Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2020
21

Analys av Europatipset 21/1

Premier League, The Championship och League One från England inleder. Därefter tar vi kupongen i mål med fyra stycken cupfajter. Ett par stabila spikar likväl som några sköna skrälldrag kan absolut få fart på utdelningen här. Chelsea - Arsenal drar igång det hela. Ingen anledning att dra ut på något utan här kommer analysen!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20.29

1. Chelsea - Arsenal 1

Statistik
Den engelska huvudstaden bjuder på ett smarrigt derby i Premier League direkt. När dessa antagonister stötte på varandra för tre veckor sedan stod Arsenal för en stark insats, men lyckades tappa 1-0 till torsk 1-2 på Emirates. Det har varit lite av melodin för The Gunners som under Artetas ledning lirat sin bästa fotboll för säsongen utan att få med sig resultaten. Frank Lampard har gjort en bra säsong med sitt Chelsea även om prestationerna varierat mot slutet. 0-1 i baken borta mot Newcastle var en redig käftsmäll. Hemma på Stamford Bridge ska The Blues gälla som klara favoriter. Framförallt då vasse Aubameyang är avstängd hos Arsenal. Ettan är en rätt fin spik värdemässigt och får stå ensam här.

2. Sheffield United - Manchester City X

Statistik
Hur länge ska man orka spika av detta City? Frågan är fullt berättigad efter att Guardiolas skrytbygge åter tappat poäng. Att Manchester-laget tappat poäng i åtta av 23 ligamatcher är uppseendeväckande. Gästerna gjorde åter en insats av sämre art då Crystal Palace för andra året i rad löste poäng på Etihad. Sheffield United gör som bekant en strålande säsong som nykomling. När The Blades besökte De Bruyne och gänget i Manchester senast föll laget visserligen med 0-2. Prestationen var det dock inget fel på. Bramall Lane kommer koka och någon enkel skalp för besökarna lär det knappast bli. Vi målar rakt över här. Inget lämnas åt slumpen och vid en överraskande etta kommer kuponger flyga!

3. Aston Villa - Watford 2

Statistik
Senast Aston Villa lirade hemma fick publiken nog efter en dryg halvtimme och lämnade Parken. Manchester City hade då gjort 3-0 på Lejonen där slutsiffrorna till slut skrevs till 1-6. Nykomlingen är nu nedanför det där obehagliga nedflyttningsstrecket. Skador fortsätter dessutom störa i hemmalägret. Åter tufft motstånd nu! Watford har kommit igång under Nigel Pearson och gör massor av bra saker. 0-0-mötet med Tottenham senast var trots allt med viss mersmak. X2 ska faktiskt vara fullt tillräckligt här.

4. Everton - Newcastle 1

Statistik
Everton är ett av de mest formstarka lagen i Premier League sett till de senaste omgångarna. Ancelotti har fått fart på The Toffees som nu kan blicka uppåt i tabellen. Newcastle fick alltså med sig tre poäng från hemmamötet med Chelsea. Segern var allt annat än rättvis då Lampards mannar både hade betydligt mer boll och skapade fler målchanser. Segern var minst sagt viktig för Skatorna som nu har sju pinnar ner till Aston Villa under giljotinen. Med det sagt lär Steve Bruce och company inte räcka till mot Everton som på pappret är klart bättre. Richarlison är ett osäkert kort hos värdarna, men de ska ändå kunna lösa en viktoria på Goodison Park. Etta!

5. Bournemouth - Brighton X

Statistik
Sydkustderby nu mellan två lag där självförtroende saknas. Brighton har inte alls fått den utdelning laget kanske förtjänat. Graham Potter bör faktiskt vara en aning orolig då det inte är något jätteavstånd neråt och bottenstriden på allvar kommer allt närmare. Ett lag som huserar i det absoluta träsket är Bournemouth. Skador har satt stora käppar i hjulet för värdarna som dessutom är sämst i serien på eget gräs. Ganska bra läge ändå för Eddie Howes mannar att lösa åtminstone poäng här. Visst är Steve Cook avstängd och skadelistan lång men mot ett Brighton med nästan lika stora bekymmer finns klar chans till lite välbehövlig framgång här. Alla tecken får sin plats där värdet ser ut att kunna ramla åt vänster.

6. Crystal Palace - Southampton X

Statistik
Nästa batalj av mycket svårtippad art hämtas från London. Palace kommer från en strålande bortamatch mot Manchester City. 2-2-mötet innebär att The Eagles nu stulit poäng på Etihad två säsonger i rad. Imponerande! Motståndet denna afton står Southampton för. Ett bortagäng som kanske haft det nästan lite för enkelt på slutet. När The Saints hade en bekväm 2-0-ledning mot Wolves senast slog laget av en del på takten och tappade helt plötsligt sin ledning. 2-3-förlusten innebar därmed första nederlaget sedan torsken hemma mot West Ham den 14:e december. Tätt och jämnt att vänta här där säkerhetsbältet får åka på omgående. Hela upp!

7. Barnsley - Preston 1

Statistik
Barnsley var uträknade. Nykomlingen hade åter benen i League One efter en rejält svag inledning av säsongen. Successivt har dock värdarna växt in i säsongen. Saker och ting har sett bättre och bättre ut, därmed har en del poäng börjat trilla in på kontot. The Tykes är inte längre sist i The Championship! Preston är laget för dagen som ska testa lyckan på Oakwell. Ett bortalag som sett skärrat ut på sistone. 0-1 tidigt hemma mot Charlton vändes dock till seger. Ruskigt skönt för ett pressat “topplag”. Tufft återigen nu där känslan säger att 1X är en fin väg att gå.

8. Middlesbrough - Birmingham 2

Statistik
Upp och ner. Det är Middlesbrough i ett nötskal. Boro var omutliga runt jul och nyår medan spelet på slutet varit av klart mycket sämre art. Jonathan Woodgate hade dessutom hoppats på en snar comeback av strikern Assombalonga. Något som inte kommer ske här vad allt verkar utan siktet är nu inställt på början av februari. Birmingham ligger tabellplaceringen bakom de rödvita. Senaste bortaresan genererade i tre friska poäng då Luton monterades ner. Här ska Blånäsorna åter ha en god chans till skalp. Med finfint värde till höger är det först och främst ditåt vi vänder blicken!

9. Peterborough - Wycombe 1

Statistik
Engelska tredjedivisionen gäller och mötet ska ske mellan Peterborough och Wycombe. Två lag som sannerligen inte visat några större framfötter på slutet. Hemmalaget har vunnit en av de tio senaste tävlingsmatcherna medan gästerna fått lämna ifrån sig sin förstaplats till Rotherham. Adebayo Akinfenwa är The Chairboys, som besökarna kallas, bästa målskytt tillsammans med Joe Jacobson. Veteranen Akinfenwa, också kallad The Beast, är dessutom troligen världens starkaste fotbollsspelare med fina 180 kilo som bänkpress-rekord! Här kommer dock besten och hans kamrater få bekymmer. Till procent omkring 45 är ettan en fin spik på mindre system medan 1X bör rama in mötet väl på större.

10. Lyon - Lille 2

Statistik
Franska Ligacupen nu där semifinal mellan Lyon och Lille gäller. Gästerna reser till Groupama Stadium med en seger i Coupe de France i ryggen. Amatörlaget Gonfreville stod utan chans. Christophe Galtier ställde dock upp med ett bra lag med bland annat Rémy och Osimhen som målskyttar. Les Gones har efter en turbulent höst äntligen börjat hitta rätt i gängorna. Hemmalaget kommer dock få spela matchen utan bland annat trion Depay, Koné och Dubois. En klar fortsatt försvagning. När lagen möttes här i ligan senast vann dessutom Lille med 1-0. Tvåan till finfin procent är ett tecken som tidigast möjligt ska med!

11. Braga - Sporting Lissabon 1

Statistik
Braga vann för första gången på Dragao mot Porto på 15 år! 2-1-triumfen var dessutom Portos första nederlag på hemmagräs för säsongen. Ruskigt stark insats därmed av de rödvita ärkebiskoparna. Rúben Amorim har därmed fått en sensationell inledning på sitt tränaruppdrag för klubben. Sporting från Lissabon föll med 0-2 mot Benfica i ett hett superderby i ligan. Överlag har gästerna sett sådär ut på slutet. Med dessutom transferrykten cirkulerandes kring lagets mest lysande stjärna, Bruno Fernandes, finns yttre saker som just nu stör. Här finns en etta med troligen fint värde. Lösningen blir därför att börja pensla från vänster.

12. Sevilla - Levante 1

Statistik
Vi reser över gränsen. Spanien blir nästa anhalt där det ska spelas Copa del Rey-sextondel. Sevilla slåss som bekant i toppen av La Liga. Klubben går därmed ett trefrontskrig. Ligan och Europa League-slutspelet är också att tänka på. Här får dock värdarna av allt att döma en bra väg vidare i cupen. Levante avskyr nämligen dessa matcher på Ramón Sánchez Pizjuán. Bara en gång under hela 2000-talet har Valencia-klubben löst en vinst här. Nu målas dock ettan upp brutalt vilket gör krysset, åtminstone på större kuponger, helt nödvändigt.

13. Fortuna Sittard - Feyenoord 2

Statistik
I Nederländerna ska det också cupspelas. Feyenoord besöker Offermans Joosten Stadion i Sittard för att tråckla sig vidare till en kommande kvartsfinal. Formen hos Sam Larsson och hans lagkamrater är god. En torsk på de tolv senaste tävlingsmatcherna är bra. Sittard huserar i de nedre regionerna av Eredivisie. Fortuna hade dock inför mötet med Vitesse senast sju raka hemmasegrar i alla tävlingar. Även om tvåan av allt att döma kommer vara ett rätt skapligt spikförslag på mindre system lockar ändå krysset åtminstone till trevliga procent på plånboken är av modell större.


Singelstrecket! - Everton

Newcastles flyt måste ta slut någon gång. Everton på Goodison Park är en tuff nöt att knäcka för vilket lag som helst och här kommer The Toffees ta ner Skatorna på jorden. Etta!

Kupongrensaren! - Lille

Lille ligger före Lyon i ligan och har dessutom varit på bortagräset här tidigare i år och plockat en skalp. Tvåan till låg procent är ett givet inslag på litet som stort system.


Spelförslag:

432 rader

1. Chelsea - Arsenal 1
2. Sheffield U - Man City 1x2
3. Aston Villa - Watford x2
4. Everton - Newcastle 1
5. Bournemouth - Brighton 1x2
6. Crystal P - Southampton 1x2
7. Barnsley - Preston 1x
8. Mboro - Birmingham x2
9. Peterbor. - Wycombe 1
10. Lyon - Lille x2
11. Braga - Sporting 1
12. Sevilla - Levante 1
13. F.Sittard - Feyenoord 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Chelsea - Arsenal 1
2. Sheffield U - Man City 1x2
3. Aston Villa - Watford (x)2
4. Everton - Newcastle 1
5. Bournemouth - Brighton (1)x(2)
6. Crystal P - Southampton 1x2
7. Barnsley - Preston 1x
8. Mboro - Birmingham 1x2
9. Peterbor. - Wycombe 1(x)
10. Lyon - Lille (1x)2
11. Braga - Sporting 1
12. Sevilla - Levante 1(x)
13. F.Sittard - Feyenoord x2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td