ynka drabbningar denna säsong. Något som gör hemmaklubben bäst i klassen vad gäller svårslagenhet. Det är dock inte för intet som Ligue 2:s mindre spännande smeknamn är “Ligue kryss”. Värdklubben har nämligen delat på poängen i tolv av 19 matcher. Smått osannolikt. Här får Jean-Louis Garcias mannar en bra chans att åter ta poäng. Först och främst är spelet på Stade Marcel Picot stabilt. 5-5-0 är en rad som bör sätta skräck i de flesta klubbar. Valenciennes har varit sisådär på resande fot under säsongen men har nu plockat poäng i två raka tillställningar utanför Stade du Hainaut. Här fyller vi strecken från vänster. Garderas bör det dock i tämligen rask takt!

8. Le Mans - Auxerre X

Statistik
Sista stoppet sker på MMArena. Le Mans är nykomlingar i ligan och har gjort en klart godkänd höst. Värdklubben fick direkt en svår utmaning på det nya året. Bordeaux borta i Coupe de France blev en allt för svår uppgift där laget fick lämna med en 0-2-förlust. Motståndet denna fredag står Auxerre för. När lagen möttes i höstas vann de vitblåa med 2-0. Formen är dock riktigt oroväckande hos gästerna. I ligan har inte Jean-Marc Furlans manskap vunnit sedan femte oktober. Detta känns som en given kryss-fajt där trots allt en värdemässigt fin tvåa måste få plats på större system.


Singelstrecket! - Sheffield United

Nykomlingen har visat sig ytterst kompetent i denna tuffare omgivning. Hemma på Bramall Lane mot ett fortsatt spretande West Ham ska ettan till stabil procent anses som en finfin spik!

Kupongrensaren! - Moldavien

Det finns ingen anledning i världen att singelstrecka Sverige i Qatar! Värdet till höger ser ut att bli magiskt och med en tvåa omkring fem procent i en träningsmatch är det bara tacka och ta emot.


Spelförslag:

72 rader

1. Sverige - Moldavien 1x2
2. Barcelona - A.Madrid 1x
3. Torino - Genoa 1
4. Sheffield U - West Ham 1
5. Rennes - Marseille 1x2
6. Clermont - Troyes x2
7. Nancy - Valenciennes 1x
8. Le Mans - Auxerre x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Sverige - Moldavien (1x)2
2. Barcelona - A.Madrid 1(x)
3. Torino - Genoa 1(x)
4. Sheffield U - West Ham 1
5. Rennes - Marseille 1x2
6. Clermont - Troyes 1x2
7. Nancy - Valenciennes 1x2
8. Le Mans - Auxerre x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td