Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2020
27

Analys av Topptipset 27/1

Måndags-toppet ser mäkta intressant ut värdemässigt. Europeiska andraligor och det chilenska finrummet är kanske inte jättesexigt vid en första anblick, men här kan det faktiskt smälla på friskt i kassan vid full pott. Dags att inleda jakten!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 17.59

1. Bournemouth - Arsenal 2

Statistik
Eddie Howes Bournemouth fixade en minst sagt välbehövlig trea hemma mot Graham Potters Brighton senast. Endast målskillnad skiljer därmed upp till West Ham ovanför giljotinen. Rehabrummet hos The Cherries har fått aningen färre besökare, men fortfarande saknas flera viktiga pjäser. Nu väntar Arsenal i FA-cupen. Ett Arsenal som knep en imponerande pinne borta mot Chelsea senast, trots David Luiz tidiga utvisning. Det finns dock fortsatt väldigt mycket att jobba på för tränare Arteta vars manskap haft stora bekymmer på resande fot. London-laget är i grunden klart bättre, men här ska tvåan få uppbackning omgående, helst av samtliga tecken om börsen tillåter.

2. Perugia - Livorno 2

Statistik
Över till italienska Serie B där två formsvaga gäng ställs mot varandra. Perugia ligger och skvalpar i mittens rike efter en relativt svag höst och vinter. Här får de dessutom klara sig utan den speciella målskytten Pietro Iemmello som är avstängd. Ett mycket tungt avbräck då Iemmello noterats för 15 gjorda mål i ligaliret. Jumbon Livorno har sett aningen bättre ut mot slutet och var ytterst nära tre pinnar hemma mot topplaget Entella senast. 4-4 slutade den fighten efter att gästerna kvitterat på stopptid. Läge att blicka brett här där tvåan är en potentiell megarensare!

3. Le Havre - Troyes 1

Statistik
Den före detta Djurgården-strikern Tino Kadewere fortsätter att briljera i Ligue 2. Med 18 pytsar toppar han skytteligan och till nästa säsong väntar större utmaningar för 24-åringen som har kritat på för Lyon i Ligue 1. Här får hans Le Havre besök av Troyes som senast fick på näbben av Clermont (2-3). Gästerna har annars stått för en fin säsong och drömmarna om en uppflyttning lever i allra högsta grad. På bortabana mot stekhete Tino blir det dock tufft. Vi fattar pennan från vänster.

4. Yeni Malatyaspor - Trabzonspor 2

Matchen lottas med fördelningen 5-4-7! Håll ett vakande öga på spelvärdet och strecka därefter.


5. Sivasspor - Rizespor 1

Statistik
I det turkiska finrummet är det Sivasspor som oväntat sitter överst på tronen efter 18 spelade omgångar. Yeni 4 Eylül Stadyumu har hittills varit ett ointagligt fort då Sivas stoltserar med hemmaraden 8-1-0. Ett mäktigt facit! Med sju intjänade poäng på åtta bortamatcher är Rizespor seriens näst sämsta gäng på resande fot. Inga roliga papper att ha med sig till måndagskampen mot serieledarna. Ettan är väldigt trolig och spikas trots risk för överstreckning.

6. Jong AZ Alkmaar - Almere City 2

Statistik
I vanlig ordning hittar ett par matcher från holländska Eerste Divisie in på måndagskupongen. Jong AZ Alkmaar strider i de nedre regionerna där det framförallt är bortaspelet som spökat för det unga laget. Här hemma på AFAS Trainingcomplex har AZ:s junisar plockat fyra raka vinster i ligan. Nu väntar dock en motståndare som på det berömda papperet är betydligt vassare. Trots det är procentfördelningen helt jämnt fördelad i skrivande stund. Även om Almere, likt Jong AZ, trivs bättre på hemmabana ska den högra sidan prioriteras först.

7. Jong PSV Eindhoven - Excelsior 2

Statistik
Ett juniorlag som går ännu sämre än Jong AZ är PSV:s dito. Efter att starkt fjolår huserar numera Jong PSV i bottenträsket efter 22 lirade omgångar i andraligan. Ungdomarna springer ut på De Herdangs gröna äng utan att ha vunnit en ligafight på de fem senaste försöken. Excelsior siktar på ett snabbt återtåg till högstaligan och visst ser det skapligt ut för de rödsvarta som återfinns på en sjundeplats i tabellen. Excelsior, som har plockat minst en pinne på de sex senaste resorna, får utgångstipset i Eindhoven.

8. Colo Colo - Palestino 1

Statistik
Kupongen når sin ände i Chile där det vankas premiär i Primera División. Två av fjolårets topplag ska göra upp i huvudstaden. Palestino har emellertid tappat ett par viktiga kuggar, däribland Lucas Passerini, och väntas få det betydligt tuffare denna säsong. Colo Colo vann den chilenska cupen så sent som för en vecka sedan. I fjol slutande de så kallade “Indianerna” på en andraplats i ligan och nu är siktet inställt på den ädlaste valören. Framför hemmafansen ska Colo Colo vara numret större än Palestino och pennan fattas därmed från vänster.


Singelstrecket! - Sivasspor

Sivasspor toppar ligan och har här en stor möjlighet att dryga ut avståndet i toppen. Rizespor trivs inte alls med spelet på bortaplan och går mot ännu ett nederlag. Etta!

Kupongrensaren! - Livorno

Perugia har agerat ojämnt mot slutet och saknar nu dessutom skyttekung Immello. Bra skrälläge för Livorno och med hänsyn till spelvärdet ska tvåan plitas ner illa kvickt!


Spelförslag:

72 rader

1. Bournemouth - Arsenal 1x2
2. Perugia - Livorno 1x2
3. Le Havre - Troyes 1x
4. Malatyas. - Trabzonspor x2
5. Sivasspor - Rizespor 1
6. Jong AZ - Almere City 2
7. Jong PSV - Excelsior x2
8. Colo Colo - Palestino 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Bournemouth - Arsenal 1x2
2. Perugia - Livorno 1x2
3. Le Havre - Troyes 1x
4. Malatyas. - Trabzonspor 1x2
5. Sivasspor - Rizespor 1
6. Jong AZ - Almere City (x)2
7. Jong PSV - Excelsior (1x)2
8. Colo Colo - Palestino 1(x)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td