Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2017
04

Ny skribent på Sharps.se

En av de tongivande medlemmarna på Sharps.se har sedan länge varit Kent "Cc" Berg. Han går nu in i rollen som officiell skribent på forumet med fokus på längre krönikor och analyser.

Vi låter Cc introducera sig själv:

"Lagom till det nya årets början har det blivit dags för mig att dra mitt strå till stacken. Min förhoppning är att snabbt kunna bidra till att göra Sharps ännu mer engagerande.
Istället för renodlat "rekande" kommer jag i första hand att producera artiklar, längre krönikor och analyser. Jag kommer dessutom skriva regelbundet om golf, och främst då PGA-touren och vissa större tävlingar på Europatouren. Detta eftersom golf ligger närmast till hands att integreras i de asiatiska spelbolagens utbud.

Jag tänker även göra en del pre-views till större evenemang. Närmast på tapeten står det Afrikanska mästerskapet som avgörs i Gabon med start i mitten av januari. Där lär finnas en hel del objekt som passar för både spel och trading, precis som i alla andra större fotbollsturneringar, även om spelbolagen denna gång varit rätt sena med att släppa matchodds.

En ytterligare sak vi pratat internt om (och som många frågat efter) är att på sikt skaka liv i saligen avsomnade, men uppskattade, webbprogrammet "Rookies & Bookies" igen. För de som inte vet vad det var så kan berättas att det var det första svenska TV-programmet om sportspel som fanns på internet. Peter Dahlenmark var programledare, Rookien var Djurgårdsprofilen Wille Bäckström och undertecknad agerade Bookien. Programmet spelades in på fredagar, redigerades under dagen och sändes redan samma kväll. I programmet blev det diskussionerna om helgens TV-matcher, en del spelförslag och vi hade ofta inbjudna gäster i panelen.

Kort om mig: Jag började med spel ett bra tag innan merparten av Sharps medlemmar ens var födda och började spela på heltid i slutet av 90-talet. Sedan dess har jag haft ett finger med lite varstans på olika spelcommunities, däribland Tipsnytt och Alltomspel. Efter några år som heltidsspelare började limiteringarna bli lite väl irriterande och steget till andra sidan oddset blev därför naturligt. Därefter har jag främst frilansat inom oddssättning och riskhantering, men också varit med och startat spelbolag från grunden vid ett par tillfällen samt skrivit artiklar i fackpress, föreläst och utbildat."

Kent ”Cc” Berg

Om ni har några önskemål, synpunkter eller frågor, är ni varmt välkomna att höra av er till oss på [email protected]

Vänliga hälsningar,
Sharps Crew

Kommentera (7)

promo
td