Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2020
01

Analys av Europatipset 2/2

Det finns ingen jackpot att lägga vantarna på denna söndag. Likväl är det fina matcher att bemästra med en hel del skeva streck. Således ligger vägen mot trevlig utdelning på 13 rätt utstakad. Premier League inleder med två högoktaniga matcher. Vi drar därför igång det hela med start i London!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Tottenham - Manchester City 2

Statistik
Den jättelika huvudstaden i England bjuder in till fin söndagskamp. Tottenham gör tveksamma prestationer överlag just nu och ställer dessutom en elva utan Kane på gräset här. Bara en ligaseger på de fem senaste bataljerna ställer massor av frågor kring hur Spurs egentligen mår! Motståndet kunde också varit enklare. Manchester City gör visserligen inte heller något superväsen av sig men här finns det en högstanivå som inget lag (möjligen Liverpool) kan mäta sig med. Att vi nu kan lira Guardiolas himmelsblå till omkring 60 procent känns faktiskt kanon! Spika av!

2. Burnley - Arsenal X

Statistik
Det stinker kryss om mötet på Turf Moor! Arsenal får tillbaka både Aubameyang och Luiz här från sina respektive avstängningar. Truppläget överlag känns okej när nu dessutom spanjoren från Flamengo, Pablo Mari, lånats in. The Gunners har dock kryssat flest matcher av samtliga i Premier League. Tre raka oavgjorda ligamatcher finns på de rödvitas konto inför denna kamp dessutom. Burnley har inte vunnit inbördes sedan 2008! Spelet mot Manchester United i senaste ligamatchen var däremot bra och Dyches manskap ska absolut kunna hota om poäng här i alla fall. X2 räcker!

3. Udinese - Inter X

Statistik
Först ut i Italien är Ken Semas Udinese som ska testa lyckan mot svåra Inter. De små vitsvarta zebrorna har galopperat sådär på sistone. Tre raka nederlag (cup samt liga) och tio mål i baken är facit. Det ska direkt påpekas att insatsen mot framförallt Milan var rätt bra. Conte styr nationens näst bästa lag. Eriksen är som bekant klar för klubben. Ett inhopp i cupmötet mot Fiorentina senast för dansken som av allt att döma kliver in i startelvan nu. Martínez är avstängd för de blåsvarta. Ett klart avbräck. Att gästerna är favoriter känns som en självklarhet. Dock inte till vilken procent som helst. Udine-laget löste poäng här inbördes i fjol och kan absolut göra om bedriften. Helgardera där kuponger kommer flyga vid 1X!

4. Milan - Hellas Verona X

Statistik
Med hysterin kring Zlatan har också framgången kommit för Milan. Det forna storlaget har lyft med svensken tillbaka i klubben och lirare som Rebic har växt ordentligt i Ibras närvaro. Spelet är dock fortsatt sådär. En del segrar på slutet rent av turliga. Nu får de rödsvarta en fin utmaning. Verona må vara nykomlingar men gästerna har tagit för sig ordentligt under egentligen hela säsongen. Att svenska folket kan strecka med hjärtat har vi sett förr. Här blir det extra tydligt. Att kunna spela X2 till procent under 25 är för bra för att vara sant. Strecka hela vägen över och jobba in skrällen österut!

5. Lecce - Torino 2

Statistik
Torinos defensiv är inte speciellt rolig just nu. Det läcker minst sagt. Efter 0-7-förnedringen mot Atalanta var gästerna så när på att snuva Milan på en fortsatt plats i Italienska Cupen. 2-4-förlusten innebar dock respass och här är det nog enbart en seger som räknas för att rädda kvar tränaren Mazzarri. Lecce är nämligen hela ligans sämsta hemmalag. Inte en seger finns ännu på kontot för värdarna hemmavid. Visst står Turin-laget utan både Izzo och Lukic (avstängda) men det ska ändå inte spela någon större roll. Tvåan upp till 50 procent är faktiskt en riktigt bra spik!

6. Bordeaux - Marseille 2

Statistik
Vi får backa bandet till 1977 för att senast skönja en Marseille-seger borta mot Bordeaux! De marinblå kommer dessutom från en riktig kämpaseger mot Nantes (1-0) där Briand löste ett förlösande mål i slutet av matchen. Känslan är ändå att det är dags för Marseille nu! L’OM har varit kanonfina under vintern och radar upp prestationer av klass. PSG kan nog vara lugna i den absoluta toppen men andraplatsen känns solklar för Villas-Boas och hans gäng. I december vann dessutom gästerna rätt enkelt hemma med 3-1. Här startar vi därför från höger.

7. Nice - Lyon 2

Statistik
Favorit i repris! Nice - Lyon möttes nämligen tidigare i veckan då det skulle spelas cupmatch på Allianz Riviera. Les Gones gick segrande ur förra striden och har ett bra läge att göra så även denna gång. Visst har gästerna en del skador att ta hänsyn till. Namn som Depay och Dubois är borta. Trots detta är nio raka utan torsk noterat för besökarna. Imponerande minst sagt! Vieras manskap är inte oävna och har varit rätt starka här hemma. Nu finns dock indikationer som tyder på att tvåan kan stanna omkring 50 procent. I dessa fall är det faktiskt inte så tokigt att spika av bortalaget med tanke på svårighetsgraden i övrigt på denna bong.

8. Metz - St. Etienne 1

Statistik
Ett sista stopp i Frankrike nu. På Stade Saint-Symphorien ska mötet mellan Metz och St. Etienne avgöras. Två lag på den nedre halvan av tabellen där framförallt värdarna är en aning utsatta. Dubbla 1-0-skalper finns dock noterat på hemmakontot. Habib Diallo avgjorde bland annat senast mot Reims borta. Senegalesen har varit strålande i Metz-dressen. Med sina elva mål har intresse från större klubbar väckts under vintern. Bland annat uppges Chelsea jaga strikern. Gästerna slog ut Monaco i veckan. Kvalité i bortatruppen finns och visst ska Puels mannar kunna lösa ett bra resultat. 1X först. Hela upp vid större rader!

9. Athletic Bilbao - Getafe X

Statistik
Det är upplagt för en rejält jämn fajt i Baskien. Bilbao på San Mamés är alltid tuffa att tas med. Hemma på det egna gräset är det bara en ynka förlust noterat. Getafe blir dock knappast någon lätt nöt att knäcka. Gästerna med snillet Bordalás vid spakarna passerade nyligen Atlético Madrid i toppen. En fjärdeplats i tabellen är riktigt imponerande. Dubbla segrar i rad finns också noterat inför avfärden hit. När båda dessa gäng varit rätt sugna på att kryssa mot varandra tidigare säsonger finns ingen anledning att direkt avvika från temat. Gardera med tvåan till skapligt värde först och hela upp om plånboken tillåter.

10. Villarreal - Osasuna 2

Statistik
Estadio de la Cerámica står som värd för sista stoppet i Spanien. Villarreal är rätt fina just nu. Värdarna från östkusten har förlorat ynka två matcher här hemma sedan april förra året då Valencia vann i Europa League-”derbyt”. Inför matchen mot nykomlingen Osasuna finns frågetecken kring Moreno. Anfallaren har varit skadad en tid men tränar åter för fullt med laget. Återstår att se om det blir speltid för 27-åringen redan här. Gästerna får klara sig utan sin stjärna Ávila. En skada sätter stopp för hela våren. Tungt. Här blir dock tvåan alldeles för bra värdemässigt för att inte måla ner först. Även om vi garderar så sätt pennan från höger omgående.

11. Köln - Freiburg 1

Statistik
Köln fick se Dortmund springa ifrån till en enkel 5-1:a på Signal Iduna Park. Håland stod för dubbla strutar och fjolårets 2.Bundesliga-lag får fortsätta sikta in sig på en kamp i de nedre regionerna. Freiburg föll något oväntat mot Paderborn hemma i lördags. Christian Streichs mannar hade också en del bekymmer när dessa gäng stångades i slutet av augusti. Getterna från Köln vann nämligen med 2-1. Hemma ska laget stå som favoriter. Att strecka från vänster blir därmed rätt!

12. Paderborn - Wolfsburg 2

Statistik
Wolfsburg med två raka nederlag ställs mot ett Paderborn med dubbla segrar och äntligen lite vind i de egna seglen. Det blåsvarta hemmalaget har nu äntligen klättrat upp från sin jumboplats och lämnat över sistaplatsen till Düsseldorf. De gästande vargarna har en rätt hög högstanivå och har bland annat besegrat Mönchengladbach, Frankfurt och tog sig dessutom vidare i Europa League. Ett möte med Malmö FF väntar senare i februari. Här får trots allt tvåan anses rätt prisvärd. Händer inget radikalt på oddsmarknaden och procenten skenar kan tvåan spikas utan bekymmer på mindre system. X2 på stora system bör vara ett lås!

13. Ajax - PSV Eindhoven 1

Statistik
I mål tar vi oss på nederländsk mark. Klassikermöte att vänta i Amsterdam då Ajax och PSV drabbar samman. Ett Eindhoven i fritt fall just nu. Ny tränare på plats i form av Ernest Faber som har en lång väg att vandra för att få ordentligt fart på gästerna. Stridigheter mellan klubb och supportrar samt stjärnan Bergwijn nyligen flyttad till Tottenham gör inte saken bättre direkt. Ajax har en del bekymmer också. Skador på bland annat Ziyech och målvakten Onana ställde till det så sent som mot Groningen senast. 1-2-förlusten var värdarnas blott tredje på hela säsongen. Ettan är högst trolig och trots hård streckning lämplig som singellir på mindre system. 1X på större!


Singelstrecket! - Manchester City

City är ojämna. Högstanivån är nog ändå bäst i Premier League och när tvåan mycket väl kan komma att kunna singlas runt 60 procent är det en rätt bra spik!

Kupongrensaren! - Osasuna

Den spanska nykomlingen har varit kanonbra i La Liga hela säsongen. Trots lite motstuds med skador här finns ändå mycket fint värde att hämta i tvåan.


Spelförslag:

432 rader

1. Tottenham - Man City 2
2. Burnley - Arsenal x2
3. Udinese - Inter 1x2
4. Milan - Hellas Verona 1x2
5. Lecce - Torino 2
6. Bordeaux - Marseille x2
7. Nice - Lyon 2
8. Metz - St. Etienne 1x
9. Athletic Bilbao - Getafe x2
10. Villarreal - Osasuna 1x2
11. Köln - Freiburg 1
12. Paderborn - Wolfsburg 2
13. Ajax - PSV Eindhoven 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Tottenham - Man City 2
2. Burnley - Arsenal x(2)
3. Udinese - Inter 1x2
4. Milan - Hellas Verona 1x2
5. Lecce - Torino 2
6. Bordeaux - Marseille x2
7. Nice - Lyon 2
8. Metz - St. Etienne 1x2
9. Athletic Bilbao - Getafe (1)x(2)
10. Villarreal - Osasuna (1x)2
11. Köln - Freiburg 1(x)
12. Paderborn - Wolfsburg x2
13. Ajax - PSV Eindhoven 1(x)



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td