Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2020
24

Analys av Topptipset 24/1

Fredag och helgen inleds med ett finfint Topptips! Italien sätter fart på kupongen där Zlatan och hans vänner i Milan besöker Brescia. Resan tar oss därefter igenom Spanien, Frankrike, Tyskland och England innan vi stänger igen det hela med ytterligare ett besök på stöveln! Vi sparkar igång!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20.29

1. Brescia - Milan 1

Statistik
Sagan om konungens återkomst fortsätter i Milano. Zlatan har åter givit den rödsvarta klubben hopp och 3-1-0 på Ibras första fyra matcher är en tydlig indikation på vikten av veteranen. Spelmässigt finns dock mer att önska av gästerna som kommit undan med en del flyt på slutet. Brescia slåss i den absoluta botten. Värdarna kommer här få klara sig utan flåbusen Balotelli! Den sicilianska liraren kommer se matchen från läktaren med anledning av en avstängning. I övrigt är lejoninnornas trupp intakt. Här ska absolut inte Stefano Pioli och hans mannar vara så säkra på varken seger eller poäng. Måla rakt över där det av allt att döma kommer finnas finfint värde till vänster.

2. Dortmund - Köln 1

Statistik
Det kan enbart nämnas med succé! Erling Braut Hålands debut i Dortmund-tröjan var sensationellt bra. Hattrick från norrmannen i 5-3-skalpen mot Augsburg gör att Favre får svårt att hålla ynglingen utanför elvan här. Köln är laget för dagen som ska besegras av bara farten av de gulsvarta. Visst tog de rödvita getabockarna en fin 3-1-vinst mot Wolfsburg senast men bortaspelet över tid har varit rätt uselt. Sju av de åtta senaste matcherna utanför RheinEnergieStadion har slutat med förlust. Ettan är given här och spikas oavsett procent.

3. Nice - Rennes 1

Statistik
En trevlig tillställning från Ligue 1 hittas här. Nice har varit ruskigt fina hemma på Allianz Riviera under lång tid nu. 6-1-0 på de sju senaste tävlingsmatcherna och 17-4 i målskillnad är klass. Här kommer laget bli rejält utmanade. Rennes smyger med i toppen och har ett rätt fint grepp om en Europaplats till kommande säsong. M’Baye och Hunou som varit gästernas bästa målskyttar sett över säsongen har haft en del bekymmer på slutet. Här kommer det forna “svensklaget” få slita för poängen och 1X bör faktiskt stå sig riktigt bra här!

4. Osasuna - Levante 1

Statistik
När Osasuna gick upp till La Liga i fjol förlorade laget från Pamplona inte en enda hemmamatch. Inför kampen mot Levante har dock värdarna noterats för fyra sämre insatser på Estadio El Sadar. Bland annat två förluster mot Sociedad samt Bilbao. Levante är dock inte något lag som rosat marknaden på bortagräs under året. Gästerna var spelmässigt överkörda mot Sevilla under tisdagens Copa del Rey-fajt. Bra läge för Jagoba Arrasate och hans män att åter plocka en hemmaskalp här. Ettan är första tecken att rita ner!

5. QPR - Sheffield Wednesday X

Statistik
Härliga FA-cupen fortsätter! Fjärde omgången är det som gäller. Queens Park Rangers bjuder in Sheffield Wednesday till kamp på Loftus Road. Formen hos Londonlaget är god och 1-0 mot Leeds senast var lagets tredje raka hemmatriumf. Gästerna har varit det något bättre laget i ligan men kommer närmast från en 0-5-kross mot Blackburn hemma i stålstaden. Det brukar dock bli oerhört jämna bataljer dessa klubbar emellan. Fem av de tio senaste inbördes mötena här har slutat med delad pott. Utgå från mitten men alla tecken bör få sin plats ögonaböj.

6. Northampton - Derby 2

Statistik
Derby har fått ny fart med Wayne Rooney i laget. The Rams kan nu stoltsera med raden 4-2-0 i alla tävlingar sedan mellandagarna. Sticker ut gör 1-0-triumfen borta mot Crystal Palace i förra omgången av FA-cupen. Northampton spelar till vardags i fjärdedivisionen. En liga laget mycket väl kan avancera från när säsongen senare under våren ska summeras. Hemma på Sixfields Stadium är The Cobblers rätt stabila och förlorar sällan. Nu blir det dock ett motstånd av tuffare slag. Känslan är att Cocu verkligen vill få sitt Derby vidare här och kommer inte ställa ett B-lag på gräset. Tvåan är därför en given utgång.

7. Sunderland - Doncaster 2

Statistik
I League One har Sunderland haft en rätt kämpig säsong. Förväntningarna på klubben är som alltid stora och just nu balanserar The Black Cats precis på kvalstrecket uppåt. Här ställs Sebbe Larssons gamla lagkompisar mot ett riktigt bra Doncaster. Visst föll gästerna med 0-1 mot Coventry senast men dessförinnan radade The Donnys upp tre raka segrar med dessutom nollan bakåt intakt. Ettan kommer av allt att döma streckas på rätt hårt här och då testar vi direkt lyckan från höger. Hela upp på större system.

8. Empoli - Chievo X

Statistik
Serie B i Italien avslutar denna trevliga kupong. Både Empoli och Chievo tillhörde högstadivisionen i landet under fjolåret. Respass för bägge klubbarna dock där gästerna nu ser ut att ha störst chans att snabbast möjligt ta sig tillbaka till finrummet. Hemmagänget huserar nämligen i botten och har inte alls fått till saker och ting i år. I första hand är det dock bortaspelet som ställer till det. På resor har nämligen Gli Azzurri bara vunnit en gång. Hemma kan dock laget visa en helt okej rad om 4-5-1. De flygande åsnorna (ja, gästerna kallas så) avgjorde sent mot Perugia senast. Sex poäng saknas till andraplatsen i ligan. Inget omöjligt avstånd att käka in under våren. Denna batalj känns dock helt öppen. Fem av de sex senaste matcherna inbördes har dessutom slutat oavgjort. Börja från mitten och gardera därefter från vänster i snabb takt.


Singelstrecket! - Dortmund

Håland inför nu ytterligare dimension till ett redan bra Dortmund. Köln är inget vidare på resande fot och ska såklart inte ha någon chans här. Enkel spik!

Kupongrensaren! - Brescia

Milan med Zlatan ser spännande ut men har faktiskt haft en hel del flyt på slutet. Brescia må ligga i botten av tabellen men ska absolut kunna hota här! Finfin skräll.


Spelförslag:

72 rader

1. Brescia - Milan 1x2
2. Dortmund - Köln 1
3. Nice - Rennes 1x
4. Osasuna - Levante 1
5. QPR - Sheffield W 1x2
6. Northampton - Derby 2
7. Sunderland - Doncaster x2
8. Empoli - Chievo 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Brescia - Milan 1x2
2. Dortmund - Köln 1
3. Nice - Rennes 1x
4. Osasuna - Levante 1(x)
5. QPR - Sheffield W 1x2
6. Northampton - Derby (x)2
7. Sunderland - Doncaster 1x2
8. Empoli - Chievo (1)x(2)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td