Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
feb 2020
13

Analys av Topptipset 13/2

Torsdagens Topptips bjuder på allt från italiensk cupfotboll till Women’s Super League där också kupongens bank hittas. Åtta matcher, åtta nationer och två kontinenter. Flera favoriter ser ut att överstreckas så det kan vara läge att gå för ett mindre system med en högre radinsats. Mot åtta rätt!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 19.59

1. Milan - Juventus 2

Statistik
Vi river igång resan med en så kallad stormatch, men det är bara Juventus som kan klassas som en storklubb av dessa två kombattanter numera. Zlatan och hans lagkamrater i Milan var på väg mot en knall i derbyt mot Inter senast, men tappade 2-0 till torsk 2-4 i andra halvlek. Juve går in som självklara favoriter i detta cup-möte, med en Ronaldo som vräker in mål. Över två matcher ska inte Milan ha en sportmössa, men frågan är inte om detta dubbelmöte kan vara avgjort redan efter första fighten. Given tvåa!

2. Real Sociedad - Mirandés X

Statistik
Vilken utveckling Alexander Isak! Den svenske strikern stänkte dit två baljor i kvartsfinalen av Copa del Rey på Bernabéu mot självaste Real Madrid och avgjorde dessutom derbyt mot Athletic på Anoeta senast. Nu möter ett formtoppat Real Sociedad lilla Mirandés från Segundan. Självklart ska värdarna ha en toppchans att ta sig vidare i cupen, men så enkelt som TT-tipparna vill tro lär det inte bli. Mirandés har trots allt slagit ut lag som Sevilla och Celta Vigo i Copa del Rey. Samtliga tecken torde få plats på en denna favoritbetonade kupong. X2 rensar gott!

3. Royal Antwerp - Genk 1

Statistik
Över till Belgien där en intressant tillställning väntar i Jupiler League när tabellfyran Royal Antwerp gästas av Genk. Gästerna kamperar om den sjätte och sista platsen in i Mästerskapsgruppen. “Smurfarna”, som bortalaget kallas för, plockade hem ligan i fjol men har inte alls fått till det under denna säsong. På pappret är kanske inte Antwerpen lika starka som Genk, men spelmässigt är de klart bättre just nu. Här hemma på Bosuilstadion har Royal bland annat plockat hela 29 av 33 möjliga poäng. Under 50 procent är det givet att fatta pennan från höger.

4. Heerenveen - Feyenoord 2

Statistik
Vidare till Belgiens grannland i norr där det vankas kvartsfinal i Nederländska Cupen. Feyenoord reser till provinsen Friesland med en högoktanig form. Sam Larsson och company har nämligen bärgat sju raka skalper liga- och cupmatcher inkluderat. Sam har dock mestadels fått agera bänknötare efter jul. Heerenveens formkurva pekar nedåt. I ligan har de inte fått segerjubla sedan den 8:e december borta mot Waalwijk. X2 känns som en stabil grund att stå på även om värdarna allt som oftast trivs bra på hemmagräs.

5. Liverpool Dam - Arsenal Dam 2

Statistik
I Women's Super League spelar trion Arsenal, Manchester City och Chelsea i en helt egen liga. The Gunners toppade serien för bara ett par omgångar sedan, men har klivit på två raka minor mot just City och Chelsea. Liverpool harvar nere i bottenträsket och har endast mäktat med att göra fyra strutar på tolv omgångar. Arsenal har i sin tur noterats för 37 mål. Nederländskan Miedema har själv stått för 14 av dessa och toppar skytteligan. Klasskillnad råder och tvåan är odiskutabel.

6. Zamora - Plaza Colonia 1

Statistik
Vi tar planet över till Sydamerika där det ska spelas fotboll i Copa Sudamericana, som kan jämföras med de europeiska klubbarnas Europa League. Zamora spelar till vardags i Venezuelas finrum där de har inlett säsongen på ett stabilt sätt. Från Uruguay kommer Plaza Colonia och de har endast spelat träningsmatcher under de senaste två månaderna så deras dagsform är betydligt mer osäker. Det vi kan slå fast är att de saknar rutin från dessa sammanhang och i grunden inte håller samma klass som Zamora. 1X torde man komma riktigt långt med.

7. Independiente - Fortaleza 1

Statistik
I den argentinska huvudstaden tar Independiente emot en brasiliansk klubb som åkt hiss upp från Serie C till Serie A på bara ett par säsonger. Föga förvånande har Fortaleza aldrig testat på denna nivån tidigare. Brassarna ställs dessutom mot ett riktigt starkt hemmalag som gått segrande ur de nio senaste hemmastriderna i Copa Sudamericana. Här får Rogérios Cenis rookie-lag gälla som självklara underdogs vilket inte svenska folket verkar ha koll på. Ettan är en given spik till finfin procent!

8. Cusco FC - Audax Italiano X

Statistik
Estadio Garcilaso i Peru agerar slutdestination. Denna arena ligger beläget på över 3000 meters höjd vilket lär störa chilenska Audax Italiano en del. Gästerna har inlett den inhemska ligan på bästa sätt med dubbla triumfer, men nu stundar en helt annan utmaning. Visst, Cusco FC har knappast fått någon smakstart på ligaliret i Peru men hemmaplansfördelen ska ha stor betydelse. Audax må hålla aningen högre klass spelare för spelare men här får chilenarna vara nöjda om de kommer undan med ett kryss. Alla tecken rekommenderas trots allt.


Singelstrecket! - Arsenal D

Det skiljer mil mellan Liverpools damer och Arsenals dito. Pool har mäktat med fyra mål i ligan på tolv kamper vilket såklart inte håller. The Gunners bör vinna detta med ett par bollar. Tvåa!

Kupongrensaren! - Mirandés

Det vimlar inte direkt av potentiella rensare på kupongen. Mirandés har emellertid gjort livet surt för andra klubbar från La Liga, Sevilla bland annat. Klart tvåan ska med i hopp om friska vindar bland kuponghögarna!


Spelförslag:

72 rader

1. Milan - Juventus 2
2. Sociedad - Mirandés 1x2
3. Royal Antwerp - Genk 1x
4. Heerenveen - Feyenoord x2
5. Liverpool D - Arsenal D 2
6. Zamora - Plaza Colonia 1x
7. Independiente - Fortaleza 1
8. Cusco FC - Audax Italiano 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Milan - Juventus (x)2
2. Sociedad - Mirandés 1x2
3. Royal Antwerp - Genk 1(x2)
4. Heerenveen - Feyenoord 1x2
5. Liverpool D - Arsenal D 2
6. Zamora - Plaza Colonia 1x
7. Independiente - Fortaleza 1(x)
8. Cusco FC - Audax Italiano 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td