Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2020
10

Analys av Topptipset 10/2

Dags att gnugga geniknölarna för här har vi ett Topptips som gemene man inte har koll på. “Jong-lag” från Nederländerna står i fokus men även argentinsk fotboll samt diverse andraligor från Europa. Fint värde dukas upp på sina håll, något vi är snabba med att utnyttja. Häng med i jakten på åtta rätt!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 19.59

1. Holstein Kiel - St. Pauli 1

Statistik
Viktor Gyökeres och Sebastian Ohlsson är två vitala spelare hos St. Pauli, men speciellt bra går det inte för Hamburg-klubben. Endast en poäng skiljer ner till Wehen på negativ kvalplats, till stor del på grund av ett undermåligt bortaspel. Piraterna har ännu inte segrat på resande fot denna säsong och fyra raka nederlag i denna spelform inger inget större förtroende. Holstein Kiel är efter ett par säsonger i Zweite Bundesligas toppskikt betydligt mer mellanmjölk denna säsong. Laget från handbollsstaden har dock visat stabilitet på slutet med fyra raka utan nederlag varav en 2-0-seger mot Karlsruhe senast efter att nyförvärvet Fabian Reese agerat matchvinnare. 1X räcker gott.

2. Salernitana - Trapani 2

Statistik
Vi rör oss mot varmare breddgrader och hamnar i Salerno strax söder om Neapel där två rödbruna gäng gör upp om poängen i Serie B. Salernitana, där spelare som Gennaro Gattuso och Marco Di Vaio huserat, återfinns på en playoff-plats, bara fyra poäng bakom tvåan Crotone. Offensiven har varit frejdig på slutet där bosniern Milan Djuric klivit fram. Här blir dock värdarna alldeles för betrodda mot ett Trapani som, sin ligaposition till trots, inte varit någon slagpåse den senaste tiden. Endast två förluster på sex matcher för nästjumbon som har en stekhet Stefano Pettinari längst fram. Han kan mycket väl sänka Gian Piero Ventura, precis som Sverige sänkte hans landslag i playoffet till VM 2017.

3. Lens - Grenoble X

Statistik
Resan går vidare till norra Frankrike där fansen på Stade Bollaert-Delelis drömmer om att få se sina rödgula krigare i Ligue 1 igen. Mycket talar för att så blir fallet då Lens visat upp en stabilitet utöver det vanliga denna säsong. Endast en förlust har noterats sedan augusti. Samtidigt är Grenoble inte heller direkt något lag som åker på pumpen ofta. Gästerna från Alperna delar dock på poängen frenetisk, hela 13 av 23 gånger har det slutat med en poäng för de blåklädda. Så gjorde det även när dessa lag spelade 2-2 på Stade des Alpes i september. Krysset som utgång även här, men övriga tecken får också ackompanjera där tvåan rensar magiskt.

4. Jong AZ Alkmaar - Volendam 2

Statistik
Volendam visar upp en vansinnig form just nu. De orangea har tagit sanslösa 37 poäng på sina 13 senaste och kan nu vara på väg tillbaka till Eredivisie för första gången sedan 2019. Efter en svag start på säsongen innehar nu Wik Jonks mannar en direktplats till det nederländska finrummet då Jong Ajax inte får gå upp. Jong AZ går svagt just nu vilket inte är så konstigt med tanke på att flera av de spelare som var tongivande under hösten flyttats upp till a-truppen. Hemma på AFAS Trainingscomplex trivs dock ungtupparna, här har 19 av totalt 24 inspelade poäng bärgats. Med det sagt blir det svårt att sätta stopp för detta Volendam just nu. Tvåan bör sitta.

5. Jong PSV Eindhoven - De Graafschap 2

Statistik
Ett annat lag som trummar på i toppen av Eerste Divisie är De Graafschap. Superbönderna, som spelade i Eredivisie i fjol, har nu åtta raka utan förlust där tre av de fyra senaste slutat med seger. 30-årige Ralf Seuntjens har fått en nytändning och tryckt in hela tolv mål i sin nya klubb. Jong PSV har det, precis som a-laget, dystert. De unga grabbarna från Eindhoven har endast fått smaka på segerns sötma två gånger sedan oktober och där 1-3 mot Maastricht senast var ett lågvattenmärke. Här ska de inte ha något att hämta. Tvåan är kupongens bästa spik.

6. Jong Utrecht - Jong Ajax 2

Statistik
Jong-spåret avslutas med ett möte mellan Utrechts och Ajax ungtuppar, de två juniorlag som gör det bäst i Eerste Divisie. Jong Ajax går strålande och innehar andraplatsen men kan alltså inte flyttas upp med tanke på det reglemente som råder. Senast krossades Go Ahead Eagles med 5-1 efter ett hattrick av Danilo Pereira. Jong Utrecht har inte alls samma frenesi, förra veckan blev det 1-1 här hemma mot jumbon Dordrecht. Endast en seger på de sju matcher sätter knappast skräck i Ajax. Utgå från höger men pass upp för streckningen på tvåan, den ser ut att kunna sticka iväg.

7. Arsenal de Sarandí - Talleres 1

Statistik
Vi rör oss över Atlanten och hamnar i Argentina där Arsenal de Sarandí finns med på Svenska Spels kuponger för andra gången på en vecka. De är inne i en fin trend just nu även om tappet från 2-0 till 2-2 mot Patronato var tungt. I hemmaborgen har sju raka utan nederlag radats upp, en svit som knappast mittenlaget Talleres lär förstöra. Gästerna föll klart mot Defensa y Justicia (1-4) och nu saknas stjärnan Bustos som är iväg med Argentinas U23-landslag som kvalar till OS. Utan honom lär Talleres inte räcka till. Trolig etta.

8. Godoy Cruz - Huracán X

Statistik
Sist ut har vi ett bottenmöte. Jumbon Godoy Cruz går kräftgång i Superliga men ställs här mot några likasinnade, Huracán har inte segrat sedan mitten av oktober och har enorma problem att hitta nätet. Tio baljor på 18 omgångar är naturligtvis klart sämst i serien. Godoy har fyra raka förluster utan att göra mål framåt. Det är alltså två vingklippta lag som möts. Krysset ligger då närmast till hands men här ska helst så många tecken det bara går plockas med.


Singelstrecket! - De Graafschap

PSV:s juniorer är inte mycket att hurra för. Det är däremot De Graafschap som ska ha goda utsikter att kunna ta klivet tillbaka till Eredivisie. Superbönderna avfärdar pojkspolingarna utan problem i Eindhoven.

Kupongrensaren! - Trapani

Serie B är en enormt jämn liga. I grund och botten skiljer det inte speciellt mycket mellan Salernitana och Trapani, något de senaste årens resultat mellan laget visar. Sicilianarna har alla möjligheter att roffa åt sig minst en pinne på Stadio Arechi.


Spelförslag:

72 rader

1. Holstein Kiel - St. Pauli 1x
2. Salernitana - Trapani 1x2
3. Lens - Grenoble 1x2
4. Jong AZ - Volendam 2
5. Jong PSV - De Graafschap 2
6. Jong Utrecht - Jong Ajax x2
7. Arsenal Sarandí - Talleres 1
8. Godoy Cruz - Huracán 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Holstein Kiel - St. Pauli 1x
2. Salernitana - Trapani 1x2
3. Lens - Grenoble 1x2
4. Jong AZ - Volendam (x)2
5. Jong PSV - De Graafschap 2
6. Jong Utrecht - Jong Ajax (1x)2
7. Arsenal Sarandí - Talleres 1(x)
8. Godoy Cruz - Huracán 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td