Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2020
28

Analys av Topptipset 29/1

Det är en favoritbetonad kupong att bemästra under onsdagen. Tre ligamatcher har slunkit in på raden men i övrigt är det bara cupmatcher som gäller. Med andra ord, här finns det utrymme för stora förändringar i startelvor som kan förändra förberedelserna helt! I Manchester drar vi igång med derby! Ligacup-semi del två är det som gäller med City i pole position. Häng med!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Onsdag kl 20.44

1. Manchester City - Manchester United X

Statistik
Solskjaer har slitit på sin trupp. Inför returen mot den himmelsblå grannen är McTominey, Rashford, Pogba med flera out. Det blir till att trolla fram en elva som både ska försöka överraska Pep och hans team samt leverera på denna galet höga nivå. City är bekväma inför returen. Nu sitter värdarna med ett 3-1-övertag och myser i Etihads katakomber. United behöver som bekant vinna denna batalj med mer än ett mål. Med ett defensivt och kontrollerande City kan absolut gästerna nypa ett positivt resultat. Att det däremot ska ta laget hela vägen till Wembley är inte troligt.

2. West Ham - Liverpool 2

Statistik
Kupongens enda ligamatch hittas på Olympiastadion i den engelska huvudstaden. Liverpool är som bekant överlägsna i ligan och kommer defilera hem guldet. Inför resan till Stratford, London och mötet med West Ham är Milner samt Mané out. Shaqiri samt Lallana är högst tveksamma. Klopp har sannerligen en trupp som klarar sig utan bekymmer trots mindre manfall. Skillnad är det hos Moyes som numera styr The Hammers. Det mesta kring laget har mer att önska. Orörligt, taffligt passningsspel och saknad av mål på slutet har genererat tre förluster på de fyra senaste bataljerna. Värdarna är direkt inblandade i bottenstriden nu där bara målskillnad håller laget flytande. Med en handfull skador dessutom detta en minst sagt tuff uppgift. 1-1 slutade mötet här i fjol och på större kuponger kan absolut krysset få åka med för chansen att höja utdelningen.

3. Gillingham - Shrewsbury X

Statistik
Shrewsbury gjorde en mäktig andra halvlek mot Liverpool i FA-cupen i söndags. Nyförvärvet från Luton, Jason Cummings, slog till dubbelt upp mot The Reds och fixade ett fint 2-2-resultat. Omspel att vänta således nästa vecka. Frågan att ställa blir självklart hur mycket returen på Anfield kommer ligga i dessa lirares huvuden redan nu. Gillingham har kryssat fem av de sex senaste ligamatcherna. När lagen möttes i höstas slutade mötet just oavgjort. Lika bra därför att safe:a här och inleda med 1X. Måla rakt över på större bongar!

4. Tranmere - Sunderland 2

Statistik
Tranmere kom snabbt ner på jorden igen. Efter den fina skalpen i tredje omgången av FA-cupen när Watford besegrades tog det tvärstopp mot Manchester United i söndags. Sex olika målskyttar med varsin strut för United skrev slutresultatet till just 0-6 på Prenton Park. Micky Mellon och hans supervita armé får nu snabbt slicka såren och hoppa upp på hästen igen. Goda råd är nämligen dyra i ligan. Värdarna har i en haltande tabell just nu ramlat ner under nedflyttningsstrecket. Sunderland blir dessutom ingen enkel nöt att knäcka. Det tidigare storlaget har nu åtta raka utan förlust och dessutom krossade gästerna Tranmere hemma med 5-0! Tvåan måste därför gå först!

5. Inter - Fiorentina 1

Statistik
I Italien väntas kvartsfinal i Coppa Italia. San Siros matta står värd för mötet Inter - Fiorentina. Florens-laget har sett rätt bra ut på slutet. Defensiven sitter och framåt har Cutrone, Chiesa med flera levererat. Uppgiften nu för Giuseppe Iachinis violetta styrkor är av svår art. Internazionale är i full gång med att värva dansken Eriksen. En spelare som definitivt lär öka stjärnstatusen på detta gäng som kommer utmana om titlar i vår. Var så säkra! Till mötet här finns dock ingen dansk i Inter-tröjan. Antonio Conte kan mönstra en vacker och mycket svårslagen startelva ändå! Lukaku samt Martínez förväntas starta. En duo att frukta. Stannar ettan under 65 procent är det en fullgod spik.

6. Zaragoza - Real Madrid 2

Statistik
Det väntas finfrämmande till La Romareda! Real Madrid har nämligen fått svårspelade Zaragoza på sin lott. Ett Segunda-lag i rejält uppsving. Los Blanquillos har gått fram som en ångvält i alla tävlingar på slutet. Endast en torsk på elva försök är mycket väl godkänt! Åttondelsfinalen mot Galacticos i Copa del Rey blir en utmaning att försöka lösa. Luis Javier Suárez Charris är en av Segundans allra vassaste spelare. Colombianen stod över föregående cupbatalj men här bör 22-åringen lira. Något som kommer behövas med tanke på motståndet. Zidane kommer av allt att döma mönstra ett riktigt fint lag här. Hazard, Asensio och Bale har tränat på egen hand för att fortsätta sin rehab. I övrigt är gästerna friska. Tvåan måste därför komma först.

7. Real Sociedad - Osasuna 2

Statistik
Alexander Isak är het! Svensken tryckte in matchens första påse i mötet med Mallorca i ligan senast (3-0). Sociedad ligger därmed fortsatt kvar i toppen och har plockat två raka skalper här hemma. Osasuna är också i gott slag. Nykomlingen i La Liga har varit mycket svårslagna denna säsong och på bortagräs är nu tre segrar noterade på de fyra senaste resorna. Visst oroar skadelistan som växt till sig en aning. Hyllade coachen Jagoba Arrasate ska ändå kunna ställa ett rejält slagkraftig lag på banan här. Tvåan är given att rita ner till dessa priser.

8. Marseille - Strasbourg X

Statistik
Mäktiga Velodromen bjuder in till kupongens sista drabbning. Marseille och Strasbourg gör upp om en biljett till kvartsfinalen i Coupe de France. Gästerna har under januari gjort klart med svenskbekantingen Waris Majeed. En värvning som behövs. Koné, Mothimba, Simakan, Caci samt Botella rehabar just nu och saknas. En något tunn trupp tog dock en mycket imponerande 3-1-skalp mot Monaco senast. Även om Villas-Boas L’OM ska anses som favoriter här bör inte besökarnas räknas bort. Hela upp ögonaböj!


Singelstrecket! - Inter

Hemma är Inter rejält svårslagna. Trots att Fiorentina nu visat rätt fin form på slutet bör detta bli en rätt enkel match för de blåsvarta. Värdemässigt finns dessutom chans att ettan håller sig i skick.

Kupongrensaren! - Osasuna

Osasuna har en svår men inte omöjlig uppgift framför sig. Laget har visat att man håller i La Liga. Dessutom är formen mycket god. Tvåan ska med!


Spelförslag:

72 rader

1. Man City - Man United 1x
2. West Ham - Liverpool 2
3. Gillingham - Shrewsbury 1x
4. Tranmere - Sunderland x2
5. Inter - Fiorentina 1
6. Zaragoza - Real Madrid 2
7. Real Sociedad - Osasuna 1x2
8. Marseille - Strasbourg 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Man City - Man United 1x2
2. West Ham - Liverpool (x)2
3. Gillingham - Shrewsbury 1x2
4. Tranmere - Sunderland x2
5. Inter - Fiorentina 1
6. Zaragoza - Real Madrid (x)2
7. Real Sociedad - Osasuna (1x)2
8. Marseille - Strasbourg 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td